- 15 Haziran 2017
- 114
- 139
- 23
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir hukukçu olarak, hukuk da diğer bölümler gibi merak etmeyin. Evet bazı bölümlerden daha kolaydır ama psikolojiyle falan hemen hemen aynı. Bu yoğunlukla üniversite okuyabilecekseniz hukuk da okursunuz.merhabalar. ben 2 yaşında bi kız annesiyim. aynı zamnda öğretmenim. üni sınavına girdm. aslında ilk amacım psikoloji okumaktı (ya da psikoloji tutturabilirim diye mi düşündüm bilmiyorum). şimdi sonuç açıklandı ve gazi hukuk geliyor ve çok kararsızım. kafam karışık. okumuşken kendi mesleğimden üstte bi bölüm okuyayım diyorum. bi yandan da zordur hukuk, en iyisi psikoloji okuyayım diyorum.ya da oturayım oturduğum yerde, işim de var, çocuğumla mı ilgileneyim
Gazi hukuk çok iyi bence. Ama gönlünüz ne istiyorsa onu okuyun içinizde kalmasın keşke psikoloji okusaydım demeyin sonra.merhabalar. ben 2 yaşında bi kız annesiyim. aynı zamnda öğretmenim. üni sınavına girdm. aslında ilk amacım psikoloji okumaktı (ya da psikoloji tutturabilirim diye mi düşündüm bilmiyorum). şimdi sonuç açıklandı ve gazi hukuk geliyor ve çok kararsızım. kafam karışık. okumuşken kendi mesleğimden üstte bi bölüm okuyayım diyorum. bi yandan da zordur hukuk, en iyisi psikoloji okuyayım diyorum.ya da oturayım oturduğum yerde, işim de var, çocuğumla mı ilgileneyim
Hukuk bence kesinlikle.merhabalar. ben 2 yaşında bi kız annesiyim. aynı zamnda öğretmenim. üni sınavına girdm. aslında ilk amacım psikoloji okumaktı (ya da psikoloji tutturabilirim diye mi düşündüm bilmiyorum). şimdi sonuç açıklandı ve gazi hukuk geliyor ve çok kararsızım. kafam karışık. okumuşken kendi mesleğimden üstte bi bölüm okuyayım diyorum. bi yandan da zordur hukuk, en iyisi psikoloji okuyayım diyorum.ya da oturayım oturduğum yerde, işim de var, çocuğumla mı ilgileneyim
yani okumyşken değecek bi bölüm
ama zaten öğretmenliği okudum. şimdi psikoloji ya da hukuk arasından birini seçmek istiyorumİşte orasında tereddütlüyüm
Acaba öğretmenlik mi daha değecek konumda hukuk mu
Ben öğretmenlik olduğu kanaatindeyim
ama zaten öğretmenliği okudum. şimdi psikoloji ya da hukuk arasından birini seçmek istiyorum