• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli ama evli olmayan bir adama aşığım...

Arkadasim ya dogru duzgun okulunu oku, ya da evine don. Ailen seni okuyasin diye nerelere gondermis, sen ise basina bela almaktan baska birsey yapmamissin. Belli ki oyle uzaga tek basina gonderilecek olgunlukta ve gucte bir kiz degilsin, su ugrastigin seylere bak. Surekli sorunlu insanlarin ortasina dusuvermen bir tesaduf mu sence? Bir an once aklini basina al, bu insanlardan siyril. Bir an once de evine donmeye bak. Bugun bundan ayrilirsin, yarin daha beterini bulursun. Eski erkek arkadasin sana erkeklerle arkadaslik yapma derken hakliymis yani, arkadaslik filan diye baslayip ne belalarin ortasina girivermissin.

Kızlar evet ortada bi yalan olabilir ama AŞK işte...Nüfus cüzdanı değişmemiş ama mesela bankada işlem yaparken falan evli olarak gözüküyor.17 yaşında da değilim fikir almak için derdimi paylaştım.Ortada bir bebek var ve adam kadına birşey olacak diye düşünüyor.Burası küçük bir yer Anadolu şehri,Kırşehir,Kırıkkale,Mamak,Elmadağ gibi bir yer.Duyulursa ortada aldatma olayı var kadını vururlar diye düşünüyor.

O dediğin yerlerde kimse kimseyi vurmuyor arkadaşım
Hemen senaryo yazma girişiminde bulunma istersen
Önceki konunu da okumuştum sen herşeyi kendi zekanla yapıyorsun
Onla bunla yatıp kalkıp sonrada vay efendim pişmanımlarla olmuyor
Bi kendine gel ve ne oluyor bana de

Tatlım "evli olup da evli olmayan" diye bir sıfatın literatürlerde yer almadığını,hatta pratikte de bu durumun mümkün olmayacağını düşünüyorum(boşanma davası diye bir şey var, kadın boşanmak istemese bile en azından adam dava açabilirdi).

Senin adamı bence " evli olup da yalanın bini bir para", "evli olup da hala karı kız peşinde koşan" ya da "evli olup da hatta eşiyle mutlu olup da uçkurunun hatrına mutsuz olduğunu iddia eden" gibi sıfatlarla açıklayabiliriz.

:60: :64: :68: konuya tam oturan başlıklar bende başka bir alternatif başlık örnegi vermek istiyorum
'' Aşık olmaya hazır gözü kara temiz kalpli genç kızın yalancı bir erkek tarafından kandırılışı ''
'' Erkeğim yalanın dibini bulurum , her kadına aşığım mantığı ''

Kızlar bırakın yardımı, akıl vermeyi konu sahibesi bu konuyu açıyor, ne ara fırsat bulduysa aynı gün içinde sevgilisi dediği evli barklı adam onu karsının yanına götürüyor oturup konuşuyorlar iki medeni (!) insan gibi zart zurt vesselam.. Konu sahibesi de koşa koşa foruma geliyor sonucu yazıyor...Yok yeaaaağ ! diyesim geldi :37:

İyice keriz belledin bizi..

Kızlar bırakın yardımı, akıl vermeyi konu sahibesi bu konuyu açıyor, ne ara fırsat bulduysa aynı gün içinde sevgilisi dediği evli barklı adam onu karsının yanına götürüyor oturup konuşuyorlar iki medeni (!) insan gibi zart zurt vesselam.. Konu sahibesi de koşa koşa foruma geliyor sonucu yazıyor...Yok yeaaaağ ! diyesim geldi :37:

İyice keriz belledin bizi..

bu kk'dan amma senarist çıkar ha..:27:

dizi yapımcıları bir el atıverse buraya
:32:

