- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
- Konu Sahibi hayat232323
-
Sana birşey diyeyim mi karısını aldatan bütün erkekler aynı yalanı söyler.Karimi sevmiyorum mutlu değilim bosanicam hatta ayrı yatıyoruz vs..ve sizin gibi ...... larda buna inanır:))Tamam hepiniz beni suçlayın . Ben suçluyum . Adam sevmiyor karısını birlikte olmak istemiyor . Bu yüzden beni de bırakmıyor . Hepiniz beni suçluyorsunuz . Kim böyle bir şey ister ki ama oldu işte
Tamam hepiniz beni suçlayın . Ben suçluyum . Adam sevmiyor karısını birlikte olmak istemiyor . Bu yüzden beni de bırakmıyor . Hepiniz beni suçluyorsunuz . Kim böyle bir şey ister ki ama oldu işte
Tabikide sen suclanacaksin erkeklerin bu pisligini biliyoruz zaten ama sen bi kadın olarak evli olduğunu biliyorsan seni sevdiğinden eminsen diyecetinki karinla mutsuzsan boşan gel yada yok arkadaş bunu okadar yıl sonra yapman seni haklı çıkarmıyor.Tamam hepiniz beni suçlayın . Ben suçluyum . Adam sevmiyor karısını birlikte olmak istemiyor . Bu yüzden beni de bırakmıyor . Hepiniz beni suçluyorsunuz . Kim böyle bir şey ister ki ama oldu işte
Aşk acısı çeken hatunu parça pinçik etmek ister idimAğzınıza kürekle vurmak ister idim.
+10000 ohhhh ben rahatladım ağzına sağlıkAy valla deliricem! Suçlamak mı? Sen aşağlıktan da betersin!!
İsterseniz banlayın beni!! Adi pislikler olayı nasıl normalleştirmişler!
Ulan kadını sevmiyorsa boşansın.. adam senle sevişmek için birlikte sende seni seviyor mu sanıyorsun?
Kadın adama tecavüz mü etmişte çocuk yapmış!!!
Utanmaz reziller!! O kadının ahı peşinizi bırakmaz inşallah!! Ömür boyu sürünün!
Elin evli adamlarıyla yat kalk! Sonra adını aşk koy. Allah'ın metresi gelmiş birde utanmadan burda konu açmış.
Bi de adamı karısından kıskanıyormuş .. kaltak ya! Valla hesabımı silersenizde silin böyle ors..plara böyle cevap verilir!
Konu zAten fake de. Ben yine de lafımı sokayım. İnsan olanlar böyle şeyler istemiyor ama siz öyle olmadığınız icin yaşasın sizin metres hayatınız. Aileniz de ne kadar akıllı, zeki insanlar. Herkese lazım böyle aile. Böyle anne herkese lazım. Ar damarı çatlamış olunca daha iyi oluyorTamam hepiniz beni suçlayın . Ben suçluyum . Adam sevmiyor karısını birlikte olmak istemiyor . Bu yüzden beni de bırakmıyor . Hepiniz beni suçluyorsunuz . Kim böyle bir şey ister ki ama oldu işte
İlk sayfada alıntıda yazıyor.konu nereye uctu?
:))boswerr kuzu. simdi agzini bozarsin
Helal yaaa bunlara şu yanlış bu yanlış yapma etme demek fayda etmez anca bundan anlarAy valla deliricem! Suçlamak mı? Sen aşağlıktan da betersin!!
İsterseniz banlayın beni!! Adi pislikler olayı nasıl normalleştirmişler!
Ulan kadını sevmiyorsa boşansın.. adam senle sevişmek için birlikte sende seni seviyor mu sanıyorsun?
Kadın adama tecavüz mü etmişte çocuk yapmış!!!
Utanmaz reziller!! O kadının ahı peşinizi bırakmaz inşallah!! Ömür boyu sürünün!
Elin evli adamlarıyla yat kalk! Sonra adını aşk koy. Allah'ın metresi gelmiş birde utanmadan burda konu açmış.
Bi de adamı karısından kıskanıyormuş .. kaltak ya! Valla hesabımı silersenizde silin böyle ors..plara böyle cevap verilir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?