Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Günaydın . canım gece naptin bitirdim mi konuları. Kızım bugün uyuyunca xalisacam bi saat oran oranti bugün bitecek inşallah.

Dun gece 02.20 falandi yattim. 87 tane soru cozdum 100 e tamamlamakti hedefim ama yapamadim :/
Artik cift gormeye baslayinca tamam dedim kapattim kitabi.. Derken sabah beste oglusum uyandi doyurdum biraz ateşi vardi dis cikarma aylarimiz :KK43: onunla ilgilendim falan sonra sabah kalktik kosturmaya devam az oncede ogle uykusuna yatirdigimda yarim saat uyudum :KK66:)

Kizlar gunde 100 soru istiyorum sizden ne yapin edin hedefiniz o olsun.. Bakin gorun bikac ay sonra nasil hizlanacaksiniz..

günaydın kızlar .. çocukları uyuttuktan sonra bende çalışmaya başlayacağım.. burayı hareketli güncel tutalım gerçekten motivasyona ihtiyacımız var:)

sözcükte anlamı bitirdim 150 soru çözdüm sıra cümlede anlam.. gece kahvemi alıp geleceğim hoşçakalın:)

Tamam cnm bekliyoruz :KK50:

Selam kızlar bende Bu sene ygs ye hazırlanıyorum ama bu sene çok isteksizim geçen sene malesef barajı gecemedim emeklerim boşa gitti :KK43:
Bundan dolayı çok isteksizim ayrıca ygsden sonra bende kpss ye hazirlanmak istiyorum.
Benim çalışmam söyle yapıyorum önce konuyu çalışıyorum sonra youtube dan o konuyu tekrar hocadan dinliyorum gerçekten çok işe yarıyor sizde bir deneyin derim.
Şimdiden iyi çalışmalar :KK66:

Zor bisim işimiz kızlar. Aslında hepimiz aynı konulari çalışmak daha mi verimli olur . odev gibi bugün su konu bitecek su video izlenecek. Su kadar soru çözülecek. Felan gibi bütün konuları en az uç dört ay önce bitirip soru çözmeye odaklansak. Nasıl olur. Hiç kimse kaytarmadan o konu o gün bitecek olsun.ektra başka ders çalışmak isteyen olursa ilk önce odevini yapsın sonra başka derslere bakabilir nasıl olur sizce :)

Kızım yarım saat uyudu yirmi soru cozdum oran orantida yanlış çok çıkıyor başka bi kitaptan tekrar aldım. Ama kitaplarım çok eski 2009 muş ta yeni kitap alman lazım.

Niye kimse ugramiyor ya :KK43:

Geldim cnm isiklarimiz yoktu sabahtan beri..
Bak ben Antremanlarla mat kitabndan cok memnunum tavsiye ederim konusur gibi anlatiyoo

Kizlar şöyle düşünün yaklasik 50 hafta bi vaktimiz var daha tarih belli degil ama genelde eylül ilk hafta oluyoo.. 50 hafta sıkıp belki 50 sene rahat edecegiz ne kadar yasarsak artik :)

Naptin ders çalışabildi mi ben 50 ye yakın mat cozdum. Oran orantidan konuya çalışırken ama çok basit sorulardi pekiştirme amaçlı. Gozu kapalı çözülecek sorulardi.bakalım bidaha cozecem oran oranti sorularını soru bankasından. Biraz zorlar ama inşallah daha iyi yaparim

20150917_182831.jpg
20150917_182900.jpg
20150917_182759.jpg
20150917_182831.jpg

Çok sağol canım baya ayrıntılı anlatmış. Benim lisans senin bir senen var ne güzel benim az kaldı ya. Ay panik oldum bak marta kadar konuları bitirsem süper olur ya

Çok sağol canım baya ayrıntılı anlatmış. Benim lisans senin bir senen var ne güzel benim az kaldı ya. Ay panik oldum bak marta kadar konuları bitirsem süper olur ya

Lisans da temmuzda oluyor sanirim dimi 10 ayin var :/ evet marta kadar konulari bitirip soru bankalarini bitirmeye bak cnm baska turlusu yok :/

Aynen canım biraz daha konular bitsinde. Sonra soru çözme yaparız. Hedef koyarız su kadar aoru çözülecek diye.
Temuzun ilk haftası yapılıyor.

X