- 19 Mayıs 2020
- 47.255
- 212.224
- 548
- Konu Sahibi Pembebulutlargibi
-
Oha ya, yamuk şeyine prezervatif takamayan herifler de her b.ku biliyor maşallah, siz de bunların ağzına uyup iş yapıyorsunuz.Hapı istemedi riskli unutursun falan dedi spiral kesin çözüm dedi yani spiralin kesin çözüm olduğunu doktor bile söylemişti
Eee spiral de güvenilir bir yöntem olarak geçiyor ve kabul görüyor.kızın kabul etmesinde ne hata var ki ? Zaten spiral değil deri altı implantmış.doğum kontrol yöntemini neden adam belirledi?
Kızım şu saatte yapılması gereken en mantıklı şey Sosyal Hizmetler' e gitmen. Herkes hatasının sonucunu yaşar. Seni yargılamak hayat dersi vermek niyetim yok. Hamileliğin süresince çocukla aranda bir bağ oluşacak annelik duygusunu hissedeceksin. Evlatlık ver hayatına devam et fikri bana göre iyi bir karar değil. Ondan vazgeçmek zorunda değilsin. Şartlar iyileştiginde onu yanına alabilecek şekilde devletin bakmasına izin ver. Çocuğun annesi olduğunu bilsin. Koruyucu aileleri ben olsam düşünmezdim. İki yıl Sosyal Hizmetler'de çalıştım öğretmen olarak. Haberlerde bir iki kötü haber çıkmış olabilir ama gerçekten iyi şartlarda bakılıyor çocuklara, güvenli bir yer. Tek eksikleri aile sevgisi. Bu kadarını da göze almak lazım. Bekâr bir annesin sonuçta, okulunu bitir , iş bul çocuğunu yanına al. Sık sık ziyaret et, bazı zamanlarda onu yanına almana müsaade ederler. Şahit olduğum böyle vakalar vardı. Hayatın boyunca ondan vazgeçme pişmanligini yaşamak zorunda kalma.Bebeğin babasının olaydan haberi dahi yok hayatımı mahvetti söyledği herşey yalanmıs cehennemlerde yansın
Allah aşkına evli adamlarla beraber olup bimiyordum demeyin. insanı sinirlendirmeyin.
İğrencisin adam 4 çocuk babası olduğuna göre senden en az bir 10,15 yaş büyüktür.ordan bile anlayabilir insan ama sen ben bilmiyordum diyorsun. Hayır konu sahibi her şeyi biliyordun, bilmesen bile insan tahmin edebiyordun evli olduğunu ancak sen bunu seçtin. Hiç öyle ahlaklı insan rolünü oynamayın.
Kürtaj konusuna gelince ne demek ne yapayım gidin aldırın tabi. Kalkıp 4 çocuk babası adamı tekrar baba yapacak değilsiniz herhalde.
Bilmiyormuş evli olduğunu. Hamilelikten sonra öğrenmişKarımla ayrı yatıyoruz mu diyordu?
Yahu düzenli evlilik hayatı olan kadınlar bile spiralle korunmaya çalışmıyor. Ben daha küçücüğüm diyorsunuz konunuzda, adamın evinin yerini bile sormadan, hakkında hiçbir bilgi edinmeden spiral taktırmak ne bileyim bir tek bana mı tuhaf geliyor?ya ne öyle bişey demesi bana karısındanda ailesindende bahsetmedi ben kendim öğrendim herşeyi evli barklı çocuklu olduğunu bilsem görüşürmüydüm
Bana da yalan gibi geldi. Tam sinir hoplatmalık konu.Yalan bu durumda kadın doğumcu size doğum kontrol hapı tedavisi verirdi. Hem de hapla korunurdunuz spiral taktırmazdı. Baştan sona yalancısınız
+1Kızım şu saatte yapılması gereken en mantıklı şey Sosyal Hizmetler' e gitmen. Herkes hatasının sonucunu yaşar. Seni yargılamak hayat dersi vermek niyetim yok. Hamileliğin süresince çocukla aranda bir bağ oluşacak annelik duygusunu hissedeceksin. Evlatlık ver hayatına devam et fikri bana göre iyi bir karar değil. Ondan vazgeçmek zorunda değilsin. Şartlar iyileştiginde onu yanına alabilecek şekilde devletin bakmasına izin ver. Çocuğun annesi olduğunu bilsin. Koruyucu aileleri ben olsam düşünmezdim. İki yıl Sosyal Hizmetler'de çalıştım öğretmen olarak. Haberlerde bir iki kötü haber çıkmış olabilir ama gerçekten iyi şartlarda bakılıyor çocuklara, güvenli bir yer. Tek eksikleri aile sevgisi. Bu kadarını da göze almak lazım. Bekâr bir annesin sonuçta, okulunu bitir , iş bul çocuğunu yanına al. Sık sık ziyaret et, bazı zamanlarda onu yanına almana müsaade ederler. Şahit olduğum böyle vakalar vardı. Hayatın boyunca ondan vazgeçme pişmanligini yaşamak zorunda kalma.
İnşallah sen haklısındir, bu şekilde zor durumda bir kadın yoktur da fakedir .Yengençcim, eğer bir kadın üç ay kesilmeyen regl olup sonra dört ay hiç regl olmuyorsa ve spiral için doktora gitmişse, doktor doğum kontrolleri hapıyla düzensizliği de tedavi eder. Doğum yapmayan bir kadına kolay kolay spiral takmıyorlar.
Hadi doktor ilgilenmedi taktı diyelim, ilk dört ayda mutlaka göbekte hamilelik çizgisi olur. Bir kadının bunu anlamaması mümkün değil.
Konu yüzde yüz fake dalga geçiypr
Siz anlamayabilirsiniz, ama hamile kadın mutlaka anlar. Mümkün değil dört ay diyor. Gebelik çizgisi her kadında oluyor zaten. Memeler büyüyor. Karın sertleşiyor. O haftalarda artık hareketlerde başlıyor. Gerçekçi değilİnşallah sen haklısındir, bu şekilde zor durumda bir kadın yoktur da fakedir .
Ama adet düzeni bozuk olup farketmeyen insanlar da var ya. Benim arkadaşım dediğim gibi 8 aylıkken evlendi, yine de az çok kendini kamufle edebildi. Düğüne giden tabii farketmistir,yandan belliydi ama fotolarda hiç belli olmuyordu göbeği. Çizgisini bilemeyeceğim
BEN YALANCI DEĞİLİM !!!
Insanın 3 ay her gün kanaması olur da nasıl sebebini araştırıp çözüm aramaz yahu. Kaç yaşındasın senBEN YALANCI DEĞİLİM !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?