Merhabalar eşimle dışarı çıkması yüzünden tartıştık ve çok ağır konuştu. Şöyle anlatayım. Eşim önceden bir ara her gün dışarı çıkardı akşamları. Bulunduğumuz sitede sosyal tesisleri var orada okey oynamaya iniyordu. Ama her gün. O zman da yine kavga ettik tamam sadece 3 gün dışarı çıkma hakkım olsun dedi. Ama o 3 günü de sonuna kadar kullanır yani. Neyse hafta içi zaten yoğun çalışıyor. Bu hafta 2 gün 8 de eve geldi ve buna rağmen 8.30 da hemen okeye indi neyse dedim bsey söylemedim. Cumartesi de yarım gün çalışıyor öğleden sonra gelince hadi dışarı çıkalım dedi bahçede dolaşmaya aşağı indik arkadaşlarını gördü yanlarına gitti hadi çarşıya gidelim demişler çarşıya gittik. Geldi yemeğimizi yedik. Akşam daha 1 günüm var diye yemekten sonra yine indi neyse dedim ses etmedim. Ama sinir de oluyorum tabiki. Pazar sabah kalktık dedim biraz evi toplayalım bugün hiç bsey demedi giyindi süslendi traşnı oldu ben avm ye gidiyorum pantolon flan alcam dedi. Bize de söylesen bizde gelirdik dedim. Kaç gündür eve girdiğin yok dedim. Bu arada da küçük kızım var onla zitlasiyo sende bu huy olduğu sürece seni bi yere götürmem flan diyo. Bende çocukla niye zitlasiyon biraz huyuna git dedim biraz gerilmistik. Sende hep kızını savun zaten senden ogreniyo bana cemkirmeyi faln dedi. Sende süs biberi gibi giyinip süslenip gezme dedim bu lafıma çok kızmış süs biberi evde bi ise yaramayan demekmis ben evde bi iş yapmıyom mu dedi bende insan biraz karisini kızını düşünür sizle de vakit geçireyim der flan dedim. S.git beğenmiyorsan dedi. Çok sinirliyim şuan konuşmuyorum bende ağzıma geleni söyledim yaziklar olsun sana kaç senelik karına bunları söyledin flan dedim şuan konuşmuyoruz. Ne yapcam bilmiyorum. Özür diledi sonradan gelip sinirle söyledim flan diye ama ben kabul etmedim sinirle söyledim diyemezsin sen bana bunu dedim.