evli adamlarla birlikte olan kadinlar

Her lafı Kur-an'a getirip durmayın Allah aşkına ya...Bu forumda da moda oldu!

Ayrıca yasak bu tarz ifadeler bu sitede,uyun lütfen kurallara.

ben pek katılmıyorum bayanlara bayanlar bişey yapamaz eşler izin vermezse.
bende çok karşıyım bu duruma ama neden bayanları suçluyosunuz evli erkekler suçsuz mu sorumluluk sahibi olmaları gerekirken başka kadınlarla ne işleri var
herkes kendinden sorumludur..bazı bayanlarda erkekler tarafından kandırılıyor bekarım diye... eşine sadık olmalı insan diğer bayana kucak açmamalı

Arkadaşımızın yorumuna katılıyorum sadece bayanlarmı suçlu peki kadınları ısrarla kandıran erkeklere ne demeli bence iki tarafta suçludur.

Bunu derin olarak açmak isterim ama sizlerin beyni basmaz kusura bakmayın çünkü anlasanız böle cvp yazmazdınız bak ne diyosun baba kızına tecavüz etti ya baba aciz zayıf ayrıca sapık her neyse aç kuran_ı kerim i oku o buna en güzel cvp tır

benim beynim de aklımda çok şükür mantıklı düşünebiliyor.
benim de başıma geldi.adamın biri görüşmek istedi evli imiş.
sonradan söyledi bana allahtan olay uzamadan kapandı.
şimdi ben mi bu adamı ayartmış oluyorum da bu şahıs bana yöneldi.
ben mi kuyruk sallamış oluyorum da bu insanı yanlış yola saptırdım.
kadını fitne olarak görmeye devam edin siz.hatta arada bir aynayada bakın ki gerçek fitnelik nasıl oluyor ögrenin.
allah bile kişiyi bu şekilde yargılamazken siz bu hakkı nereden bulabiliyorsunuz ki.

sana bişi diyimmi canım kadının en büyük düşmanı kadındır benim çevremde hep aldatılmalar o pislik kadınların yüzünden olmuştur en iyi arkadaşının eşini yoldan çıkartıyolar bak canım erkekler aciz yaratılmış gidersen kabul eder geneli böledir Allah korkusu fazla olanlar hariç,kadınlar fitnedir cehennemde en çok kadınlar olacaktır çünkü kadınlar fitnedir kadın kuyruk sallamasa erkek tahrik olmaz ve üstelemez tatlım unutma senin en büyük düşmanın kadın buna dikkat et emi sonra canın yanmasın kadınlara bir yere kadar güven eşinede bir yere kadar güven....

bunu nerden biliyorsunuz diycemde acın kuranıkerimi okuyun orda yazıyor diyceksiniz muhtemelen:KK34: ben ve bircok bayan bunu uzerine almayacaktır kendi adınıza yorum yapın tum kadınları katmayın lutfen:KK19:

evli insanların başkaları ile ilişki kurmalarının sebbei yolunda gitmeyen evlilikleri olabilir mi?yani mutsuzdur,boşanmaya da cesaret edemiyordur,birine aşık olur,onunla ilişkisi başlar ve ilk evliliği bu aldatma olayı ile biter.

mutsuz,huzursuz bir evlilik insanı boşluğa iter.bütün hayatı mahvolur insanın ilk öncelikle Allaha sığınıp insan yuvasını kurtarmaya çalışmalı.ama sonuçlar olumsuzsa o zaman boşanmalı ne uğruna olursa olsun kendini geçtim nekadar kötü olursa olsun soyadını taşıdığın insana ve ailesine böyle saygısızlık yapmamalı.işte şeytan nefsimize ağır basınca böyle masumene şeylerle kendimizi kandırmaya çalışıyoruz.böyle şeyleri kesinlikle kınamalıyız.toplum olarak gerek filimlerde gerek çevremizde böyle şeyler normalleşmeye başladı.ALLAH bizi ve eşimizi korusun.

