- 8 Aralık 2023
- 189
- 29
- 24
- Konu Sahibi dogagumuscu
Arkadaşlar daha önce konu açmıştım bir çoğu yanlış anlamış ben boşanma süreci ve sonrası bu durumu yaşayan kadınlarımızdan öneriler almak için yazmıştım ama çoğunluk ayrılmak istemiyor gibi algılamış açıkçası içimi dökmek için olanları anlattım ayrılmamak için değildi. Asıl konuya gelecek olursak evli bir adamın ikinci hattı ikinci telefonu neden olur ve bunu uzun süredir sır gibi saklar döküman atıldı bir arkadaşa lakin dökümanda numara yok sizce döküman da oynama yapılmış olabilir mi ve bana da atılmıyor acaba elimde kanıt olmasın diye mi dökümanda insta face whatsap voip YouTube internet filan var bide üç tane numara arkadaşına ait. İnat ettim atmadım bişey yok dedim inanmadınız atmadım ben bir kadınla konuşsam bir gün evde bir gün işteyim demeyecek mi bana sen niye yazmıyorsun diye sormayacak mı dedi. Ayrıca döküman da ki sosyal medya hesapları kendi kullandığı hesaplardan hariç benim bilmediğim hesaplar. Sen telefonumu karıştırmasaydın ben buna mecbur kalmazdım vs konuştu. Napcan tek tek numaraları mı arayacaksın filan dedi ama zaten üç tane numara var onlar benim rehberimde de kayıtlı sizce dökümanda oynama yapılmış olabilir mi veya böyle bir şey mümkün müdür şimdiden teşekkürler