merhabalar. ben 2 yaşında bi kız annesiyim. aynı zamnda öğretmenim. üni sınavına girdm. aslında ilk amacım psikoloji okumaktı (ya da psikoloji tutturabilirim diye mi düşündüm bilmiyorum). şimdi sonuç açıklandı ve gazi hukuk geliyor ve çok kararsızım. kafam karışık. okumuşken kendi mesleğimden üstte bi bölüm okuyayım diyorum. bi yandan da zordur hukuk, en iyisi psikoloji okuyayım diyorum.ya da oturayım oturduğum yerde, işim de var, çocuğumla mı ilgileneyim
merhabalar. ben 2 yaşında bi kız annesiyim. aynı zamnda öğretmenim. üni sınavına girdm. aslında ilk amacım psikoloji okumaktı (ya da psikoloji tutturabilirim diye mi düşündüm bilmiyorum). şimdi sonuç açıklandı ve gazi hukuk geliyor ve çok kararsızım. kafam karışık. okumuşken kendi mesleğimden üstte bi bölüm okuyayım diyorum. bi yandan da zordur hukuk, en iyisi psikoloji okuyayım diyorum.ya da oturayım oturduğum yerde, işim de var, çocuğumla mı ilgileneyim
Bayıldım size seviyorum böyle idealist kadınları. Bu arada bence hukuk da psikolojide eşit zorluktadır. Hayatı ve hayalleri ertelemeyin. 50 li yaşlarda bir teyze kendini sosyolojiye adamıştı. Her derse geliyordu. Sizde yaparsınız inşallah. İnşallah bir şekilde ayarlama yapar okuyabilirsiniz...merhabalar. ben 2 yaşında bi kız annesiyim. aynı zamnda öğretmenim. üni sınavına girdm. aslında ilk amacım psikoloji okumaktı (ya da psikoloji tutturabilirim diye mi düşündüm bilmiyorum). şimdi sonuç açıklandı ve gazi hukuk geliyor ve çok kararsızım. kafam karışık. okumuşken kendi mesleğimden üstte bi bölüm okuyayım diyorum. bi yandan da zordur hukuk, en iyisi psikoloji okuyayım diyorum.ya da oturayım oturduğum yerde, işim de var, çocuğumla mı ilgileneyim
Şimdi gerçekçi olmak gerek değil mi,öğretmenlikte kendi arasında branş branş değişiyor,hukukta da tıpta da branşlar var..tüm meslekler aynı değil.önemli olan okuma isteği bence,siz niye buna takıldınızkiSiz çıkıp kendi mesleğimden üstte bir bölüm olan "hukuk" okuyayım derseniz hukukçular da "aman öğretmenlik nedir ki, kendileri bile öyle diyor" der.
Ben de öğretmenim ve hukuk okuyorum. Zor bir branş evet ama oldukça zevkli. Bence okuyun.merhabalar. ben 2 yaşında bi kız annesiyim. aynı zamnda öğretmenim. üni sınavına girdm. aslında ilk amacım psikoloji okumaktı (ya da psikoloji tutturabilirim diye mi düşündüm bilmiyorum). şimdi sonuç açıklandı ve gazi hukuk geliyor ve çok kararsızım. kafam karışık. okumuşken kendi mesleğimden üstte bi bölüm okuyayım diyorum. bi yandan da zordur hukuk, en iyisi psikoloji okuyayım diyorum.ya da oturayım oturduğum yerde, işim de var, çocuğumla mı ilgileneyim
Şimdi gerçekçi olmak gerek değil mi,öğretmenlikte kendi arasında branş branş değişiyor,hukukta da tıpta da branşlar var..tüm meslekler aynı değil.önemli olan okuma isteği bence,siz niye buna takıldınızki
Evet. Bu durumda var. Psikologların gittiği eğitimler çok pahalı diye biliyorum.Ben olsam ne hukuk ne psikoloji ikisini de tercih etmezdim. Hukuk bölümü benim fıtratıma uymuyor. Duygusal yaklaşırım vs... Psikoloji desen mezun olunca bir çok insan hakettiği değeri görmüyor. Maddi durumunuz iyiyse ve kendi işinizi kuracaksanız, iyi reklam yapacaksanız ayrı tabii..
Şu an devlette atanmış şekilde öğretmen iseniz kesinlikle değerini bilin derim. Elbet kolay değil ama bir çok mesleğin şartlarına göre çocuk yetiştirmek için daha uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?