- 1 Aralık 2012
- 1.208
- 1.356
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım ya iyice stres oldum sanki şimdiEvet cnm bugun baslamis 31 marta kadarmis
Saol canım ya iyice stres oldum sanki şimdi
deneme yapmadım henüz konularin bitmesini bekliyorum moralim bozulmasın diye.inş yükselir netlerimizkızlar denemelerde ne durumdasınız,daha doğrusu deneme yapıyormusunuz?
benım bazı denemelrde berbat bazılarındada guzel gelıyor..ınşallah dahada yukselır netlerımız
Bu cocuklar varya alem valla :)KPSS LİSANS GERİ SAYIM - kalan gün: 63!!
kızlar ben sınav başvurumu yaptım.
elimden geldiğince de ders çalışmaya çalışıyorum.
sizler ne durumdasınız ?
Ceren geçen gün kendi kendine şarkı söylüyordu:
daha dün annemizin kollarında yaşarken, çiçekli başçamizin yollarında koşarken, şimdi okullu olduk, sınava girdik :)))) ben koptum tabi.sınav sınav diye diye çocukları ne hale getirdim :))))
Kizlar hayırlı aksamlar. Ne durumdasiniz onlisanstan girecek olanlar varmı bu grupta hangi derste konudasiniz ben bu sene önlisans tan girecem inşallah. Ama şuara saldim pek bakamiyorum. İkizler var malum ev isi bi de düğün isleri çıktı ama artik sozele başlamak zorundayım. Nasıl çalışacağım yaa en kolay nasıl yaparım fikri olan varsa yazabilirmi? 2018de inşallah hakimlige girecegim bu sene KPSS i halletmek gerek benim durumlar karışıkta biraz iki çocuklu olup çokta güzel hazirlaniyorum diyenler nasıl yapıyorsunuz ders programı falan varmı?
kızlar denemelerde ne durumdasınız,daha doğrusu deneme yapıyormusunuz?
benım bazı denemelrde berbat bazılarındada guzel gelıyor..ınşallah dahada yukselır netlerımız
Artik mecbur onlara gore ayarliycam da sözel kısmını nasıl yapayım. Yani 2012de girdim en son 4sene ara vermiş oldum. Dinleyerek mi kolay olur özet çıkarıp mi birde geç mi kaldım sözel kısmına sizce ?bunu bu sene başarmak zorundayim Çok tsk ederim nazik cevabınız icinOnlisansim..
Cografya turkce bitti tarih osmanli dagilmadayim anayasa 2.unite bitmek uzere.. Mat de karisik gidiyorum ..
Iki oglum var benimde ders programi yaptim %100 uyamasamda elimden geleni yapiyorum ..
Cocuklarin saatlerine gore ayarla cnm sende..
Artik mecbur onlara gore ayarliycam da sözel kısmını nasıl yapayım. Yani 2012de girdim en son 4sene ara vermiş oldum. Dinleyerek mi kolay olur özet çıkarıp mi birde geç mi kaldım sözel kısmına sizce ?bunu bu sene başarmak zorundayim Çok tsk ederim nazik cevabınız icin
Yok canım hiç geç değil zaten sürekli tekrar etmen gerekicrkArtik mecbur onlara gore ayarliycam da sözel kısmını nasıl yapayım. Yani 2012de girdim en son 4sene ara vermiş oldum. Dinleyerek mi kolay olur özet çıkarıp mi birde geç mi kaldım sözel kısmına sizce ?bunu bu sene başarmak zorundayim Çok tsk ederim nazik cevabınız icin
Canim ya video izlemeye başladım ilk videoyu izledim tarihten videoları bitirip mi soru cozuyorsunuz yada her video sonrası anlatinlarla ilgili mi malum bizim çok az kaldı nasıl daha kalıcı ve hızli olur senceBen eylulde basladim hem video hem ozet gittim gidiyorum .. Yok aslinda gec kalmadiniz biraz zorlarsaniz gunde bikac video ile hazirana kadar bitirip sonra test soru cozumune gecebilirsiniz..
Ben gec bile kaldim aslinda ama benim kucuk oglum ocakta daha yasina girdi gunde 2 3 saatle ancak.. Artik hizlanmak gerek... Rica ederim..
Sağol canım TSK ederimYok canım hiç geç değil zaten sürekli tekrar etmen gerekicrk
Yok canım hiç geç değil zaten sürekli tekrar etmen gerekicrk
Canim ya video izlemeye başladım ilk videoyu izledim tarihten videoları bitirip mi soru cozuyorsunuz yada her video sonrası anlatinlarla ilgili mi malum bizim çok az kaldı nasıl daha kalıcı ve hızli olur sence
Ayy inş. Hepsini izleyebilirim çok güzel anlatıyor ama vakit darHer video sonunda degil cnm mesela islamiyet oncesi ilk turk devletleri ramazan yetgin izliyorsan 6 video onlari izle sonra en az 3 ayri soru bankasindan tum sorularini coz..3 bugun izle 3 yarin iki gunde ilk unite biter sonraki gun soru coz ohh miss.. Evet cnm artik hizlanmak zorlanmak gerek..
doğru söze ne denir
Esra seni daha çok buralarda görmek istiyoruzdoğru söze ne denir
Anlatım bozukluğu yapmışım yawEsra seni daha çok buralarda görmek istiyoruz