ya öbür konusundada başım belada diye yazmış sınıf arkadaşım şantaj yapıyo istemediğim şeyleri zorla yaptırıyo filan yazmış napcam yazmış sevgiline söylerim diyo bende o duymasın diye istediklerini yapıyorum filan yazmışş
çok tepki almış o konudada ve pek inandırıcı bulmadı kimse konuda çok ilgi gördü
sonra ne olduysa bianda çocuğun annesiyle konuştum bidaha o çocuk böyle bişey yapamıcak annesi çok kızdı filan kurtuldum yazdı
şimdide yine garip bi durumun içine düşmüş adama inanmış millette inanmayınca adama eşinle konuştum anlattı bilmem ne yine konuyu kapatmaya çalışıyoo
tepkilerden rahatsız olma herkes sana yol gösteriyo yeri gelecek üzüleceksin ama doğru yolu bulacaksınn
bak bu adamla bu kadın boşanmak istese boşanır illa adamın kadının kendine ihanet ettiğini söylemesine gerek yok
anlaşamıyoruz der boşanır kadın ne diyebilirki zaten suçlu adam ne dese kabul etmek zorunda öyle boşanmıyorum deyip diretemezz
adamda boşanırr kadınada bişey olmaz kimse bişey yapmazz
dün akşam konuştum kadınla diyosun inandırıcı gelmiyo ama gidip o eve konuşabiliyosan o işte iş vardır söyliim
ayrıca diyelimki bu seneryolar doğru adamda ayrıldı sen onunla evlenecekmisin
ailen izin verecekmi hiç bu yönden düşündünmüü

Nisan ayında '' başım çok büyük belada '' adlı bir konu açmışsınız.^3 senelik ilişkim var yazmışsınız..şimdi ise 1 senedir tanıdığım sevdiğim bi adam var diyorsunuz..Demek ki sizde eğer gerçekse 3 senelik sevgilinizi bu evli adamla aldatmışsınız...

adam seni kandırıyo cnm hem de en adice en karektersizce...
lütfen üniversiteli arkadaşlar sadece okuyun...
kocalar sevgililr kaçmior bi yere anlamıyorum gerçekten anlamıyorum nedir bu sevgi açlığı...
töbee töbeee...

Bir defa yalan söyleyebilen insandan arkadaş da olmaz, sevgili de.. Bir insan bilmen gereken şeyi senden gizliyorsa emin ol yalan da söyler. Ben bu adama kesinlikle güvenmiyorum. Sana da uzak durmanı tavsiye ederim. Seni daha fazla kandırmasına izin verme. Çok istiyorsa boşanınca gelsin. Ama adam dürüst değil. Şahsen bu benim için en önemli kriterdir. Seni bilemem..

Nasıl mutlu olacaksan, onu yap derim ben.
Ama mahkemeden dna testi isteyerek kadının başkasından çocuk kaptığını ispatlarsa hakim bir celsede boşar. Kadın her ne kadar istemiyor olsa da. Iyy ne yüzsüzmüş.

Nereden başlasam bilmiyorum.Bir sene önceydi öğrenci olarak kaldığım apartmanın güvenlik sistemini yapan bir adamla tanıştım.Önceleri arkadaştık geziyorduk,dertleşiyorduk arkadaştık yani.Ben bekar olarak tanıyordum onu ve nüfus cüzdanınına da bi şekilde bakmıştım bekardı nüfus cüzdanına göre.O benden hoşlandığını söyledi ama ben ona karşı aynı duyguları hissetmiyordum,anlayışla karşıladı bu düşüncemi.Ve bilmem gereken bir gerçek olduğunu söyledi,evliymiş...Evliymiş ama yaklaşık 2-3 yıldır aynı evi paylaşmamışlar hiç.Arkadaşlığımız bir kaç ay devam etti.Bir ay önce memlekete gittim tatil için,geri döndüğümde özlediğimi,ancak eskisi gibi arkadaşça duygularla değil de bu kez aşkla özlediğimi farkettim.Havaalanında beni o karşıladı sarıldım sımsıkı ve benim de ondan hoşlandığımı geçen üç günün nasıl geçtiğini anlamadığımı söyledim.Bir kaç gün sevgili gibiydik herşey öylesine güzeldi ki rüyada gibiydim.Bana kendimi özel hissettiriyordu,aşık olduğunu gözlerinin içine bakınca en derinden hissediyordum.Ve yine bir sürü gerçek bir sürü kötü şey...Daha önce bilmiş olduğum evliliğe bir ton şey daha eklendi.Gerçekleri bilmem gerekirmiş ben de ona aşık olmuşum yaa ondan.Evlendiği kadın uzaktan akrabasıymış,severek evlenmişler,kadını yakalamış başka bir adamla mesajlaşırken,kadın başka bir adam aşıkmış ve hamileymiş benim sevdiğim adamdan değil o mesajlaştığı adamdan.Doktora gittiklerinde 3 aylık evlilermiş ancak bebek 4 aylıkmış zaten.Ama sevdiğim adamın ailesinin haberi yok şu an bu durumdan ve o çocuğu kendi torunları zannediyorlar,ayrılıktan sorumlu tuttukları da tabiki de benim sevdiğim.Herkes onun üzerine geliyor,karısını neden arayıp sormuyor diye üstüne gidiyorlar,çocuk da 2-3 yaşındaymış şu an ve kadın istemediği için de boşanamıyorlarmış.Seviyorum ben çok seviyorum ama korkuyorum.Doyasıya yaşayamıyorum hiçbirşeyi bir şarkı çalıyor radyoda ağlamaya başlıyorum falan.Gidip söyleyeceğim babama dedi aralarının bozulmasını istemiyorum çünkü.Herşey kesinleşsin isteme aşamasına gelinsin yüzüne de söyledim ben DNA testi isterim diye.Öyle işte öyle...

