Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Didos nasıl gidiyor çalışmalar videolar bitti mi tarih video izleyenler hangi videodasiniz kizlar
canım türkçe, tarih bitti,
coğrafya bugün-yarın bitiyor.son videolardayım.
tabi bu bitti, bitiyor dediklerim için bol soru çözmem lazım.
mat bir başlangıç yapıp bırakmıştım.mat ve vatandaşlık konuları+ayrıca diğer desler soru şeklinde gideceğim.
gün geçtikçe heyecanım artıyor.
daha önce bu kadar emek verip ders çalışmadığım için sanırım.
herkes için hayırlısını diliyorum.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

sen önlisansa mı girecektin canım?

lisansçı kızlar ne durumdasınız?deneme çözeniniz var mı?denemeler nasıl (ben henüz çözmedim:KK64:)
bir de şu matematiği kısa yoldan nasıl hallederim.
meslek lisesi çıkışlıyım.sadece lise 1 de mat gördüm.severdim matı her sınavımda 100 alırdım.
lakin şu ales tarzı mat. beni korkutuyor, kalem oynatamıyorum.ne yapacağımı şaşırdım :KK43:

canım türkçe, tarih bitti,
coğrafya bugün-yarın bitiyor.son videolardayım.
tabi bu bitti, bitiyor dediklerim için bol soru çözmem lazım.
mat bir başlangıç yapıp bırakmıştım.mat ve vatandaşlık konuları+ayrıca diğer desler soru şeklinde gideceğim.
gün geçtikçe heyecanım artıyor.
daha önce bu kadar emek verip ders çalışmadığım için sanırım.
herkes için hayırlısını diliyorum.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

sen önlisansa mı girecektin canım?

lisansçı kızlar ne durumdasınız?deneme çözeniniz var mı?denemeler nasıl (ben henüz çözmedim:KK64:)
bir de şu matematiği kısa yoldan nasıl hallederim.
meslek lisesi çıkışlıyım.sadece lise 1 de mat gördüm.severdim matı her sınavımda 100 alırdım.
lakin şu ales tarzı mat. beni korkutuyor, kalem oynatamıyorum.ne yapacağımı şaşırdım :KK43:
Yok canım lisansim sadece tarihi dinleyeceğim o da nasıl yetişecek bilmiyorum da diğerlerine zaten vakit yok video bitince soru ve diger dersleri kısa tekrar yapmayı düşünüyorum.denemy çok önemli diyorlar bende yapmadım ama ihmal etmemek lazim

Yok canım lisansim sadece tarihi dinleyeceğim o da nasıl yetişecek bilmiyorum da diğerlerine zaten vakit yok video bitince soru ve diger dersleri kısa tekrar yapmayı düşünüyorum.denemy çok önemli diyorlar bende yapmadım ama ihmal etmemek lazim
ahh o 77 video bir saatten sonra bayıyo.Ramazan hocanın hatırına dinledin desem yeridir.
videolar yüzünden ben bazen sabahlıyorum.ama akılda kalıcı oluyor.
1,5 ay kaldı.iyice gerildim.millet ne soru bankaları bitirdi diyorum.ben daha kalem oynatamadım.
ne bileyim zor Allah yardımcımız olsun.
sınav başvurunu yaptın mı?31 mart son.

ahh o 77 video bir saatten sonra bayıyo.Ramazan hocanın hatırına dinledin desem yeridir.
videolar yüzünden ben bazen sabahlıyorum.ama akılda kalıcı oluyor.
1,5 ay kaldı.iyice gerildim.millet ne soru bankaları bitirdi diyorum.ben daha kalem oynatamadım.
ne bileyim zor Allah yardımcımız olsun.
sınav başvurunu yaptın mı?31 mart son.
Video uzun sürüyor dediğin gibi ama anlıyorsun neden sonuç ilişkisi oluyor ben tarihte sıfır olduğum için okuduğumdan hiç bişey anlamıyorum mesela videolara öyle başladım yoksa bende video zaman kaybı gibi görmüştüm başta ama yanilmisim.başvurumu dün yaptım bende allah hayırlı sonuçlar versin hepimize elimizden geleni yapıyoruz çocukla bu kadar oluyo

Acaba bol bol soru çözsem ise yararmiki konuya fazla önem wermesem

Onlisans canım
Daha once konularla ilgili az çok bilgin varsa soru üzerinden git çözümlu soruları Coz zaten cozumlerde çok ayrıntılı anlatıyorlar ama hiç bilgin yoksa en azından özet kısımlarını okusan oyle cozsen daha iyi olur

:) Ekim nasilsa vakit var hem konu hem soru gidebilirsin cnm .. Hic biten dersin yok mu?? Yeni mi basladin ??

