Evli,çalışan, açıköğretim okuyan 2 çocuk annesiyim. Büyüğü 5 yaşında küçüğü 1 yaşında iki çocuğum var. Açıköğretimde son senem ama sınavlar var çalışamıyorum ev işlerimi yetiştiremiyorum aynı zamanda memurum çalışıyorum hiç bişeye yetişemiyorum. Psikolojim bozuldu artık evi temiz tutsam çocuklar aksıyor çocukları halletsem ev aksıyor ikisini bir arada yapsam gece 3 gibi işlerimin bir kısmını bitirebiliyorum sonra sabah da işte performansım düşüyor çoğu zaman işe geç kalıyorum böyle olunca da. Hafta sonu temizlikçi tutsam fayda etmiyor yani bi nebze çünkü benim evin toparlanmasına ihtiyacım var daha çok çünkü sürekli dağınık oluyor 5 dk içerisinde karman çorman ev nasıl yetiştireceğim bilmiyorum. Bir yardımcı tutmayı bile düşündüm günlük işte evi toparlasın yemeğimi yapsın en azından işten gelince bi çocuklarımla ilgilenirim biraz ders çalışırım bölümü bitirmek için falan çünkü vizelere az kaldı ama yol çalışamıyorum hiç bişey yapamıyorum. Yardımcı günlük olarak bulmak sıkıntı zaten eşim de sıcak bakmıyor bu konuya yani o da yardım ediyor ama sınırlı sonuçta akşam sporuna gidiyor kendi işine bakıyor az çok ama ben hiç bişeye ne yetişebiliyorum ne bişey özellikle bebeğim enerjimi bitiriyor çok zorlanıyorum benim gibi olupta hayatını yola sokan kolaylaştıran var mıdır acaba çünkü atık kafayı yicem !!!((
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evli,çalışan ve AÖFte okuyan iki çocuk annesiyim acillll yardımmm
- Konu Sahibi Gsarayza
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
- 20 Ocak 2013
- 4.043
- 9.142
- 408
- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
- 21 Mayıs 2019
- 900
- 2.560
- 113
- 37
Herşeye yetismeniz mümkün değil kendinizi bosyere yipratmayin eşinle iş bölümü yap veya haftanın 3gubu yardımcı al sende günlük hafif işleri halledersin sınavın içinse akşam yatmadan yarım saat çalışsan aklında kalır. Sakın dört dörtlük olmaya çalışma inan kendini yiprattihinla kalırsın...
- 12 Mart 2021
- 2.145
- 4.020
- 83
- 22 Kasım 2020
- 6.310
- 89.903
- 498
- 26 Mayıs 2021
- 479
- 1.035
- 43
- 35
Çalışmıyorum bebeğim bir buçuk yaşında bende şu an bir bölüm okuyorum. Ev işi ve bebekten fırsat bulursam ders çalışıyorum. Ev işindede eşim yardımcıdır çoğunlukla ona rağmen ucu ucuna yetişiyor herşey. Sizde hem iki çocuk hem de iş hayatınız var. Düşününce gerçekten çok zor yetişmeniz. Eşiniz yardımcıya ya sıcak bakacak yada bi zahmet sporunu bırakıp eşine destek olacak. Eşinizle konuşun bence iki seçenekten birini kabul etsin. Hem işte çalışıp hemde evde bütün iş sizde olmaz tabi ki yardım şart.
- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
Yardımcı tutun mutlaka . Ayrıca olduğu kadarEvli,çalışan, açıköğretim okuyan 2 çocuk annesiyim. Büyüğü 5 yaşında küçüğü 1 yaşında iki çocuğum var. Açıköğretimde son senem ama sınavlar var çalışamıyorum ev işlerimi yetiştiremiyorum aynı zamanda memurum çalışıyorum hiç bişeye yetişemiyorum. Psikolojim bozuldu artık evi temiz tutsam çocuklar aksıyor çocukları halletsem ev aksıyor ikisini bir arada yapsam gece 3 gibi işlerimin bir kısmını bitirebiliyorum sonra sabah da işte performansım düşüyor çoğu zaman işe geç kalıyorum böyle olunca da. Hafta sonu temizlikçi tutsam fayda etmiyor yani bi nebze çünkü benim evin toparlanmasına ihtiyacım var daha çok çünkü sürekli dağınık oluyor 5 dk içerisinde karman çorman ev nasıl yetiştireceğim bilmiyorum. Bir yardımcı tutmayı bile düşündüm günlük işte evi toparlasın yemeğimi yapsın en azından işten gelince bi çocuklarımla ilgilenirim biraz ders çalışırım bölümü bitirmek için falan çünkü vizelere az kaldı ama yol çalışamıyorum hiç bişey yapamıyorum. Yardımcı günlük olarak bulmak sıkıntı zaten eşim de sıcak bakmıyor bu konuya yani o da yardım ediyor ama sınırlı sonuçta akşam sporuna gidiyor kendi işine bakıyor az çok ama ben hiç bişeye ne yetişebiliyorum ne bişey özellikle bebeğim enerjimi bitiriyor çok zorlanıyorum benim gibi olupta hayatını yola sokan kolaylaştıran var mıdır acaba çünkü atık kafayı yicem !!!((
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.711
- 798
Es 'yardim' ediyor ama çok önemli işleri var, spora gitmek gibi..bir işe yaramadigi gibi yardımcı kadın tutmaya da karşı hayat mı bu bacım? Bir cinnet her şeyi çözer demişler, adamın saltanatını indirmelisin bence.
