- 30 Eylül 2023
- 8
- -23
- 25
- Konu Sahibi Sedef savur
Tebrikederim ya sizlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben istemedim cnm bnm ama çok ters tepki aldım herkeze şuan buyuk konuştu herkzn başına gelebilirBence cok dogru yapmissin canim ben de boyleyim en guzeli kafan rahat olur yalniz neden iki ayri ev var anlamadim ayni evde yasamayi sen mi kabul etmedin? Neden adamin parasini yok yere harciyorsun biraz tasarruflu ol lutfen bir anadolu kadinina musriflik yakismiyor diye dusunuyorum nacizane.
Yok bırakmayın, iki kadın bir adam var birini daha bulup okey oynayın..Ozaman birakim ayrilmmi sizce
Niye, ayağınız kaydı da mı girdiniz evli adamın yatağına? Yanlışlıkla mı oldu?Ben istemedim cnm bnm ama çok ters tepki aldım herkeze şuan buyuk konuştu herkzn başına gelebilir
Metreslerden nefret ederim bu kadar bariz yazım yanlışı yapan metreslerden daha çok nefret ederimBen istemedim cnm bnm ama çok ters tepki aldım herkeze şuan buyuk konuştu herkzn başına gelebilir
Aman bacım sakin sen problem cikarma Ki seni de boynuZlamasinonun eşi hep problem yaratiormus die aldatiormus onu
Metres yüksek okulu okuması engellenmiş metres bu kadar yazabiliyor napsin zavallı kadın..Metreslerden nefret ederim bu kadar bariz yazım yanlışı yapan metreslerden daha çok nefret ederim
Nikah gizli olmaz dini nikahta gizli olmaz.Merhaba arkadaşlar evli biriyle beraberim birbrimizi çok seviyoruz ... Ve onun eşi hep problem yaratiormus die aldatiormus onu benle tanıştı gerçektende çok iyi biri benim bir çocuğum eşimi kaybettim iki sene önce şuan tanıştığım kişi benle çocuğuma sahip cikior evde açtı bana biliorum evli biriyle olmak yanlış birşey ama biz gizlice dinen nikah kıydı seviyoruz birbrimizi sizce arkadaşlar doğrumu ??aranızda böyle olanlar yazabilirmi lütfen
Tabi hayatımızda söz sahibi olmadığımız için hepimizin başına gelebilir, pavyona, kötü yola falan da düşebiliriz yanlışlıklanBen istemedim cnm bnm ama çok ters tepki aldım herkeze şuan buyuk konuştu herkzn başına gelebilir
Millet ters tepki verdiAman bacım sakin sen problem cikarma Ki seni de boynuZlamasin
NeyeMillet ters tepki verdi
Merhaba arkadaşlar evli biriyle beraberim birbrimizi çok seviyoruz ... Ve onun eşi hep problem yaratiormus die aldatiormus onu benle tanıştı gerçektende çok iyi biri benim bir çocuğum eşimi kaybettim iki sene önce şuan tanıştığım kişi benle çocuğuma sahip cikior evde açtı bana biliorum evli biriyle olmak yanlış birşey ama biz gizlice dinen nikah kıydı seviyoruz birbrimizi sizce arkadaşlar doğrumu ??aranızda böyle olanlar yazabilirmi lütfen
Seni kıskandılar bence..Millet ters tepki verdi