- 7 Nisan 2025
- 52
- 14
- 3
- Konu Sahibi Yureglneguneskoy
-
Evli olduğunu öğrenince terk ettim ve başıma bela oldu kurtulamıyorumkonu çok açık değil, sevgiliydiniz, evli olduğunu öğrenince terkettiniz ve bela mı oluyor su an size?
Bu devirde sosyal medya, edevlet vs bir dolu kaynak varken 3 yıl inanmayı nasıl başardın?
Herşeyi kılıfına uydurmuş dolandırıcıymış zatenBu devirde sosyal medya, edevlet vs bir dolu kaynak varken 3 yıl inanmayı nasıl başardın?
Gecmiş olsun keske polise basvurdugumuz zaman korunacagımızı bilsek de devlet yanımızda olsa ama malesef ki bu ülkede öldürülmeden seni ciddiye bile almıyorlar. Eger cidden basınıza bela oluyosa adersinizi numaranızı herseyınızı degistirinMerhabalar. Okadar kötüyüm ve sinirliyimki. Beni senelerce (3) sene adı yaşı mesleği herşeyi dahil kandıran bu şeref yoksunu ruh hastası adamı polise şikayet etmek istiyorum. Bu seferde başıma bela olur diye düşünüyorum. İyice bana sararonun yüzünden psikiyatrik tedavi görüyorum numaramı değiştirdim yine peşimi bırakmıyor evimi taşıyacağım artık ne olur bana akıl verin kimseyede anlatamıyorum
Gecmiş olsun keske polise basvurdugumuz zaman korunacagımızı bilsek de devlet yanımızda olsa ama malesef ki bu ülkede öldürülmeden seni ciddiye bile almıyorlar. Eger cidden basınıza bela oluyosa adersinizi numaranızı
Uzak mesafe deil. Adam profesyonel dolandırıcı çıktıüç yıl nasıl uyanmadınız meseleye? uzak mesafe ilişkisi miydi?
Bi cesaret yapmalıyım diye düşünüyorum. Canımı tehlikeye atmak pahasına. Çünkü bu adama bunu bugün ben yapmazsam yarın gene aynısını bir başkasına yapacakAdam zaten dolandırıcıymış hem karısına kanıtlarıyla söyle hemde polise şikayet et.
38 yaşında mısınız eğer öyleyse çekinmeden gidip şikeyetçi olun. Para falan gönderdiniz mi? Ne yüzsüz utanmaz insanlar var ya hem yılarca kandırmış hem de öğrenmenize rağmen peşiniz bırakmıyorMerhabalar. Okadar kötüyüm ve sinirliyimki. Beni senelerce (3) sene adı yaşı mesleği herşeyi dahil kandıran bu şeref yoksunu ruh hastası adamı polise şikayet etmek istiyorum. Bu seferde başıma bela olur diye düşünüyorum. İyice bana sararonun yüzünden psikiyatrik tedavi görüyorum numaramı değiştirdim yine peşimi bırakmıyor evimi taşıyacağım artık ne olur bana akıl verin kimseyede anlatamıyorum
Para aldı ve çevresini araştırınca öğrendimDolandırıcı olduğunu nerden biliyorsunuz? Paramı aldı sizden? Gerçeği nasıl öğrendiniz?
Karına söylerim deyin, karısının haberi var mı?Evli olduğunu öğrenince terk ettim ve başıma bela oldu kurtulamıyorum
Tek mi yaşıyorsunuz? Evi taşıyacağım dediğinize göre evi de biliyor sanırım. Sizden para aldı mı hiç? Ben bundan sonra hayatıma kim girerse e devletten medeni durum gösteren belge istiyorum. Kimseye güvenemiyorum eskisi gibi. Bence de karakola gidin şikayet edin. Çok geçmiş olsun.Merhabalar. Okadar kötüyüm ve sinirliyimki. Beni senelerce (3) sene adı yaşı mesleği herşeyi dahil kandıran bu şeref yoksunu ruh hastası adamı polise şikayet etmek istiyorum. Bu seferde başıma bela olur diye düşünüyorum. İyice bana sararonun yüzünden psikiyatrik tedavi görüyorum numaramı değiştirdim yine peşimi bırakmıyor evimi taşıyacağım artık ne olur bana akıl verin kimseyede anlatamıyorum
Karına söylerim diye defalarca tehdit ettim umurunda değil.Karına söylerim deyin, karısının haberi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?