- Konu Sahibi superherogirl
ya inanılır gibi değil ne hayatlar var dünyada
allahım uzak etsin bu tür insanları müslümanlardan,

allahım uzak etsin bu tür insanları müslümanlardan,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin hic tv yada gazetelerle alakan yok galiba .
adamlar sulalacek calisiyolar.
dugun videosu olsa ne olacak?
kari kocadir ama ne yaptiklari belli degildir.
ben fazla hayal kuruyorum belki sana gore ama bunlar olan seyler.
sen de bi otur dusun.
ayrıca inegölden kaybolan sinem gerçeği var.sen aşkı meşki bırak biran önce okulunu bitir ve ailenin yanına git.sen insanlara çabuk inanıyorsun.açtığın konulardan anlaşılıyor![]()
19:24 ; konu açtın.
20:27 ; aşık olduğun adamdan forumda kı arkadaşların yorumu üzerine ayrılmaya karar verdin.
00:30 ; sevglilinin karısıyla konustun. ve ne kadar gariptır kı kadın ,ayrılmak istemediği 2 yıldır bosanmadığı kocasının sevgilisine yaptığı ahlaksızlığı, ayrıntılarıyla güzel güzel anlattı.
keske bütün sorunlar bu kadar kolay çözülse.
çok inanmışsın hala inanıyosunn gözünü aç türkiyede hiçbir erkek kendisinden sandığı çocuğun başkasından olduğunu öğrenince o kadına bakmazz iş namusa dönerr
birde severek evlenmiş kadın aldatmışş çocuk başkasından
olcak iş değill
kadın seni biliyo olabilirr normall türkiyede aldatıldığını bilen kabullenen ses çıkartmayan kadınlarda varr
yakınımda varr eşimin akrabası eşini bıraktı başka evli adama kaçtı adam ona ev açtı 3 çocuğu oldu o adamdan imam nikahlı çocuklarda adamın resmi nikahlı eşinin üzerine
adamın eşi ses etmiyo biliyoo bizimkide adamı eve bağlayayım diye ha bire çocuk doğuruyo 4 çocuk yaptıı
adam 3 gün resmi nikahlı eşinde 3 günde bizimkinde kalıyoo
çokkk pişman ama geri dönemiyoo
gözünü aç o adam o kadını boşamaz bu sebepten sana söylüyo ayrılırsam ölecek diyoo
ne zaman oldu bunlar![]()
Bir ara çıkmıştım ya o zaman oldu ya kadını görmeliydiniz o kadar rahat anlatıyor ki yaa off gurur diye birşey kalmamış anlatırken ben utandım bir bayan olarak.Nasıl bir dünyadır bu ya...Öylesine rahattı ki hiçbir suçluluk ifadesi utanma falan yoktu yüzünde.Çok doğal birşeymiş gibi bacak bacak üstüne oturup anlattı bir de Allah'ımm gözümün önüne geldikçe nasıl da sinir oluyorum...
19:24 ; konu açtın.
20:27 ; aşık olduğun adamdan forumda kı arkadaşların yorumu üzerine ayrılmaya karar verdin.
00:30 ; sevglilinin karısıyla konustun. ve ne kadar gariptır kı kadın ,ayrılmak istemediği 2 yıldır bosanmadığı kocasının sevgilisine yaptığı ahlaksızlığı, ayrıntılarıyla güzel güzel anlattı.
keske bütün sorunlar bu kadar kolay çözülse.