Evli çıkan şerefsiz

Çocuğumla yaşıyorum evet para aldı

Karına söylerim diye defalarca tehdit ettim umurunda değil.
Niye karısına söylemediniz peki? Bırakın karısının dırdırıyla uğraşsın. Ayrıca bu kişiyle ilişkiniz ne boyuttaydı? Çevresini araştırınca kim olduğunu öğrendim yazmışsınız. Daha önce niye araştırmadınız 3 yılda?

3 senelik bir ilişkide nasıl anlayamadınız şaşırıyorum.
3 hafta değil 3 ay değil.
Koskocaman kadınsınız, adama para veriyorsunuz ve çocuğunuz var.
Hayat sizin için zaten zor olmalı.
Ne diyeyim kızacaksınız bana ama evli olduğunu üç yılda öğrenmemiş olmanız bana geçmedi üzgünüm.

Gerçekten adama para mı kaptirdiniz? Herseyi geçtim hiç gündüz kuşağı programlarina da mı denk gelmediniz Eger karısı da ortak degilse adama, 3 senede karısının ya da sizin anlamamaniz nasıl mümkün oluyor.

Gençken bir tane evli şerefsiz beni de kandırmıştı. Her saat beraberdik, bir gün bile gelemem demedi. Nasıl anlamadın diyenler var valla ben ailesiyle, tüm akrabalarıyla tanıştım. Bir kişi bile anlatmadı bana, ailemle tanışmaya gelecekti, o zaman heyecanımı görünce vicdana geldi. Şu an sabıka kaydı ve nüfus kayıt örneği görmeden asla ilişkiye başlamıyorum, eşimde istemiştim mesela. Gerçi bunun da başka şeyleri çıktı, devir çok kötü. Çocuğunuz da var bin kat daha fazla dikkat edin. Öyle şeyler duyuyorum ki şeytanın aklına gelmez. En son arkadaşıma çocuk için bakıcı bulduğunu söyleyen eşi, eve sevgilisini getirmiş meğerse.

Çocuk olmasa sorun değil diyeceğim de, siz izinizi kaybettirin. Neler okuyoruz vebale girmek istemem. Aslında kadınların değil adamların korkması gerek

Karısı da biliyodur böylelerinin

3 ay değil 5 ay değil yani nasıl anlamadınız evli olduğunu
hiç mi gece konuşmadınız hiç mi tatile çıkmadınız hadi çıkmadınız
hiç mi beraber bir gece geçirmediniz. Ayrıca dolandırıcı adam 100 bin lira için
niye 3 yıl beklesin 3 ayda çarpar topuklar, para verecek kadar güvenip yakın olup
evli olduğunu anlayamamanız bana pek inandırıcı gelmedi kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…