- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 38
- Konu Sahibi hayat232323
-
alıntı için teşekkürlerSiz ve sevdiginizi iddia ettiğiniz adama nikahlı karısına çocuklarına haksızlık etmişsiniz bunu hiç düşündünüz mü ? Evli olduğunu bildiğiniz bi adamla yakınlaşmak ahlaka terbiyeye her şeye aykırı . Birlikte çok şey aştığı ona evlat veren kadına bunu yapan size de aynısını yapar. Ben evli bi kadınım ve ergenlik döneminde dahil her zaman karşı cinsle munasebetin mesafeli olmasından yanayım . Kusura bakmayın ama Allah korusun başıma böyle bişey gelse gece gündüz ikisine de beddua ederdim Rabbim yüzlerini güldürmesin diye . Sadece şunu soyliyim siz onu seviyosunuz o da sizi seviyo ama siz ah aldınız bosansa sizinle evlense bile mutlu olamazsınız. Zararın neresinden dönerseniz kardir tayin isteyin başka bi ile gidin bekar birini bulup evlenin neden evli bi adam bunu anlamıyorum
Mune . hanim bizi kimsenin hayati ilgilrndirmez ama boyle bir konuyu gormek ve destelemeyide beklemeyin bizden rica edrsem bu konuyu kapatin cunku basina gelen bilir annem yilarca baska kadin vr kadinlar yuzunden bizi babasiz buyuttu vr sonunda canindan oldu sizdr kadinsiniz annesiniz beni sahsim adina cok rahatsiz etti . gercek hayatta kadin ne yapar beni ilgilendirmez ama burdaa bu guzel platformda boyle konulari gormek istemiyorm. baska uyrlerde gormek istemiyordur burda bir cok konu islenmistr ha baska uyelerle ters dusmus ban bilr yemisizdir ama bu bana gore cok farkli. yorumu. siz degerli admine birakiyorm. bayanla hic bir sekilde kisisel. problrmim yok tanimam etmem onunda bu sekilde linc edilmesi de olan bisey cunku hos degil
konu sahibinin konusunu alıntı yaptiginiz icin teşekkürlerSiz ve sevdiginizi iddia ettiğiniz adama nikahlı karısına çocuklarına haksızlık etmişsiniz bunu hiç düşündünüz mü ? Evli olduğunu bildiğiniz bi adamla yakınlaşmak ahlaka terbiyeye her şeye aykırı . Birlikte çok şey aştığı ona evlat veren kadına bunu yapan size de aynısını yapar. Ben evli bi kadınım ve ergenlik döneminde dahil her zaman karşı cinsle munasebetin mesafeli olmasından yanayım . Kusura bakmayın ama Allah korusun başıma böyle bişey gelse gece gündüz ikisine de beddua ederdim Rabbim yüzlerini güldürmesin diye . Sadece şunu soyliyim siz onu seviyosunuz o da sizi seviyo ama siz ah aldınız bosansa sizinle evlense bile mutlu olamazsınız. Zararın neresinden dönerseniz kardir tayin isteyin başka bi ile gidin bekar birini bulup evlenin neden evli bi adam bunu anlamıyorum
idim, idin, idi,
idik, idiniz, idiler...
Tamam hepiniz beni suçlayın . Ben suçluyum . Adam sevmiyor karısını birlikte olmak istemiyor . Bu yüzden beni de bırakmıyor . Hepiniz beni suçluyorsunuz . Kim böyle bir şey ister ki ama oldu işte
Alıntı yaptığınız için teşekkür ederim.Siz ve sevdiginizi iddia ettiğiniz adama nikahlı karısına çocuklarına haksızlık etmişsiniz bunu hiç düşündünüz mü ? Evli olduğunu bildiğiniz bi adamla yakınlaşmak ahlaka terbiyeye her şeye aykırı . Birlikte çok şey aştığı ona evlat veren kadına bunu yapan size de aynısını yapar. Ben evli bi kadınım ve ergenlik döneminde dahil her zaman karşı cinsle munasebetin mesafeli olmasından yanayım . Kusura bakmayın ama Allah korusun başıma böyle bişey gelse gece gündüz ikisine de beddua ederdim Rabbim yüzlerini güldürmesin diye . Sadece şunu soyliyim siz onu seviyosunuz o da sizi seviyo ama siz ah aldınız bosansa sizinle evlense bile mutlu olamazsınız. Zararın neresinden dönerseniz kardir tayin isteyin başka bi ile gidin bekar birini bulup evlenin neden evli bi adam bunu anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?