• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLİ ARKADAŞLAR FİKİR VERİN LÜTFEN!!

şimdi tekrar aradı.özür dilerim aklım sende kaldı nolur uzatma affet isteyerek yapmadım.yemek filanda yapma hazırlan yemeğe gidelim diye.istemiyorum çıkmıycam dedim hazırlan geldiğimde konuşuruz ben sana git babana derken sinirlerin bozuldu orda biraz kafanı topla kardeşinle vakit geçir akşam gel manasında söyledim diyo. tabi yersen.
Söyledikleri ne olursa olsun yanlış ama önemli olan; dediğim gibi iyi niyet. Burada da gösteriyor zaten iyi niyetini. Agresif Kişiler; sinirlendiklerinde ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor maalesef. Genellikle de pişman oluyorlar böyle.
Akşam gelince tekrar sakince konuşun. Ağırdan aldırarak; kendisini affettirmesine izin verin.

Böyle eften püften bir olaydan dolayı evden kovmuş sizi resmen. Kesinlikle siğneye çekmeyin. Nasıl alışırsa öyle gider, siz eşinizin stres topu değilsiniz. Ayrıca az yesin kendine bir uşak tutsun, sizinle ev temizliği için mi evlenmiş, ne demek yani cam pismişte, kırarmış dökermiş.
Eşler zaman zaman sinirli bir anında gereksiz patlamalar yaşayabilir, bu tolere edilebilir; ama evden kovma, camı kırma gibi tehditler çok uç şeyler. Boşanma niyetiniz yoksa evi asla terk etmeyin ancak hemende affetmeyin, ağzından çıkanı kulağı duysun azıcık.

40 yıl temiz olursun 1 gün yapmazsın senden pisi pasaklisi olmaz, 10 gün elleme b.k götürsün evi de kadir kıymet bilsin biraz. Gecenin bir vakti yemek pişirmişsiniz ocak kirli kalsa ne olacak hayret bir şey.

Öyle olmuyo işte o işler ! Canımız her istediğinde istediğimizi yapamıyoruz .bunu yapabilmek istiyorsak tek olmamız gerekir çünkü çift olmanın doğasına aykırı . Bunu yapmaması gerektiğine ikna etmelisin onu .gerçekten de nickinin hakkını veriyorsun .kalkacak adam bana sırf canı istiyor diye bağıracak, gırtlağına çökerim valla
o yüzden sabırlı derviş :)
gerçekten bazen katlanılmaz oluyo.evlilik yaptığım en büyük hataymış gibi geliyo.

Fazla ilgiden totoşu kalkmış bunun.
Terbiyesiz . Kötü gün olsa bu adam daha neler yapar ..

İlk defa böyle bişey yapıyorsa azcık burnunu sürt .

40 yıl temiz olursun 1 gün yapmazsın senden pisi pasaklisi olmaz, 10 gün elleme b.k götürsün evi de kadir kıymet bilsin biraz. Gecenin bir vakti yemek pişirmişsiniz ocak kirli kalsa ne olacak hayret bir şey.
zaten biraz önce aradığında beğenmiyosan tutarsın bi kadın temizletirsin dedim.kaldı ki hazmedemediklerimden biri de bizim evimize her gelen maşallah ne kadar düzenlisin evin derli toplu der.benim tahammülüm yoktur pisliğe duramam zaten.

Fazla ilgiden totoşu kalkmış bunun.
Terbiyesiz . Kötü gün olsa bu adam daha neler yapar ..

İlk defa böyle bişey yapıyorsa azcık burnunu sürt .
2 yılda 2 3 kez yaşamışızdır bu denli bağırış çağırışı ilk değil.sonradan özür dilemeside kar etmiyo benim için.baştan yapmasın özürde dilemesin.bilmiyorum inanılmaz karışık durumdayım.yemeğe çıkalım diye ısrar etti hiç bişey gelmiyo içimden.

Terbiyesiz ya. Hamileyken is yapamadiginda ne yapacak acaba? Eşim aksam mac izlemeye cift olan arkadaşlarimizi çağırmak istedi. Calisan kadinim ve hamileyim. Son dk haber verdi tamam dedim pizza partisi yapiyoruz gelirken alin :) gecenlerde de evi supurmustu zaten. Bu kadar yani. Anlayissizin onde gideni iyice burnu surtsun.

