Evli Bayanlar Lütfen Bana Yardımcı Olun :(

Deneme yapman lazım.
Kayganlaştırıcı kullan. Kendini rahat bırakmaya çalış.
Ön sevişmeyi uzun tutun.
Hiç acı çekmeyeceksin dersek yalan olur acı mutlaka olacak ama dayanılmayacak gibi bir acı değil.

Ustte oldugunda delik genisliyor. Sirt ustu oldugunda da belinin altina yastik koyarsan yine ayni sekilde olur. Bence once kendi vucudunu tani. Ayna karsisinda dedigim sekilde yastik koy bak. Ne yapinca kasiliyo, ne yapinca genisliyo bil. Arkadasim da 2 ay yapamadi bi'gun oyle cilvelesirken pit diye olmus hatta inanmadim olduguna diyodu.

Yani anlamıyorum hiç istemiyor musun eşini?
İnsanın aklına ilk etapta acı gelmiyor bile. Yani benim aklıma hiç gelmemişti.

Ben de bugün onu sordum eşime kayganlaştırıcı kullansak kayıp gitmez mi diye o da evet öyle olur acımaz dedi. Acımıyor mu o zaman sahi?
Acımaz.....Ayrıca kayganlastirici çok iyi fikir.....Evet kayganlastirici kullanın...Ya diyorum ya sana düşünsene sex müptelası olan kadınlar var bu dunyada...Acı veren bir şey olsa hiçbir kadin yapmak istemezdi, oysa sırf seks yapabilmek için tatile giden yabancı ülke gezen kadınlar var...Sahil bolgeleri o kızlardan dolu...Bak ,parayla yapanlardan bahsetmiyorum...Normal bi şekilde tatile gelip, barda diskoda kendine partner arayan kızlardan bahsediyorum...Demek ki bu kızlar onun zevkini almış ko peşinden koşuyorlar...Tam konuşamıyorum istersen ozelden konuşabiliriz...

Bak cnm bnde cokk korkuyodm ilk evlendgimz zamn 1 ay yapamadkk nerdeysee amaa korkulckk hiccc bisi yokk inan buna ömcelikle kendiniii cokk serbest birakcaksn korkackk bisi de yok yanii kndini esine birak derm ilk 3 sefer falan yapsan gerisi cocukk oyuncagii

Acı falan yokkkkkkkkkk.....Bak alışınca burda soyle konu açacaksın " eşim benimle yeteri kadar değişmiyor, sürekli benden kaçıyor " diye.....Bak canim ,acı ağrı vs YOKKKKKK....Ayrıca KAYGANLASTİRİCİ çok guzel fikir onu deneyin....

Acı falan yokkkkkkkkkk.....Bak alışınca burda soyle konu açacaksın " eşim benimle yeteri kadar sevismiyor, sürekli benden kaçıyor " diye.....Bak canim ,acı ağrı vs YOKKKKKK....Ayrıca KAYGANLASTİRİCİ çok guzel fikir onu deneyin....

Ben de bugün onu sordum eşime kayganlaştırıcı kullansak kayıp gitmez mi diye o da evet öyle olur acımaz dedi. Acımıyor mu o zaman sahi?
kayganlaştırıcıyla çok daha kolay olur acı olmaz, ilk zamanlar çok işe yarıyo

Ayni sorunu 4 yildan fazla yasadim. O kadar uzamasının nedeni ertelemekti,vede esimin cok anlayisli olmasiydi. 4 sene sinra ciddi anlamda denedigimizde inanilmaz aci cektim. Kizlik zari yirtilmadigi icin cok guvendigim kadın dogum dr.ma gittim. Zaten konuyu biliyordu. Zar zor musyene edince zarin kalin ve az geride olduğunu, kucuk bir operasyonla acabilecegini soyledi. Ertesi gun anesteziyle 10 dkda halletti. Cok buyuk yarari oldu cunku psikolojik olarak da cok rahatladim, beden olarak da... sonra hersey eskisi gibi zor olmadi.. psikoloji çok onemli gercekten. Yillarca ertelemeden caresine bakin...

