evli bir adama aşık oldum .

O kadar yıkık bir insansın ki yerinde olsam her aynaya baktığımda kendimden utanır ölmek isterdim. Bir gün evlendiğinde aynısını başka bir kadının (!) sana yaşatması dileğimle. senin gibiler öyle kirli ruha sahip ki, metres denmesi bile hoşuna gider ezik demek daha doğru.
he bu arada hani ''eşimi sevmiyorum, onunla birlikte olamıyorum, seni seviyorum diyen adam var ya, her akşam karısıyla yatağa girip zevkle... neyse. banlanmak istemiyorum

Tamam hepiniz beni suçlayın . Ben suçluyum . Adam sevmiyor karısını birlikte olmak istemiyor . Bu yüzden beni de bırakmıyor . Hepiniz beni suçluyorsunuz . Kim böyle bir şey ister ki ama oldu işte

Ay valla deliricem! Suçlamak mı? Sen aşağlıktan da betersin!!
İsterseniz banlayın beni!! Adi pislikler olayı nasıl normalleştirmişler!
Ulan kadını sevmiyorsa boşansın.. adam senle sevişmek için birlikte sende seni seviyor mu sanıyorsun?
Kadın adama tecavüz mü etmişte çocuk yapmış!!!
Utanmaz reziller!! O kadının ahı peşinizi bırakmaz inşallah!! Ömür boyu sürünün!

Elin evli adamlarıyla yat kalk! Sonra adını aşk koy. Allah'ın metresi gelmiş birde utanmadan burda konu açmış.
Bi de adamı karısından kıskanıyormuş .. kaltak ya! Valla hesabımı silersenizde silin böyle ors..plara böyle cevap verilir!

Tamam hepiniz beni suçlayın . Ben suçluyum . Adam sevmiyor karısını birlikte olmak istemiyor . Bu yüzden beni de bırakmıyor . Hepiniz beni suçluyorsunuz . Kim böyle bir şey ister ki ama oldu işte
Kim mi ister? İstemeden zorla mı ilişki yaşıyorsun bu adamla? Oldu işte nedir ayrıca, sanki bir anlık kaza. 5 yıldır sürüyormuş bu iğrençlik, bir de empati yapmamızı mı bekliyorsun? İnsanda azıcık gurur, onur olsa aşkından geberse yaşamaz böyle bir şey.

Şimdi bu adamın eşi ve çocuklarıyla ilgili sizi sorgulayamam. Çünkü eşine ve çocuklarına tüm bunları yaşatan kişi sizin kendinize aşık olduğunu düşündüğünüz kişi aynı zamanda. Size sorum şu: eşi ve çocuklarına bunu yapabilen bir kişiye siz nasıl aşık olabiliyorsunuz? 'Ayrılırsam haksızlık etmiş olur muyum?' demişsiniz. Siz en büyük haksızlığı ayrılmayarak kendinize yapmışsınız ve yapmaya da devam ediyorsunuz.

gecen boyle metres meselesi vardi cogu kisi magdurdan oldugu icin bam yedi diger arkadaslarda kadini destekledukleri icin yemedi. insanin bagzen agzi bozulur. butun kotu seyleri saydirmak ister ama ama ama iste boyle oluyor soyluyemiyorzzz ne yazikki

Onurlu gururlu bir kadın olsaydın sen de. Evliyken yanaşmasaydın. Daha ilk baştan boşansaydı adam.

Adam yan taraftan seni kenarda tutmuş kullanmış, diğer taraftan da düzenini bozmamış kimseyle kötü olmamış

Bir erkeğin karşısında neden bu kadar aptal oluyorsunuz siz????

Arkadaşım naptın ya, değer mi şunun için banlanmaya? Neyin ne olduğunu bilmiyor mu kendisi sanki, elbette normalmiş gibi anlatıp kendini kandıracak. Ki konu hususi tepki almaya açılmış bir konu gibi de duruyor, belki fake .

Birde ne yapayım diye sormuş haspam, 5 yıllık metres hayatımı çöpe mi atayım mı diye soruyorsun yani? Konu gerçek değildir umarım. Kızının evli sevgilisiyle görüşen mezhebi geniş annelerin olduğuna inanmak istemiyor insan.

Daha yeni yakın bi arkadaşım böyle ahlaksızlar yüzünden sinir krizi geçirip hastanelik oldu. Benim bile psikolojim bozuldu.. arkadaşımın o anki hali gözümün önünden gitmiyor!
Konuyu okuyunca gözümün önüne arkadaşım geldi direk!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…