Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım birlikte yiyelim
Keki yemek için değil yarın temizliğe yardımcı geliyor o yesin diye yaptım
Ortalığı topladım duş aldım eşime çay yaptırdım ama şimdi de buraya girdim gidip çalışmam lazım sabah erken kalkıp işe gitmem lazım
Senin işin daha zormus ya
Ben o konuları calismadim ki :)
Sıkıldı m oran orantida başladım . motive olim diye. A ben yattim uyku bastırdı çok. Yirmi soru cozdum
Sıkıldı m oran orantida başladım . motive olim diye. A ben yattim uyku bastırdı çok. Yirmi soru cozdum
Yaptım birlikte yiyelim
Keki yemek için değil yarın temizliğe yardımcı geliyor o yesin diye yaptım
Ortalığı topladım duş aldım eşime çay yaptırdım ama şimdi de buraya girdim gidip çalışmam lazım sabah erken kalkıp işe gitmem lazım
kızlar merhaba,
öncelikle azminiz daim olsun.başarılar dilerim.
benim 38 aylık ikiz kızlarım var.2014 kpss; taşınma, kayınpederin hastalığı sonrasında vefatı derken çok kötü geçti.
kendime program çıkarıp 2016 ya hazırlanmayı düşünüyorum.azminiz bana örnek olsun inş. evet çocuklar ev işi çok zor olacak ama istersek başarabiliriz değil mi?
ben lisanstan gireceğim.üniyi örgünde okumadım, lise bilgilerim de yeterli değil.dersaneye gitme şansım da yok.yok denecek alt yapıyla ne yapılır, nerden başlanır bir akıl verin kızlar.yaş gaçiyor artık kafam da almıyor, unutkanlık ise cabası.Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.ders çalışmaya başlarsam bildiririm size.
görüşürüz kızlar
Hanımlar bayıldım size bu azminiz hiç bitmesin inşaallah. Bu kadar sorumluluğun içinde bunu başarabilmek ne kadar güzel. Arkadaşımın köpeği doğum yapmış bir yavrusunu almak istedim de güvenemedim kendime o canlının sorumluluğunu almaya. Ki siz hem ev ile uğraşıyorsunu hem melekleriniz var hatta çalışıyorsunuz bile. Asla pes etmeyin gerçekten sizin gibi kadınlar hep kendi cinsimle gurur duymamı sağlıyor. Çünkü bu kadar büyük sorumluluklar arasında bile böyle büyük işleri ancak bir kadın yapabilir diyorum. Hep buralarda olacağım takipteyim sizi. İnşaallah seneye bu zamanlarda nereye atandığınızı sorup sizin adınıza mutlu olurum. ayugrasamam
Ben en bastan aldim daha iyi oldu sanki ...
Sende haklisin iyi uykular cnm
Ben 5 dk mola verdim biraz daha devam edicem
Bence asil azim sizde,
bak ben devrildim yattım akşam 12 de şimdi de işteyim; eve gitmem 5 i bulur; yemek yap, ye derken akşam eşim de yok oğlan uyuyuncaya kadar hiçbir şey yapamam ama eşim olmadığı için sizlerin gazı ile oğlanı uyutup başlayacağım.
herkese kolay gelsin
Hanımlar bayıldım size bu azminiz hiç bitmesin inşaallah. Bu kadar sorumluluğun içinde bunu başarabilmek ne kadar güzel. Arkadaşımın köpeği doğum yapmış bir yavrusunu almak istedim de güvenemedim kendime o canlının sorumluluğunu almaya. Ki siz hem ev ile uğraşıyorsunu hem melekleriniz var hatta çalışıyorsunuz bile. Asla pes etmeyin gerçekten sizin gibi kadınlar hep kendi cinsimle gurur duymamı sağlıyor. Çünkü bu kadar büyük sorumluluklar arasında bile böyle büyük işleri ancak bir kadın yapabilir diyorum. Hep buralarda olacağım takipteyim sizi. İnşaallah seneye bu zamanlarda nereye atandığınızı sorup sizin adınıza mutlu olurum. ayugrasamam