Konuya gelirsek, bu diploma size + maaş falan mı saglayacak? Ya da göreviniz mi değişecek? Size net bir katkı sağlayacak mi? Eğer dolaylı yoldan katkı sağlayacaksa birkaç dersi eleyin,kalanlara güzelce çalışırsınız. Kalanı da seneye verir bitirirsiniz. Yani zaten son seneniz, iki seneye yayın,bu sene değil seneye mezun olu ,ne olacak ki?
Bir küçük bebeğin bir minik çocuğun var. Kimse senden dağları delmeni beklemiyordur,eminim. Bu kadar strese gireceğine biraz sal,seneye bitir derim ben.
Konuya gelirsek, bu diploma size + maaş falan mı saglayacak? Ya da göreviniz mi değişecek? Size net bir katkı sağlayacak mi? Eğer dolaylı yoldan katkı sağlayacaksa birkaç dersi eleyin,kalanlara güzelce çalışırsınız. Kalanı da seneye verir bitirirsiniz. Yani zaten son seneniz, iki seneye yayın,bu sene değil seneye mezun olu ,ne olacak ki?
Bir küçük bebeğin bir minik çocuğun var. Kimse senden dağları delmeni beklemiyordur,eminim. Bu kadar strese gireceğine biraz sal,seneye bitir derim ben.
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.673
- 798
Eşiniz spordan dönünce siz çıkın akşam sporuna. Alırsınız kitabı defteri gidip bir kitap kafede falan çalışırsınız bu sürede.Evli,çalışan, açıköğretim okuyan 2 çocuk annesiyim. Büyüğü 5 yaşında küçüğü 1 yaşında iki çocuğum var. Açıköğretimde son senem ama sınavlar var çalışamıyorum ev işlerimi yetiştiremiyorum aynı zamanda memurum çalışıyorum hiç bişeye yetişemiyorum. Psikolojim bozuldu artık evi temiz tutsam çocuklar aksıyor çocukları halletsem ev aksıyor ikisini bir arada yapsam gece 3 gibi işlerimin bir kısmını bitirebiliyorum sonra sabah da işte performansım düşüyor çoğu zaman işe geç kalıyorum böyle olunca da. Hafta sonu temizlikçi tutsam fayda etmiyor yani bi nebze çünkü benim evin toparlanmasına ihtiyacım var daha çok çünkü sürekli dağınık oluyor 5 dk içerisinde karman çorman ev nasıl yetiştireceğim bilmiyorum. Bir yardımcı tutmayı bile düşündüm günlük işte evi toparlasın yemeğimi yapsın en azından işten gelince bi çocuklarımla ilgilenirim biraz ders çalışırım bölümü bitirmek için falan çünkü vizelere az kaldı ama yol çalışamıyorum hiç bişey yapamıyorum. Yardımcı günlük olarak bulmak sıkıntı zaten eşim de sıcak bakmıyor bu konuya yani o da yardım ediyor ama sınırlı sonuçta akşam sporuna gidiyor kendi işine bakıyor az çok ama ben hiç bişeye ne yetişebiliyorum ne bişey özellikle bebeğim enerjimi bitiriyor çok zorlanıyorum benim gibi olupta hayatını yola sokan kolaylaştıran var mıdır acaba çünkü atık kafayı yicem !!!((
Çocukları tek başınıza yapmamışsınızdır. Eşiniz kendine zaman ayırsın siz sürünün diye de anlaşmamışsınızdır.
