Merhabalar. 6 aydır evli bir adamla birlikteyim. Her gün görüştük ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, sonra eşi öğrendi. Bir gece telefonunu incelemiş mesajlarımızı silmeyi unutmuş. Beni bırakmak için çok çaba harcıyor şuan. Çağırıyorum geliyor ama ben aramadan aramıyor. Eşi Zina davası açmakla tehdit etmiş. Kızını almakla tehdit etmiş. İyi gitmeyen bir evlilik fakat çocuk için devam eden bir evlilik. Yapımız çok farklı ben açığım oldukça. Ama o imam olabilecek bir boyutta. Ne yapacağım ondan uzaklaşmak için bilmiyorum. Ailesi çok bağnaz ve bu konuyu duyacaklar diye korkuyor şuan diyeceksiniz ki yapmadan önce aklı neredeydi . Sevmek böyle birsey demekki . İnsanın gözünü kör ediyormuş. Şuan herşey çok sarpasardi . Birbirimizden uzaklaşmak için caba harcıyoruz .
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evli bir sevgilim var
- Konu Sahibi tarciniko
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Eylül 2024
- 1.079
- 2.771
- 48
- 30
- 11 Şubat 2023
- 9.793
- 1
- 21.689
- 268
Amannn hem yılbaşı gecesi hem 3 aylar başlangıcı sana söverek vakit harcamayayim bizim yerimize kendine bol bol söv. Kadın sana da dava açar inşallahMerhabalar. 6 aydır evli bir adamla birlikteyim. Her gün görüştük ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, sonra eşi öğrendi. Bir gece telefonunu incelemiş mesajlarımızı silmeyi unutmuş. Beni bırakmak için çok çaba harcıyor şuan. Çağırıyorum geliyor ama ben aramadan aramıyor. Eşi Zina davası açmakla tehdit etmiş. Kızını almakla tehdit etmiş. İyi gitmeyen bir evlilik fakat çocuk için devam eden bir evlilik. Yapımız çok farklı ben açığım oldukça. Ama o imam olabilecek bir boyutta. Ne yapacağım ondan uzaklaşmak için bilmiyorum. Ailesi çok bağnaz ve bu konuyu duyacaklar diye korkuyor şuan diyeceksiniz ki yapmadan önce aklı neredeydi . Sevmek böyle birsey demekki . İnsanın gözünü kör ediyormuş. Şuan herşey çok sarpasardi . Birbirimizden uzaklaşmak için caba harcıyoruz .
Adamın evli olduğunu bile bile neden birlikte oldunuz bir de çocuğu varmış. İçinizi rahatlatmak için çocuk için devam eden bir evlilik demeyin. Eminim evde de karısını kısıtlayan sözde MUHAFAZAKAR adam evliyken sizle birlikte bir de şaka gibi ya gerçekten, Allah hidayet versin.Merhabalar. 6 aydır evli bir adamla birlikteyim. Her gün görüştük ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, sonra eşi öğrendi. Bir gece telefonunu incelemiş mesajlarımızı silmeyi unutmuş. Beni bırakmak için çok çaba harcıyor şuan. Çağırıyorum geliyor ama ben aramadan aramıyor. Eşi Zina davası açmakla tehdit etmiş. Kızını almakla tehdit etmiş. İyi gitmeyen bir evlilik fakat çocuk için devam eden bir evlilik. Yapımız çok farklı ben açığım oldukça. Ama o imam olabilecek bir boyutta. Ne yapacağım ondan uzaklaşmak için bilmiyorum. Ailesi çok bağnaz ve bu konuyu duyacaklar diye korkuyor şuan diyeceksiniz ki yapmadan önce aklı neredeydi . Sevmek böyle birsey demekki . İnsanın gözünü kör ediyormuş. Şuan herşey çok sarpasardi . Birbirimizden uzaklaşmak için caba harcıyoruz .
- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
- 9 Ağustos 2016
- 4.432
- 6.628
- 158
- 36
Zahmet olmuş, keşke uzaklaşmak için harcadığınız çabayı hiç yakınlaşmadan önce harcasaydınız. Hep aynı olur zaten kötü giden bir evlilik, çocuklar için devam eden bir evlilik, yakında eşinin hamile haberini alırsınız merak etmeyin. Boşanmak çok mu zormuş da evliyken böyle ahlak dışı bir oluşumun içine girmiş acaba? Sevmek öyle bir şey değil kendinizi kandirmayın, madem sizi seviyor o zaman neden sizi evli adamla beraber olan ahlak yoksunu bir kadın konumuna düşürüyor?Merhabalar. 6 aydır evli bir adamla birlikteyim. Her gün görüştük ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, sonra eşi öğrendi. Bir gece telefonunu incelemiş mesajlarımızı silmeyi unutmuş. Beni bırakmak için çok çaba harcıyor şuan. Çağırıyorum geliyor ama ben aramadan aramıyor. Eşi Zina davası açmakla tehdit etmiş. Kızını almakla tehdit etmiş. İyi gitmeyen bir evlilik fakat çocuk için devam eden bir evlilik. Yapımız çok farklı ben açığım oldukça. Ama o imam olabilecek bir boyutta. Ne yapacağım ondan uzaklaşmak için bilmiyorum. Ailesi çok bağnaz ve bu konuyu duyacaklar diye korkuyor şuan diyeceksiniz ki yapmadan önce aklı neredeydi . Sevmek böyle birsey demekki . İnsanın gözünü kör ediyormuş. Şuan herşey çok sarpasardi . Birbirimizden uzaklaşmak için caba harcıyoruz .