Terbiyesiz ya. Hamileyken is yapamadiginda ne yapacak acaba? Eşim aksam mac izlemeye cift olan arkadaşlarimizi çağırmak istedi. Calisan kadinim ve hamileyim. Son dk haber verdi tamam dedim pizza partisi yapiyoruz gelirken alin :) gecenlerde de evi supurmustu zaten. Bu kadar yani. Anlayissizin onde gideni iyice burnu surtsun.
rahatsız olduğumda yada çalıştığım dönemde yardımcı olurdu.sabahki olay cam yada ocakta değildi kesinlikle.sinirlenip bu şekilde bi bahaneyle sinirini benden çıkarması beni deli ediyo.

mrb öncelikle. sabah eşimle saçma sapan bi sebepten tartıştık. hemen özet geçicem kahvaltı hazırlamak için uyandım.dünden yemek pişirmiştim ocak kirlenmişti sabah kahvaltıdan sonra silerim diye ellemedim.eşim benden önce uyanmış çay koymak için gitmiş mutfağa ocağı görmüş işte.çok yersiz saçma bi şekilde bu mutfağın hali ne diye çıkıştı birden.akşamki yemek yapılırken kirlendi sabah temizlerim diye ellemedim ne oldu dedim.çıkışmaya başladı bana sen evine neden bakmıyosun cam balkonun camını neden silmedin şimdi gider kırar dökerim her yeri diye başladı bağırmaya. ne oldu sabah sabah saçma saçma kavga çıkarıyosun dedim.kes bana cvp verme sen hiç mi utanmazsın biri o ocağı öyle görse filan diyo.2 kişiyiz evde ve ben hergün ev temizlerim hergün silerim ocağı filanda siyah cam olduğu için biraz fazla kirli duruyo. ben sana kalkıp kahvaltı hazırlıyosam sen bana bu tavrı yapamazsın ses tonuna kullandığın kelimelere dikkat et dedim.çok mu bişey yapıyosunda istediğimi söylerim beğenmiyosan git babanın evine dedi bana.2 yıldır sen bu evi ne zaman kirli gördünde böyle konuşuyosun sen benimle dedim.beğenmiyosan gidebilirsin ben böyle konuşuyorum dedi tekrar.çok pişman olcaksın bu söylediğine dedim.odaya geçtim geldi yanıma 10 dk sonra filan.sen neden böyle yapıyosun neden evine bakmıyosun diyo. evde hiç bişey olmadığını tertemiz olduğunu çok iyi biliyosun seninle muhatap olmakta istemiyorum çık odadan dedim.sonra üstünü değiştirdi ben anahtarımı almıyorum yanıma dedi.anahtarını al yanına dedim bende.çıkıyorum akşama bişey istiyomusun dedi hiç cvp vermedim.işe gittikten 1 saat sonra filan aradı özür dilerim seninle alakası yoktu kesinlikle ben başka bişeye kızmıştım senden çıkardım hırsımı nolur affet beni anahtarı sırf sen evden gitme diye bıraktım filan dedi konuşmak istemiyorum dedim kapattım.sizce ne yapmalıyım? uzatıp surat mı yapayım yoksa cidden çıkıp gideyim mi babama?
Siyah ocaktan nefret ediyorum gercekten temizle temizle ayni..
Esinizi siz alistirmissinizdir belki temizlige..Surekli balkon cami da silinmez tabi ki...Mutfak sabah yapilmiyor cidden geceden silip tezgahı temizlemek sart..Calisinca hele sabah kalk git ancak..
Esinizin ofkesi baska bir seye belli ki..Hemen yumusamayin..Cocuk olunca napicak bu adam..

zaten biraz önce diyoki uzatma nolur sen zaten affedersin beni unutalım gitsin.sen bi özür dileyince unutulmuyo diyorum sen unutursun kinci değilsin diyo.
Adam da biliyo durumu :)

benzer bir durum yaşasam eşim onu kolay kolay affetmeyeceğimi bilir ve" kafama sıksam yumusamazsin daughter, ben şimdi senin gönlünü nasıl alıcam "der :) Ee o b.ku yemeden önce düşünecektin, sürün derim ,işkence çeker .affım zordur ,kolay olsaydı da eşime belli etmezdim :)