Aslında 1 ay oldu baslayali konu soru şeklinde gidiyorum 3. Üniteleri bitti tüm derslerin ama unutuyorum geriye döndüğümde işte o beni endişelendiriyor canim

Videoyu izler izlemez hemen knunun testini coz arkadasm kalici olmasi icin
evet aslında hocalar da bu şekilde yönlendiriyor.
ama ne yazık ki konuları biran önce bitirmek için sona bıraktım :KK43:
genel tekrar sonrası soru çözmeyi planladım.
umarım çok fazla unutmamışımdır.

Uykuyu nasil hallediyorsun didos:/ Ben uyku da cok zayifim.. 5 saat 6 saat uyumadan olmuyo :/
ah canım ben de zayıfım aslında.kendimi sıkıyorum.gece gece çaydı kahveydi.balkona çıkıp ayazı yemekti vs uykumu açmaya çalışıyorum.bazen de kızlarla uyuyup gece kalkıp bilg başına geçiyorum.
birkaç aydır öğle uykusu da uyumuyor cadılar.son günlerde öğlenleri tekrar uyutmaya başladım da gündüz 1-2 saat kazandım.
zor ama katlanıyorum işte arkadaşım.bu gece mesela tansiyonum yükseldi.başağrısı sabaha kadar geçmedi.bu geceyi boş geçirdim.ağır aksak da olsa çabalıyorum.inşallah boşa kürek çekmemişimdir.

evet aslında hocalar da bu şekilde yönlendiriyor.
ama ne yazık ki konuları biran önce bitirmek için sona bıraktım :KK43:
genel tekrar sonrası soru çözmeyi planladım.
umarım çok fazla unutmamışımdır.

ah canım ben de zayıfım aslında.kendimi sıkıyorum.gece gece çaydı kahveydi.balkona çıkıp ayazı yemekti vs uykumu açmaya çalışıyorum.bazen de kızlarla uyuyup gece kalkıp bilg başına geçiyorum.
birkaç aydır öğle uykusu da uyumuyor cadılar.son günlerde öğlenleri tekrar uyutmaya başladım da gündüz 1-2 saat kazandım.
zor ama katlanıyorum işte arkadaşım.bu gece mesela tansiyonum yükseldi.başağrısı sabaha kadar geçmedi.bu geceyi boş geçirdim.ağır aksak da olsa çabalıyorum.inşallah boşa kürek çekmemişimdir.
Gecmis olsun didos çocuklarla gerçekten zor ama bi şekilde emek veriyoruz hepimız. Ahh tarih bi bitseydi benimde biraz rahatlicam sanki günde kaç video İzliyorsun çorba olmasından korkuyorum

KPSS LİSANS GERİ SAYIM - kalan gün: 50!!

Gecmis olsun didos çocuklarla gerçekten zor ama bi şekilde emek veriyoruz hepimız. Ahh tarih bi bitseydi benimde biraz rahatlicam sanki günde kaç video İzliyorsun çorba olmasından korkuyorum
sağol canım Allah razı olsun.
günde 5-6 hatta bazen 7-8e bile çıkıyor.
bende çorba olmasından korkuyorum açıkçası.
soru çözmeye başlayınca göreceğim bakalım ne kadarı yer etmiş :KK64:

KPSS LİSANS GERİ SAYIM - kalan gün: 48!!

kızlar imdaat..
ders çalışamıyorum.darlanıyorum.
aşırı stres yaptım.vakit az.tekrar yapmam lazım.deneme çözmem lazım.
eksiklerimi tamamlamam lazım.
ev işi de yapmam lazım, çocuklara da bakmam lazım.uyumadan 48 günü geçirmem lazım.
çocuklarımın geleceği için yardım et Allah'ım :KK61:

Bende ayni durumdaydim canim 2 gun once hatta stresten dersn bsnda soru czrkend biran once bunu btrmem lazm sunu yapmam lazm dye icim icimi yiyodu.dun esimle kzmla disari cktik yesillik gunes cocugumun kosma heyecni beni cok mtlu etti.hc gun boyu bakmadim derse .cok iyi geldi bugun yeni bi gun apaydnlik bi gun :21::KK36::KK36:stres duzeyniz arttysa benim gbi sadce bi gun ayirn kendnize.o gun dersler aksayck ama o bi gunu telafi edcek kadar buyuk bi enerjinz olck.panik yok evet az kaldi ama bizd hc bos durmadk .allah hepimizin haline gece gunduz sahit suphesiz.
Simdi yapacklarmz belli biliyoruz hepsini.sakince sirayla bitirmek .. gerisi dua dua dua ...

Lazim lazim lazim demissin mesajinda bende gun boyu oyle diyorum.bizim herseye kosmamiz lazim cunku biz guclu kadinlariniz... bize verilmis 24 saati en iyi sekilde kullanarak allahtan yardm istiyoruz.

X