oncelıkle cok gecmıs olsun ve tebrık edıyorum sızı, ben bekarım evlılıkten dondum lakin vajınısmusum cok vahım bır boyutta degıldı, ama o korku tıtremeler aklıma geldıkce kendımı hala kotu hıssedıyorum. gıttıgım doktor cok ıyıyıdı ozetle kafanda bıtıyor hersey dedı benı cok motıve etmıstı ve suan bır esım olmadıgı ıcın devamlı bır tedavım olmadı..siz nasıl psikolojik olarak rahattınız kendınızı bu rahatsızlaga karsı nasıl telkin verdınız kendınıze

eşim sayesınde
kadınlar doguruyor dedı :)
ne zaman hazır hıssedersen sen sadece keyfını cıkar bana guven ıstemedıgın bısey asla olmayacak dedı
bende hep evlılıgım esım ve ben bu hedıyeyı hakedıyoruz dedım
bı karı koca olmayı evlılıgıme hedıye edemedım ben bukadar acız mıyım dedım
napıp edıp asıcam bunu cocuk yasta evlenenler var benımkısı sımarıklık dedım
koparsa kopsun ıllakı bu ıs olcak dedım
cocuk ıstıyorum yasım 28 nasılsa evlıyız enı sonu olur dıye dıye erteleye erteleye 60 yasımı bulurum dedım
denemekten korkmadım acıdıkca ustune gıttım
bıgun pıt dıye oluverdı :)
5. denemede hamıle kaldım

yaaaaaa allah bagıslasın, masaallah darısı benım basıma hem es bulup hem vajınımussu yenip (belkide yendim baya motıve edıp rahatlasmıstım kendımı ozmnlar) bırde uzerıne bebis

yaaaaaa allah bagıslasın, masaallah darısı benım basıma hem es bulup hem vajınımussu yenip (belkide yendim baya motıve edıp rahatlasmıstım kendımı ozmnlar) bırde uzerıne bebis
mutluluktan agladım ben
onca ay onca acıyı bosunamı cektım hepsı bu muymus dedım
dusmanımın basına gelmesın cok zor ınsallah yasayan herkes en yakın zamanda daha fazla yıpranmadan yener bu durumu...

Olana kadar insan korkuyor ama olunca bu muymus diyceksin. Farkli pozisyon deneyin. Ozellikle yan yana. Bu korkunu hafifletir canim. Ama aklina kotu seyler getirme, hele vajinusmusu hic getirme. Daha kotu etkilenirsin. Kocan da o kadat anlayisli olmasin, ertelemeyin

Bakın bu küçük büyük herkesin yaptığı ve keyif alınan bir şey. Bu korkuları yaşaman çok normal ama onları yenmek için kendiniz de bir şeyler yapmalısınız. Birazcık alkol, müzik, uzun önsevişme sizi birleşmeye hazırlar. Çok afedersiniz biraz açık olucak ama bence ondan önce eşinizin sizi elle biraz tatmin etmesi sizi bir nebze rahatlatır. Bundan çekiniyorsanız kendiniz yapın. Kendiniz dokunmaya korkarken böyle bişey yaşamak zor. İlk deneyimimde bugün bunu yapıcam ertelemicem dedim. Bizde giriş biraz uzun sürdü bi 20 dk uğraştık. Canım hiç yanmadı çok az kan geldi. Zamanla keşke daha erkenden yapsaymışsık kıvamına gelceksin. Rahatla ve sırnaş eşine.

Benim eşim fazla anlayışlı sanırım bide benim aşırı tepkilerim var kavga etmek istemiyor. Bu dönem çok hassas ve alınganım birşey diyemiyor ama beni ikna etmesi lazım yoksa olmaz. Eşiniz en güzelini yapmış inşallah bende kurtulurum en kısa zamanda

Evet deneme yapmam lazım belkide hemen olacak bilmiyorumki aşırı acıdan korkuyorum ben yoksa elbette biraz olacak bide kafamda saçma sapan düşünceler işte eşimi istiyorum tabiki ama korku önüne geçiyor

İlk denemeyi üstte yapmaya korkarım sanırım ama altta olup belimin altına yastık koyabilirim. Annemde öyle söylemişti bana demekki faydası var. Keşke benimde pıt diye oluverse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…