- 19 Aralık 2014
- 5.859
- 1
- 47.979
- 748
Ve karısını aldatıyor yani zina mı yapıyor? Enteresan.Ama o imam olabilecek bir boyutta.
Çocuk için devam ediyorum yalanına inanan kadın kaldı mı hala diyordum ki , kalmış gerçekten.
İkiniz de en başından beri bu ilişkinin yanlış olduğunu biliyordunuz ama duyulup rezil olmaktan korktuğunuz için tutuştunuz. Yani her iki taraf da ahlaksız.
Hosgeldiniz linc yorumları için şurada bekliyim ben deMerhabalar. 6 aydır evli bir adamla birlikteyim. Her gün görüştük ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, sonra eşi öğrendi. Bir gece telefonunu incelemiş mesajlarımızı silmeyi unutmuş. Beni bırakmak için çok çaba harcıyor şuan. Çağırıyorum geliyor ama ben aramadan aramıyor. Eşi Zina davası açmakla tehdit etmiş. Kızını almakla tehdit etmiş. İyi gitmeyen bir evlilik fakat çocuk için devam eden bir evlilik. Yapımız çok farklı ben açığım oldukça. Ama o imam olabilecek bir boyutta. Ne yapacağım ondan uzaklaşmak için bilmiyorum. Ailesi çok bağnaz ve bu konuyu duyacaklar diye korkuyor şuan diyeceksiniz ki yapmadan önce aklı neredeydi . Sevmek böyle birsey demekki . İnsanın gözünü kör ediyormuş. Şuan herşey çok sarpasardi . Birbirimizden uzaklaşmak için caba harcıyoruz .
- 27 Ağustos 2024
- 3
- 13
- 3
Hep de böyle olur zaten. Allah o kadına güç kuvvet versin de açsın davayı inşallah. Böylece ayrılmaya çaba harcamanıza gerek kalmaz.İyi gitmeyen bir evlilik fakat çocuk için devam eden bir evlilik.
- 29 Mayıs 2021
- 13.490
- 87.490
- 548
- 36
- 26 Nisan 2024
- 719
- 587
- 18
Ay ben de baslıgı okuyunca adam seni kandırdı evli olduğunu gizledi falan gibi düşündüm.
Vay saf kafam vayyMaşallah alan razı satan razı. Bizden nasıl bi çözüm istiyorsun şuan bu konuyu yazarak?
Sevgilinle beraber, hanımefendi tarafından donunuza kadar alındığı yeni bir yıl diliyorum sizeamin.
Vay saf kafam vayyMaşallah alan razı satan razı. Bizden nasıl bi çözüm istiyorsun şuan bu konuyu yazarak?
Sevgilinle beraber, hanımefendi tarafından donunuza kadar alındığı yeni bir yıl diliyorum sizeamin.
- 30 Aralık 2009
- 22.824
- 88.890
- 1.123
AhahahaMerhabalar. 6 aydır evli bir adamla birlikteyim. Her gün görüştük ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, sonra eşi öğrendi. Bir gece telefonunu incelemiş mesajlarımızı silmeyi unutmuş. Beni bırakmak için çok çaba harcıyor şuan. Çağırıyorum geliyor ama ben aramadan aramıyor. Eşi Zina davası açmakla tehdit etmiş. Kızını almakla tehdit etmiş. İyi gitmeyen bir evlilik fakat çocuk için devam eden bir evlilik. Yapımız çok farklı ben açığım oldukça. Ama o imam olabilecek bir boyutta. Ne yapacağım ondan uzaklaşmak için bilmiyorum. Ailesi çok bağnaz ve bu konuyu duyacaklar diye korkuyor şuan diyeceksiniz ki yapmadan önce aklı neredeydi . Sevmek böyle birsey demekki . İnsanın gözünü kör ediyormuş. Şuan herşey çok sarpasardi . Birbirimizden uzaklaşmak için caba harcıyoruz .
- 26 Ağustos 2017
- 2.894
- 7.573
- 158
Ama o imam olabilecek bir boyutta
Ee! İmam olabilecek boyutta olduğuna göre size 2.eş olarak alabileceğinide biliyor olmalı. Zaten sizde dünden razınız ikinci kadın olmaya.
- 18 Aralık 2009
- 6.117
- 6.543
- 773
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.