Evli çıkan şerefsiz part2

Yureglneguneskoy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
52
14
3
Kızlar bir önceki konuda bahsettiğim kişiyi şikayet etme konusunda vicdanım sızlıyor çocuklarına üzülüyorum. Ama o bana acımamıştı . Halen rahatsız ediyor. Ben neden ona gerekeni yapamıyorum. Onunla tekrar Allah korusun kesinlikle olmayacağımı biliyorum ölürümde olmam ama rezil etme konusunda sanki bişey beni tutuyor

Kızlar bir önceki konuda bahsettiğim kişiyi şikayet etme konusunda vicdanım sızlıyor çocuklarına üzülüyorum. Ama o bana acımamıştı . Halen rahatsız ediyor. Ben neden ona gerekeni yapamıyorum. Onunla tekrar Allah korusun kesinlikle olmayacağımı biliyorum ölürümde olmam ama rezil etme konusunda sanki bişey beni tutuyor
Bekarmisiniz evli bir adam kendini bekar olarakmi tanıttı?

Uzunca konuşulmuştu . Heryerden engelli ve tehlikeli biri. Evli çıktı 3 sene sonra öğrendim.
Hiç mi şüphe duymadınız evli olduğundan?
3 yıl sonra evli olduğunu öğrenmek bana hiç normal gelmedi. Bu kadar tehlikeli hareketleri olan birinin 3 yıl boyunca kendini belli etmemesi pek mümkün değil.Bana daha çok kendiniz evli olmadığına ikna etmişsiniz gibi geldi.

Hiç mi şüphe duymadınız evli olduğundan?
3 yıl sonra evli olduğunu öğrenmek bana hiç normal gelmedi. Bu kadar tehlikeli hareketleri olan birinin 3 yıl boyunca kendini belli etmemesi pek mümkün değil.Bana daha çok kendiniz evli olmadığına ikna etmişsiniz gibi geldi.

3 yıl boyunca fark edememenizde art niyet arıyorum ben. Bu kadar sürede fark edilmemesi imkansız. Önceki konunuzda bir sürü insan size tavsiye verdi, yol gösterdi. Siz yerinizde sayacaksanız ne diye yeni konu açıyorsunuz? İnsanların kafasını ütülemeyin.

Biz mi şikayet edelim? Şikayet etmek istememe nedeniniz bence farklı, hiç öyle acıma duygusu olduğunu düşünmüyorum. Eşiyle boşanır diye düşünüyorsunuz muhtemelen, şikayet ederseniz tamamen biter diye korkuyorsunuz. Diyelim gerçekten vicdan azabı duyup, vazgeçtiniz, o zaman konuyu neden açtınız? Birçok kadın can güvenliği tehlikeye girince yirmi senelik kocasını şikayet ediyor, uzaklaştırma kararı çıkartıyor. O konuda yanınızda olmuştum ama hiç masum gelmiyorsunuz artık.

Back
X