farzedelim ki adamın anlattıgı masal dogru "3 aylık evlilik ve 4 aylık hamilelik" o an o dakika direky bosanma sebebi. " dedik ya farzedelim bu hikaye dogru bu durumda ortaya cıkan tez "aldatan razı aldatılan razı ve misilleme adam da aldatma modunda karısıs ile karsılıklı sevgilileri olan karı-koca" buraya kadar tamam. birbirlerine aldatan ciftler.

peki sen bu tablonun neresindesin :4: karısı tarafından aldatılan kocanın oyuncagı olmayı mı kendine yakıstırdın :18:

kızlarr biz boşuna konuşuyoruz o yine bildiğini okuyo
adama inanmış sadece burda paylaşıyo bizden olumlu tepki alırsa içi rahatlayacakk
kadınnla görüştüm diyo ona göre sorun çözüldüü
daha 4 ay önce başım belada diye konu açmış onu atlatmış şimdi buna bulaşmış
korkusu yokk
bu adamın seni kullanıp bi kenara atmayacağını nerden biliyosun
adamın anlattığı senaryo doğru ise bu adam 4 yıldır götürüyo bu evliliği
kağıt üzerinde bile olsa yürüyo sonuçtaa
senin için boşanacağı ne malumm
tek sana aşık oldumu sanıyosunn
kimbilir senden önce kimler geldi geçtii
adam belki böyle götürecekk nerden biliyosunn
ayrılmaya çalışıyomuşta kadın istemiyomuşta mış mış
ayrılcak adam bugün verir mahkemeye
kadın istemiyomuş eğer doğruysa onun istememe hakkımı var başkasından çocuk kadının sesi bile çıkmazz
yok ailesi vururmuşş isterlerse sessiz sedasız ailelerden gizli boşanırlarr kimsenin ruhu duymazz veya geçinemiyoruz der boşanırlarr
zaten evinde kalmıyo diyosunn ilgilenmiyomuş aileler aralarında sorun olduğunu anlamıyomu sankii

dna testi deyip duruyosun sanki boşandılarda o kaldıı bi tek sorunn

19:24 ; konu açtın.
20:27 ; aşık olduğun adamdan forumda kı arkadaşların yorumu üzerine ayrılmaya karar verdin.
00:30 ; sevglilinin karısıyla konustun. ve ne kadar gariptır kı kadın ,ayrılmak istemediği 2 yıldır bosanmadığı kocasının sevgilisine yaptığı ahlaksızlığı, ayrıntılarıyla güzel güzel anlattı.

keske bütün sorunlar bu kadar kolay çözülse.

bu kız şizofren arkadaşım hayal dünyasında yaşıyor...

sen de bu hikayeye inandın
kadın boşanmak istemiyo öyle mi
adam bi kere gerçek olsa anlattıkları çocuğun kendinden olmadığını ispat edebilir
aldatıldığınıda
bu fikir bile kadını rezil olmamak için boşanmaya ikna etmeye yeter
kusura bakma ama fena kandırılıyosun

Siz hic rezil kadın tanımamıssınız kusura bakmayında bazıları vardır ki söylediği yalana bütün dünyayı inandırabılıcek beceriye sahiptir o kadın gibi...Kadının ya başka cıkarları vardır ya da adama gerçekten aşıktır kaptırmak istemiyodur bu yüzden de boşanmaz..He dna testini de yaptırır ispat da eder erkek doğru söylüyorsa ama o dediğin 2 günlük iş değil! En az 1 yıl sürüyo bu tür mahkemelerin sonuclanması öyle ha deyınce olmuyo yani!

Back
X