Evli çıkan şerefsiz

Yureglneguneskoy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
52
14
3
Merhabalar. Okadar kötüyüm ve sinirliyimki. Beni senelerce (3) sene adı yaşı mesleği herşeyi dahil kandıran bu şeref yoksunu ruh hastası adamı polise şikayet etmek istiyorum. Bu seferde başıma bela olur diye düşünüyorum. İyice bana sarar onun yüzünden psikiyatrik tedavi görüyorum numaramı değiştirdim yine peşimi bırakmıyor evimi taşıyacağım artık ne olur bana akıl verin kimseyede anlatamıyorum

konu çok açık değil, sevgiliydiniz, evli olduğunu öğrenince terkettiniz ve bela mı oluyor su an size?

Gecmiş olsun keske polise basvurdugumuz zaman korunacagımızı bilsek de devlet yanımızda olsa ama malesef ki bu ülkede öldürülmeden seni ciddiye bile almıyorlar. Eger cidden basınıza bela oluyosa adersinizi numaranızı herseyınızı degistirin

üç yıl nasıl uyanmadınız meseleye? uzak mesafe ilişkisi miydi?
Uzak mesafe deil. Adam profesyonel dolandırıcı çıktı

E yuh yani üç yılda hiç mi suphelenmedin hiç mi falso vermedi, adam mı iyi oyuncu sen mi görmek istmedin vay arkadaş ya, yokmuş gibi davran yerini yurdunu değiştir şikayette et uzaklaştırma aldır, böyle yapışkan tiplerden korkulur sonra daha kötü olmasin

38 yaşında mısınız eğer öyleyse çekinmeden gidip şikeyetçi olun. Para falan gönderdiniz mi? Ne yüzsüz utanmaz insanlar var ya hem yılarca kandırmış hem de öğrenmenize rağmen peşiniz bırakmıyor

Tek mi yaşıyorsunuz? Evi taşıyacağım dediğinize göre evi de biliyor sanırım. Sizden para aldı mı hiç? Ben bundan sonra hayatıma kim girerse e devletten medeni durum gösteren belge istiyorum. Kimseye güvenemiyorum eskisi gibi. Bence de karakola gidin şikayet edin. Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…