Kucuk firmalarda bu hep boyle. Uni mezunuysaniz bunu bilmeniz lazim 10-12 kisilik firmada sekreter cay kahve de servis yapar,kapi da acar kapar,on muhasebe de yapar,telefonlara rezervasyonlara da bakar. Evet dogrusu budur demiyorum,desteklemiyorum ama bu budur yani. İse girerken bunu gormediniz mi daha kapida anlamaliydiniz. 10 kisilik firmada cayci yemekci temizlikci sekreter alinsa 4 kisi yapar ayri ayri, gercekci degil. Wc sesi muhabbetinde haklisiniz ama,mutfakta yemeyi teklif edin,yemege uygun degil wc yani diye soyleyin,insanlarsa anlarlar zaten.
Kendi alaninizla ilgili tecrube illa ki edinirsiniz daha ilk gunlerinizmis. Birkac gunsonra fatura irsaliye takibini size verirler,girdi cikti,on muhasebe,personel evraklarini da takip edersiniz bu da sizin tecrubeniz olur. 10 kisilik firmada zaten fullhareket olmaz zamaninizin cogu bos gecer. Ayni tarz bir yerde calistim durum buydu yani. Sadece sekreterya gorevi icin en az 1000 kisilik firmada gorev almaniz lazim. tekrar is arayin elbette en dogal hakkiniz. Ama size tavsiyem kucuk muhasebe ofislerinde calismaniz,orada da caycilik getir gotur yaparsiniz mutlaka ama en azindan bir mali musavire falan bagli calisirsiniz ondan daha fazla sey ogrenirsiniz.