• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli çocuklu üniversiteli ??

merhabalar. ben 2 yaşında bi kız annesiyim. aynı zamnda öğretmenim. üni sınavına girdm. aslında ilk amacım psikoloji okumaktı (ya da psikoloji tutturabilirim diye mi düşündüm bilmiyorum). şimdi sonuç açıklandı ve gazi hukuk geliyor ve çok kararsızım. kafam karışık. okumuşken kendi mesleğimden üstte bi bölüm okuyayım diyorum. bi yandan da zordur hukuk, en iyisi psikoloji okuyayım diyorum.ya da oturayım oturduğum yerde, işim de var, çocuğumla mı ilgileneyim ‍
Bir hukukçu olarak, hukuk da diğer bölümler gibi merak etmeyin. Evet bazı bölümlerden daha kolaydır ama psikolojiyle falan hemen hemen aynı. Bu yoğunlukla üniversite okuyabilecekseniz hukuk da okursunuz.

merhabalar. ben 2 yaşında bi kız annesiyim. aynı zamnda öğretmenim. üni sınavına girdm. aslında ilk amacım psikoloji okumaktı (ya da psikoloji tutturabilirim diye mi düşündüm bilmiyorum). şimdi sonuç açıklandı ve gazi hukuk geliyor ve çok kararsızım. kafam karışık. okumuşken kendi mesleğimden üstte bi bölüm okuyayım diyorum. bi yandan da zordur hukuk, en iyisi psikoloji okuyayım diyorum.ya da oturayım oturduğum yerde, işim de var, çocuğumla mı ilgileneyim ‍
Gazi hukuk çok iyi bence. Ama gönlünüz ne istiyorsa onu okuyun içinizde kalmasın keşke psikoloji okusaydım demeyin sonra.

Hukuk bence kesinlikle.
Başarılar diliyorum

Back