mrb öncelikle. sabah eşimle saçma sapan bi sebepten tartıştık. hemen özet geçicem kahvaltı hazırlamak için uyandım.dünden yemek pişirmiştim ocak kirlenmişti sabah kahvaltıdan sonra silerim diye ellemedim.eşim benden önce uyanmış çay koymak için gitmiş mutfağa ocağı görmüş işte.çok yersiz saçma bi şekilde bu mutfağın hali ne diye çıkıştı birden.akşamki yemek yapılırken kirlendi sabah temizlerim diye ellemedim ne oldu dedim.çıkışmaya başladı bana sen evine neden bakmıyosun cam balkonun camını neden silmedin şimdi gider kırar dökerim her yeri diye başladı bağırmaya. ne oldu sabah sabah saçma saçma kavga çıkarıyosun dedim.kes bana cvp verme sen hiç mi utanmazsın biri o ocağı öyle görse filan diyo.2 kişiyiz evde ve ben hergün ev temizlerim hergün silerim ocağı filanda siyah cam olduğu için biraz fazla kirli duruyo. ben sana kalkıp kahvaltı hazırlıyosam sen bana bu tavrı yapamazsın ses tonuna kullandığın kelimelere dikkat et dedim.çok mu bişey yapıyosunda istediğimi söylerim beğenmiyosan git babanın evine dedi bana.2 yıldır sen bu evi ne zaman kirli gördünde böyle konuşuyosun sen benimle dedim.beğenmiyosan gidebilirsin ben böyle konuşuyorum dedi tekrar.çok pişman olcaksın bu söylediğine dedim.odaya geçtim geldi yanıma 10 dk sonra filan.sen neden böyle yapıyosun neden evine bakmıyosun diyo. evde hiç bişey olmadığını tertemiz olduğunu çok iyi biliyosun seninle muhatap olmakta istemiyorum çık odadan dedim.sonra üstünü değiştirdi ben anahtarımı almıyorum yanıma dedi.anahtarını al yanına dedim bende.çıkıyorum akşama bişey istiyomusun dedi hiç cvp vermedim.işe gittikten 1 saat sonra filan aradı özür dilerim seninle alakası yoktu kesinlikle ben başka bişeye kızmıştım senden çıkardım hırsımı nolur affet beni anahtarı sırf sen evden gitme diye bıraktım filan dedi konuşmak istemiyorum dedim kapattım.sizce ne yapmalıyım? uzatıp surat mı yapayım yoksa cidden çıkıp gideyim mi babama?
Benim eşim birkez olsun böyle bir yaklaşımda bulunmadı iki kişi olduğumuz için fazla kirlenmez ev kirlendi diye temizlik yaptığımda eşim niye yoruyosun kendini ev gayet temiz der ben temizlik yapmaya devam ediyosam da yardımcı olur ki ben bütün gün evdeyim eşimde çalışıyo yinede yardım eder ben yaptırmak istemediğimde bile senin yorulmanı istemiyorum der o yüzden anlamakta zorluk çektim eşinizin ocak yüzünden bu kadar ağır sözler söylemesini tavır yapmak yerine asıl sıkıntısı ne olduğunu konuşmanızı tavsiye ederim tavır yaparak küserek bir yere varamazsınız

bence de ev terketmelik bir durum yok.. eşine de çok kızdım.. kolay kolay affetme ama baba evine de gitme... oldu canım. sen beğenmiyorsan sen git o zaman... sabah sabah sigara krizi falan mı tuttu acaba bu kadar sinirlendi.. onu da anlamadım... değişik...

rahatsız olduğumda yada çalıştığım dönemde yardımcı olurdu.sabahki olay cam yada ocakta değildi kesinlikle.sinirlenip bu şekilde bi bahaneyle sinirini benden çıkarması beni deli ediyo.
Bassettigin kadar anlayis gosteren biriyse neye kızarsa kizsin bu sacma cikista bulunmaması gerekirdi. Sinirliyken bilinçaltındaki seyler aciga cikar. Nerden görmüş yani gözü ocaktaki kiri. Demek ki dikkatini çekiyor bu tur seyleri sadece senin gorevin olarak görüyor ve babanin evine git diyecek kadar çirkinlesebiliyor. Bence uzat iyice bu durumu. Tavrini surdur ne kadar bozulduğunu anlasin bi daha boyle sacmalamasin.

Bir yere gitme ama burnundan da getir asla hemen affetme arkadaşım. ..söylenenler çok ağır. ..

Back