Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

her gun mutlaka çalışmaya çalışıyorum .tarihe yuklenmiş durumdayım .cografyayı bitirdim .tekrar yapmadım henuz .vatandaslıgı yarıya kadar calıstım .bu yıl ıcın degğil olmaz biliyorum . ama pes etmicem vazgecmicem her fırsatta kitaplarımın yanına gelicem 3 yıl olsun 5 yıl olsun önünde sonunda bitiricem bu işi . her yıl su kişide atanmıs diye duymaktan bıktım. ders çalıştıgımı duyup dalga gecenler :KK43: ..Allah bizlerin yardımcısı olsun
Canim pes etmeyenler kazaniyor bu sinavi
Kesinlikle dogru yildasin bu sene tum gucunu ver bu sene olmasa bile seneye temelin olusur.
Ben ilk hazirlandigimda sinava 2 ay vardi hicbirsey bilmiyordum, 2 ayda kazanamayacagimi bildim ama bir aonraki seneye temelim olussun biraz diye calistim 79 puan aldim tabiki atanamadim.
Sonraki 2 sene daha iyi calistim ve 87 puan aldim.
Hala atanamadim bir daha hazirlaniyorum o ayri konu tabi
Bunda hedefim 90 ustu insallah

Aynen kizlar bende oyle dusunuyorum yilmayacagim bu sene cok zorlu bir yildi benim icin hem sorunlar hem cocuk cok yiprandim yipranmaya da devam ama kitaplarimi masamdan kaldirmadim ilk firsatta hep batim bakacagimda bu sene ne olursa o kadar eksigim var ki onumdeki yillara bakacagim pes etmek yok

Cocugu uyutup dersin basina gectim.cok hastayim yinede calisiyorum tarih gecmis konulari tekrar yaptim.ramazan hocanin ilk 30 videosunu bitirmistim. Onlari gozden gecirdim tekrar. cografyadan iki deneme cozdum.biri iyi biri kotu durmak yok devam daha guzel olacak hersey insallah inaniyorum

Selam hanımlar uzun bir ara verdikten sonra burdayım yine :KK54:
evet bu pazar sınav var malum ve ben çok stresliyim konu eksiklerim var ama yolun sonuna geldim bu sınavı kazanmayı çok ama çok istiyorum kızlar benim için dua edin gecen sene başaramamıştım ve yine aynısı olacak diye korkuyorum :KK43:
Siz neler yaptınız bu gecen zamanda nasıl geçti çalışmalarınız

Selam hanımlar uzun bir ara verdikten sonra burdayım yine :KK54:
evet bu pazar sınav var malum ve ben çok stresliyim konu eksiklerim var ama yolun sonuna geldim bu sınavı kazanmayı çok ama çok istiyorum kızlar benim için dua edin gecen sene başaramamıştım ve yine aynısı olacak diye korkuyorum :KK43:
Siz neler yaptınız bu gecen zamanda nasıl geçti çalışmalarınız
Ne sınavın var canım.inş başarılı olursun allah gönlüne göre versin.bizde calismaya çalışıyoruz malum çocuklarla olduğu kadar

Bi kaç gündür esra34 kayıp nerdesiniz bayanlar Hira ayugrasamam sarfansari memlekette zaten
off off bız taşındık kızlar,yenı evımızde henuz ınternetımız yok artık eskısı gıbı takılamıyorum:KK51:
nasıl gıdıo çalışmalarınız,elalemın netı artar benım dusuyor yaw..demın bı deneme yaptım 59 doğrum var nete bakamadım bıle..canım çok sıkkın ne yapacaz da daha bu netler artacak bılemıyorum:mad:

KPSS LİSANS GERİ SAYIM - kalan gün: 70 !

tarih videolarını bitirdim.coğrafyaya başlıyorum.

bir yandan tarih, türkçe soru çözümleri
diğer yandan biraz mat+coğrafya çalışması
vatandaşlık artık en sona kalacak.

çok az kaldı.zaman daraldı iyice. :KK17:
17 martta sınav başvuruları başlıyor kızlar.
bu saatten sonra belki de keşke dememek için uyumamam gerek.
hepimize bol şanslar:KK68:

X