Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napiyosuniz kızlar yarım saattir on kiloluk bebeği kucagimda gezdirdim. Anca uyudu kolum ve belim felç durumda cokda uykum geldi. Bugün dinlenecem bende. Zaten 50 türkçe 20 kadarda mat cozdum. 15 mat. Kaldı.
mattan problemlere kadar geldim canım ama tam oturmadığı için baştan tekrar ediyorumtürkçe dilbilgisi hariç bitti.dilbilgisi gçzümde büyüyor.akşam kü.üğü uyudurken uyuya kalmışım.hemen uyandım kızlar nneler yapmış bi bakim dedim.gündüz 70 tane köklü sayılardan soru çözdüm 100 e tamamlamam lazım.sanırım herkes uyudu.Hangi konudasin canım mattan
Ben turkxeyi dilbisi hariç bitirdim daha doğrusu uç dört sayfalık notlar vardı onlardan göz gezdirdim. Sadece soru cozuyorum tabi arada konuya caliaipta çözmekte lazım.
Hadi bakalım bol soru cozmeler
Benim cadı uyanıkken bende ev topluyorum. Uyudugunda hemen derse geceyim diye.
mattan problemlere kadar geldim canım ama tam oturmadığı için baştan tekrar ediyorumtürkçe dilbilgisi hariç bitti.dilbilgisi gçzümde büyüyor.akşam kü.üğü uyudurken uyuya kalmışım.hemen uyandım kızlar nneler yapmış bi bakim dedim.gündüz 70 tane köklü sayılardan soru çözdüm 100 e tamamlamam lazım.sanırım herkes uyudu.
Buraya bende bi 32 soru daha birakayim )
Isiklari kapattim iyi geceler bayanlar )
Günaydın biz Uyandık. Gece de saat başı uyandı benimki . bugün eşim evde inşallah çalışabilirim bugün. BiraZ turkxe biraz mat.sozucem.
Herkesin çözdüğü soru sayısını yazayım diyorum tablo gibi bakıp gaza geliriz nasıl olur sizce
Yazmistim ama gonderilemedi sanirim ki yazdigim cikmamis
Evet canim sorusuz gun olmaz olmamali olamaz :/ :)
ayugrasamam başladım mi çalışmaya sen.
Bugün çok keyifsizdim bende. Moralim bozuktu ağladım da gözlerim çok agriyor şimdi. Goz tansiyonida var. İyice perişan oldum uyisam biraz gözlerim dinlenecek te uykum da yok kafam da deli sorular düşünüp duruyom.
Sana kolay gelsin canım . bol soru cozmeler