- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
ya sizin sorununuz ne neden üzerinize alınıyorsunuz ben kadınlar ayartıyor derken kadınları suçlarken kendimi bu kefeye koyuyormuyum hayır tabikide sizler yada ben böleyiiz demiyorum ama okadar fena kadınlar varki siz neden üzerinize alınıyorsunuz anlamadm şüpheniz mi var kendinizden ben alınıyormuyum bak yooo sizde alınmayın böle bir yönünüz yoksa alınmayın üzerinize rahat olun ya bişi dedim olay oldu yaaa erkekler de suçlu ben onları iyi diyormuyum suçlar eşit tabikide ama buna neden olan çok kadın var diyorum bir adam kadının gönlü yoksa asla o kadını ikna edemez ama bir kadın aklına birini düşürürse ne yapar eder elde eder ben bunu derken siz ne anlıyorsunz anlamadm ağzınıza laf verilmeye görsün pek dolusunuz maşallah...bidaha da bişi yazmayacağım merak etmeyin daha fazla germeyeceğim sizi üff yeter...
aferin sana aferin devam et böyle.
biz kadınlar bu kafada olduktan sonra erkekler aldatırda döver de söver de.Sen baştan eşek olmayı kabul edersen semer vuran çok olur.Beynini de böyle din adı altında saçma sapan şeylerle doldurur.Kendi saçmalıklarına kendin inanırsın sadece.
Ayrıca ben de kadınım ve kuyruğum yok.