- 3 Haziran 2012
- 426
- 404
- 103
- Konu Sahibi hayat232323
-
aaa oyle demeyin dunyanin enbuyuk aski onunkiHeee, metressin yani sen .
Hani şu yuva yikanindan.
Çok seviyor olman , seni asla haklı yapmaz
AmiinnnnBuradaki her kadın empati yapsın. Kocasına aşık bir kadın var ve ilişkileri var.
Ben evliyken bir de hamileyken böyle bir olay yüzünden Bebeğimi kaybettim ve boşandım. Sen ve bu tarz şerefsiz erkekler ve sen gibilere toplu halde ALLAH BELANI ZI VERSİN !!!! diyorum.
Tamam hepiniz beni suçlayın . Ben suçluyum . Adam sevmiyor karısını birlikte olmak istemiyor . Bu yüzden beni de bırakmıyor . Hepiniz beni suçluyorsunuz . Kim böyle bir şey ister ki ama oldu işte
Kim mi ister? İstemeden zorla mı ilişki yaşıyorsun bu adamla? Oldu işte nedir ayrıca, sanki bir anlık kaza. 5 yıldır sürüyormuş bu iğrençlik, bir de empati yapmamızı mı bekliyorsun? İnsanda azıcık gurur, onur olsa aşkından geberse yaşamaz böyle bir şey.Tamam hepiniz beni suçlayın . Ben suçluyum . Adam sevmiyor karısını birlikte olmak istemiyor . Bu yüzden beni de bırakmıyor . Hepiniz beni suçluyorsunuz . Kim böyle bir şey ister ki ama oldu işte
gecen boyle metres meselesi vardi cogu kisi magdurdan oldugu icin bam yedi diger arkadaslarda kadini destekledukleri icin yemedi. insanin bagzen agzi bozulur. butun kotu seyleri saydirmak ister ama ama ama iste boyle oluyor soyluyemiyorzzz ne yazikkiyazmak istediklerimize de izin vermiyorsunuz ağzımıza geleni sayalım..
iğrençlikler rahat rahat yazılıyor ama bizler bu iğrençliklere tepki verince onlara asla kabul edilir bir şey olmadığını saydırmaya gelince bamlanıyoruz..
asıl bamlanması gerekenler, ahlaksızlıklarını aleni bir şekilde burada paylaşanlara ve bir de üstüne dert köşesinde konu açanlar ve biz kk üyelerinden de şuursuzca destek bekleyenler olmalı.
Tamam hepiniz beni suçlayın . Ben suçluyum . Adam sevmiyor karısını birlikte olmak istemiyor . Bu yüzden beni de bırakmıyor . Hepiniz beni suçluyorsunuz . Kim böyle bir şey ister ki ama oldu işte
boswerr kuzu. simdi agzini bozarsinkonu nereye uctu?
Ay valla deliricem! Suçlamak mı? Sen aşağlıktan da betersin!!
İsterseniz banlayın beni!! Adi pislikler olayı nasıl normalleştirmişler!
Ulan kadını sevmiyorsa boşansın.. adam senle sevişmek için birlikte sende seni seviyor mu sanıyorsun?
Kadın adama tecavüz mü etmişte çocuk yapmış!!!
Utanmaz reziller!! O kadının ahı peşinizi bırakmaz inşallah!! Ömür boyu sürünün!
Elin evli adamlarıyla yat kalk! Sonra adını aşk koy. Allah'ın metresi gelmiş birde utanmadan burda konu açmış.
Bi de adamı karısından kıskanıyormuş .. kaltak ya! Valla hesabımı silersenizde silin böyle ors..plara böyle cevap verilir!
Arkadaşım naptın ya, değer mi şunun için banlanmaya? Neyin ne olduğunu bilmiyor mu kendisi sanki, elbette normalmiş gibi anlatıp kendini kandıracak. Ki konu hususi tepki almaya açılmış bir konu gibi de duruyor, belki fake .
Ağzınıza kürekle vurmak ister idim.arkadaşlar nasıl yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?