- 7 Nisan 2025
- 52
- 14
- 3
- Konu Sahibi Yureglneguneskoy
-
Çocuğumla yaşıyorum evet para aldıTek mi yaşıyorsunuz? Evi taşıyacağım dediğinize göre evi de biliyor sanırım. Sizden para aldı mı hiç? Ben bundan sonra hayatıma kim girerse e devletten medeni durum gösteren belge istiyorum. Kimseye güvenemiyorum eskisi gibi. Bence de karakola gidin şikayet edin. Çok geçmiş olsun.
Niye karısına söylemediniz peki? Bırakın karısının dırdırıyla uğraşsın. Ayrıca bu kişiyle ilişkiniz ne boyuttaydı? Çevresini araştırınca kim olduğunu öğrendim yazmışsınız. Daha önce niye araştırmadınız 3 yılda?Karına söylerim diye defalarca tehdit ettim umurunda değil.
Ne kadar? Ve geri ödedi mi?Çocuğumla yaşıyorum evet para aldı
Ne kadar verdiniz bu şerefsize ?Çocuğumla yaşıyorum evet para aldı
Ne kadar verdiniz bu şerefsize
Ne kadar? Ve geri ödedi mi?
100 bine yakın eldenNe kadar verdiniz bu şerefsize ?
Yani dolandırıcı diyorsunuz, para da vermişsiniz. Parayı aldıysa daha ne diye peşinizde ki? Dolandırıp kaybolmak değil mi rutinleri bunların?Para aldı ve çevresini araştırınca öğrendim
Keşke karttan verseydiniz. 100 bini geri ödemedi mi size? O parayı verdiğinize dair kanıtınız var mı? Karttan olsa dekont bilgisi gösterilirdi mesela.100 bine yakın elden
Karısı da biliyodur böylelerininNiye karısına söylemediniz peki? Bırakın karısının dırdırıyla uğraşsın. Ayrıca bu kişiyle ilişkiniz ne boyuttaydı? Çevresini araştırınca kim olduğunu öğrendim yazmışsınız. Daha önce niye araştırmadınız 3 yılda?
Bana da öyle geliyor. Sadece konu sahibinden 100 bin almış, benim kocama bir yerden 100 bin gelse bir sorarım yani. Profesyonel dediğine göre de süreklilik arz ediyor. O zaman kadın nasıl bilmeyecek?Karısı da biliyodur böylelerinin
Keşke karttan verseydiniz. 100 bini geri ödemedi mi size? O parayı verdiğinize dair kanıtınız var mı? Karttan olsa dekont bilgisi gösterilirdi mesela.
Manyak olduğundan olmasın?Yani dolandırıcı diyorsunuz, para da vermişsiniz. Parayı aldıysa daha ne diye peşinizde ki? Dolandırıp kaybolmak değil mi rutinleri bunların?
Daha fazla beklemeden karakola gidin, kişinin kimlik bilgilerini verin, yaşadığınız durumu anlatın. Çok geçmiş olsun. Psikolojik destek de alın mutlakaManyak olduğundan olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?