- 25 Ocak 2011
- 540
- 471
- 323
Eşiniz yardımcıya sıcak bakmıyorsa bir zahmet sporundan feragat edip elini taşın altına koysun ve ya toparlama ya da çocuk bakımı görevini üstlensin.Evli,çalışan, açıköğretim okuyan 2 çocuk annesiyim. Büyüğü 5 yaşında küçüğü 1 yaşında iki çocuğum var. Açıköğretimde son senem ama sınavlar var çalışamıyorum ev işlerimi yetiştiremiyorum aynı zamanda memurum çalışıyorum hiç bişeye yetişemiyorum. Psikolojim bozuldu artık evi temiz tutsam çocuklar aksıyor çocukları halletsem ev aksıyor ikisini bir arada yapsam gece 3 gibi işlerimin bir kısmını bitirebiliyorum sonra sabah da işte performansım düşüyor çoğu zaman işe geç kalıyorum böyle olunca da. Hafta sonu temizlikçi tutsam fayda etmiyor yani bi nebze çünkü benim evin toparlanmasına ihtiyacım var daha çok çünkü sürekli dağınık oluyor 5 dk içerisinde karman çorman ev nasıl yetiştireceğim bilmiyorum. Bir yardımcı tutmayı bile düşündüm günlük işte evi toparlasın yemeğimi yapsın en azından işten gelince bi çocuklarımla ilgilenirim biraz ders çalışırım bölümü bitirmek için falan çünkü vizelere az kaldı ama yol çalışamıyorum hiç bişey yapamıyorum. Yardımcı günlük olarak bulmak sıkıntı zaten eşim de sıcak bakmıyor bu konuya yani o da yardım ediyor ama sınırlı sonuçta akşam sporuna gidiyor kendi işine bakıyor az çok ama ben hiç bişeye ne yetişebiliyorum ne bişey özellikle bebeğim enerjimi bitiriyor çok zorlanıyorum benim gibi olupta hayatını yola sokan kolaylaştıran var mıdır acaba çünkü atık kafayı yicem !!!((
- 20 Kasım 2022
- 222
- 1.048
- 28
- 3 Şubat 2018
- 25.491
- 109.815
- 598
Es hicbirseyini aksatmiyor, kadin kendini parcaliyor herseye yetismeye calisiyor, ama es yardimciya sicak bakmiyor. Oldu, baska? Baslarim sporunada. O evde cocuklar dahil hersey onunda sorumlulugu. Kendisi yardim etmiyorsa pasam, o zaman yardimci alacak. Esim bana da bir ara yardimci tutmak istiyordu, ama ben evde yabanci birini istemedim. Ev haliyle bir ara cok dagildi, ama olsun o zamanlar da geciyor. Kendinizi yipratmaya degmez.
Evet çok dağılıyor çıkmış sorular yeterli olmuyor konuyu bilmeyince denedim çünkü onu daBırakın dağınık kalsın ev. Toplasanız da dağılıyor. Çamaşıra yemeğe yetişin yeterli tuvalete banyoya girdiğinizde de oraya hemen deterjanlayıp çıkın maksimum 15 dakikanızı alır. Sınav içinde çıkmış sorulardan çözün.
- 1 Temmuz 2011
- 264
- 263
- 323
Eşiniz spora gideceğine haftanın 3-4 günü hızlıca evin bütün temizlik düzen işini halletsin. Hem parası cebine kalır hem enerji atar hem size yardım etmiş (aslında kendi sorumluluğu orası ayrı) hem de beraber vakit geçirmiş olursunuz. Bir taşla 3-4 kuş. Nasıl fikir? Siz de kendinizi hırpalamamış olursunuz herşeye yetişeceğim diye
Ev işlerinde yardım ediyor ama her türlü akşam saat 9-10 gibi çıkar dışarıya yürüyüş ya da spor yaparEşiniz neden YARDIM ediyor? Ev ve çocuklar sizin mi yalnızca, onun sorumluluğunda değil mi?
Paşam spora gitsin, siz gece 3lere kadar ev işi yapın. Sonra da gelip burada nasıl yola koyabilirim diye sorun.
3 erken, 5e kadar çalışın, 2 saat uyku neyinize yetmiyor…
Ev işlerine yardım ediyor olabildiğince ama yine de yetişmiyor bişey yani her türlü akşam çıkacak dışarıya bi şekilde yani akşam saat 11 de olsa yorgun da olsa bi tur atayım der yani bana yardım ettiği için de pek bişey diyemiyorum ama eve geldiğinde surat asıyorum çünkü çocuklarla uğraşmışımdır bişey yapamamışımdır falan filanBeyimiz aksam sporunu aksatmasin ama sen bütün işlere yetiş bacım..
Artık nasıl bir sporsa..
Yardımcı bulmak sıkıntı sadece haftalık çağırabilirim yani günlük zor maddi anlamda da evet inanın çok yıprandığını hissediyorumHerşeye yetismeniz mümkün değil kendinizi bosyere yipratmayin eşinle iş bölümü yap veya haftanın 3gubu yardımcı al sende günlük hafif işleri halledersin sınavın içinse akşam yatmadan yarım saat çalışsan aklında kalır. Sakın dört dörtlük olmaya çalışma inan kendini yiprattihinla kalırsın...
İşte çocuklarımla da iyi ilgilenmezsem üzülüyorum öyle bir anneyim de aynı zamanda ama işte iki taraftan biri aksıyor yani nasıl yola koyacağım diye kara kara düşünüyorumAyyy bırak dağınık kalsın. Saçını süpürge etsen kimseye yaranamazsın. Kimse sana herşeye yetişmeye çalışıyorsun diye madalya vermez. Üzme kendini. Sal biraz. Haftasonu evi toparlasın, çocuklarınla gezersin. Hafta içini yemek çocuk vs. Çocukların daha önemli.