evli çocuklu üniversiteli ??

Hukuk oku

Evli çocuklu okuması daha kolay

Psikoloji devam zorunluluğu ister

Grup çalışması vs ister

Hukukta devam yok oturmuş düzen var

Evli çocuklu çalışan olarak ikinci üniversitemi okuyorum psikoloji bölümünden aldığım zorunlu derslerden kaldım zira sadece o hoca devam zorunluluğu getirdi

Grup ödevi vs verdi

Hukukta uzun yıllarda bitirmek de garip değil 4 olmaz da 6 olur ama biter

Lakün öğretmenlikten üst bölüm müdür bilemedim puanı yüksek de üst bölüm nitelemesi bence çok doğru değil

Bi arkadaşım vardı evli 2yasinda oğlu vardı inşaat mühendisliği okuyordu,çocuğa kayınvalidesi bakıyordu.mezuniyetinde 8aylik hamileydi çok sasiriyordum ben daha kendi özel işlerimi zamanında yapamıyorum o ev,koca,çocuk,eşinin ailesi,hamilelik hepsini bir yürütüyordu.Kisiye göre değişir yani bana zor gelir hatta yapamam yani açıktan bile sınava çalışamıyorum daha ama yapan yapıyor...

Tebrik ederim öncelikle :) Elbette boşa harcamayın puanınızı yerinizde olsam psikoloji okurdum ben.Elini sallasan avukata çarpıyor artık psikojinin önü kesinlikle daha açık

Canım calismaya devam edecek misin ogretmen olarak? Eger kadrolu ogretmensen müdürün de iyiyse derslerini olabildigince universitedeki ders dışı günlerine toplamasini rica edebilirsin.

Eşin anlayışlı ve destekciyse rahatlikla okursun. Anlayislidan kastim final haftalarında insanliktan cikacaksin ya o donem sana destek olacak mi? Ne bileyim her aksam tatlisindan tuzlusuna kurulu sofra bekler mi? Ev daginik olsa çamaşır ütü yapılmasa sana yardimci olur mu? Çocuğun bakiminda destek verir mi? Sen pes edecek gibi oldugunda sana moral motivasyon sağlar mi? Bence bunlar cok onemli ayrintilar...

Son olarak sirf okumak icin mi okuyorsun yoksa mesleki anlamda yeni mezuniyetinden devam mi edeceksin? Ogretmen olarak devam edeceksen psikoloji okumak sana kisisel ve mesleki gelisim anlaminda katki saglar ancak meslek olarak düşünüyorsan hukuk mantıklı gibi bilemedim...

Sen eksileri artıları ölç tart mantığını ve kalbini bir arada kullanıp en dogru karari ver inşallah canım...

arkadaşım bu yıl (36 yaşında) hukuk fakültesinden mezun oldu,
çalışıyordu aynı zamanda,
uzatmadan bitirdi,
ben neye ilgim varsa ve ne konuda çalışmak istiyorsam onu okurdum.
ilgim yoksa sırf havalı meslek/ üst meslek diye hukuk okumazdım mesela.
insan sevmediği işi yapınca ne kazandığı paranın ne sosyal statünün bir anlamı kalıyor.

Öncelikle maşallah diyorum hukuk girmesi zor bir bölüm

Hele gazi hukuksa hiç durmayın gidin

Madem girecek kapasiteniz var durmayın okuyun

Hukuk mezunu çok, doğru ama psikoloji mezunu da çok

Ben olsam Hukuk okurdum ama siz hangi mesleğe yatkınsanız onu okumanızı tavsiye ederim . Sevdiğiniz bir meslek olsun. :) Kızınızda arada büyür . Merak etme :)

Psikolojiden devamm
Ay yanlis allintilamisim :)

Oku canım bölümünü, çocuk da kısa da idare etsinler.

Ben olsam hukuk okurdum ama söyle bişeyde var çok sayıda avukat var, hakim savcı olmadıktan sonra biraz zor gibi ..kuzenlerim avukattı önceden ilk başlarda zorluk çekmişlerdi adlarını duyurunca kadar yıllarca avukat yanında çalışmışlardı askeri ücretle başlamışlardı 2.500 dü en son maaşı ...Şimdi biri hakim biri savcı oldu çok şükür ama olana kadar neler çektiler hakkınızda hayurlısı..

Bence hukuk tercih et. Genelde hukuk da devam zorunluluğu da olmuyor. Psikolojide sözel hukukda ben olsam hukuk seçerdim

Evli çocuklu üniversitede okuyan arkadaşlarım vardı. Zor bölümlerde okudular hatta..
Benim fıtratım psikolojiye daha yakın ama senin kişiliğin hangisini kaldırır? Hukuk da devamsızlık sorunu yok ama derslere gitmeden de geçilecek bir bölüm değil.

Öğretmensen psikoloji okuman çok fayda sağlayabilir sana,hukuk ile cok zorlanabilirsin,önce insanların psikolojilerini düzeltmekle işe başlamak gerek gerisi gelir :)

Aynı ben .Zor oluyor .Ogretmenim orgun egitimdende okuyorum ayni Zamanda uniyi.Finallerde annem veya kv geliyor.Ek ders de almıyorum olabildigince okula gidiyorum.

yani okumyşken değecek bi bölüm

telefondan yazarken sıkıntı uaşıyorum alıntı yaparken

Son düzenleme:
öncelikle herkese teşekkr ederim saolun. ama kafam daha da karıştı. şöyle yapmayı dülünüyorum: en iyisi ankaradaki bölümleri puan sırası terch etmek. önce hacettepe psi- gazi hukuk- ankara psi ‍

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…