Psikolojiden devammTebrikler öncelikle.bende ikinci bir bölüm okumak için girdim aklımda psikoloji vardı ama sizin gibi hukuk tutunca kafam karıştı.araştırınca hukuka yöneldim.psikolojide aklım kalmadı hiç şimdi 3.yılımı bitirdim.bence araştırın iyice istediğinizi okuyun hukukcu çok olabilir ama psikoloji mezunuda çok artık buna göre karar vermeyin derim.Psikoloji hukuka göre daha basit bir bölüm bunuda belirtmek isterim.
Oku canım bölümünü, çocuk da kısa da idare etsinler.merhabalar. ben 2 yaşında bi kız annesiyim. aynı zamnda öğretmenim. üni sınavına girdm. aslında ilk amacım psikoloji okumaktı (ya da psikoloji tutturabilirim diye mi düşündüm bilmiyorum). şimdi sonuç açıklandı ve gazi hukuk geliyor ve çok kararsızım. kafam karışık. okumuşken kendi mesleğimden üstte bi bölüm okuyayım diyorum. bi yandan da zordur hukuk, en iyisi psikoloji okuyayım diyorum.ya da oturayım oturduğum yerde, işim de var, çocuğumla mı ilgileneyim
Bence hukuk tercih et. Genelde hukuk da devam zorunluluğu da olmuyor. Psikolojide sözel hukukda ben olsam hukuk seçerdimmerhabalar. ben 2 yaşında bi kız annesiyim. aynı zamnda öğretmenim. üni sınavına girdm. aslında ilk amacım psikoloji okumaktı (ya da psikoloji tutturabilirim diye mi düşündüm bilmiyorum). şimdi sonuç açıklandı ve gazi hukuk geliyor ve çok kararsızım. kafam karışık. okumuşken kendi mesleğimden üstte bi bölüm okuyayım diyorum. bi yandan da zordur hukuk, en iyisi psikoloji okuyayım diyorum.ya da oturayım oturduğum yerde, işim de var, çocuğumla mı ilgileneyim
maddi manada söylüyorumSiz çıkıp kendi mesleğimden üstte bir bölüm olan "hukuk" okuyayım derseniz hukukçular da "aman öğretmenlik nedir ki, kendileri bile öyle diyor" der.
yani okumyşken değecek bi bölümHukuk oku
Evli çocuklu okuması daha kolay
Psikoloji devam zorunluluğu ister
Grup çalışması vs ister
Hukukta devam yok oturmuş düzen var
Evli çocuklu çalışan olarak ikinci üniversitemi okuyorum psikoloji bölümünden aldığım zorunlu derslerden kaldım zira sadece o hoca devam zorunluluğu getirdi
Grup ödevi vs verdi
Hukukta uzun yıllarda bitirmek de garip değil 4 olmaz da 6 olur ama biter
Lakün öğretmenlikten üst bölüm müdür bilemedim puanı yüksek de üst bölüm nitelemesi bence çok doğru değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?