Bu arada,ben halen tıp konusunda referans/kaynak bekliyorum. :KK14:
Bu engin bilgiye hangi kaynaktan ulaştınız?

ya sizin sorununuz ne neden üzerinize alınıyorsunuz ben kadınlar ayartıyor derken kadınları suçlarken kendimi bu kefeye koyuyormuyum hayır tabikide sizler yada ben böleyiiz demiyorum ama okadar fena kadınlar varki siz neden üzerinize alınıyorsunuz anlamadm şüpheniz mi var kendinizden ben alınıyormuyum bak yooo sizde alınmayın böle bir yönünüz yoksa alınmayın üzerinize rahat olun ya bişi dedim olay oldu yaaa erkekler de suçlu ben onları iyi diyormuyum suçlar eşit tabikide ama buna neden olan çok kadın var diyorum bir adam kadının gönlü yoksa asla o kadını ikna edemez ama bir kadın aklına birini düşürürse ne yapar eder elde eder ben bunu derken siz ne anlıyorsunz anlamadm ağzınıza laf verilmeye görsün pek dolusunuz maşallah...bidaha da bişi yazmayacağım merak etmeyin daha fazla germeyeceğim sizi üff yeter...

bence gerçekten bildiğin zaman konuş ben bilmediğim zaman susmayı tercih ederim sen de öle yap ayrıca muhatabım sen değilsin bana muhatap olduğum arkadaşım yazabilir küçük dünyalı kadınlara geince işte o bahsettiğim kadınlar onlardır erkekler hormonal biyolojik olarak böle yaratılmışlardır bir erkeğin karşısına çıplak bir kadın koy bakmadan durabilirmi bakınca etkilenmeyen kaç erkek olabilir ama bir kadın çıplak erkek görsün kaçı etkilenir yılan olan kadınlardır küçük dünyalı kadınlar ben buna inanıyorum sen inanma ozaman ama anatomiden biyolojiden biraz bilgi edin kuran_ı kerim yetmiyorsa tıpiaçıklıyor erkeklerin zayıf yaratııldığını

senin yerinde olmak daha iyi, her zaman yanlış bilmek:KK1: böyle devam et.

ne rahat valla biz feminizm diye çatlayalım, kadın gelmiş bütün kadınlar cehenemde yanacak, yılandır vs. vs.

bir de ''kuyruk sallayınca'' iradesine yenik düşmeyen erkekler de var:KK31: yenik düşen erkekler sevdiklerine ''kazık'' atmış olur. yanlış öğretmişler sana.
neyse bu son cevabım olsun, ceza yiyeceğim yoksa:KK1::26:

Son düzenleme:
Alıntı venus67 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
sana bişi diyimmi canım kadının en büyük düşmanı kadındır benim çevremde hep aldatılmalar o pislik kadınların yüzünden olmuştur en iyi arkadaşının eşini yoldan çıkartıyolar bak canım erkekler aciz yaratılmış gidersen kabul eder geneli böledir Allah korkusu fazla olanlar hariç,kadınlar fitnedir cehennemde en çok kadınlar olacaktır çünkü kadınlar fitnedir kadın kuyruk sallamasa erkek tahrik olmaz ve üstelemez tatlım unutma senin en büyük düşmanın kadın buna dikkat et emi sonra canın yanmasın kadınlara bir yere kadar güven eşinede bir yere kadar güven....

Kotu kisi kendinden bilir isi hesabi sizdemi fitne fesatsiniz? Diger bayanlara laf atarken kendinizinde bayan oldugunu unutmussunuz. Tabi erkek degilseniz.

Son düzenleme:
mizojin detected:KK51:

erkekler aciz yaratılmamış, isteyen erkek gayette iradesine hakim olur.
tam tersi kadınların bu durumda diğer kadını suçlaması, kendini buna inandırıp kocasını koruması acizliğin en alası.
kadın kadının en büyük düşmanı değildir, kadının gücü kadına yeter. küçük dünyalı kadınların tabi ki:KK51:

süpersin moralim bozuktu güldürdün beni

Arkadaşımızın yorumuna katılıyorum sadece bayanlarmı suçlu peki kadınları ısrarla kandıran erkeklere ne demeli bence iki tarafta suçludur.

yok adam aslında karısını düşünen adam kadın masum kadın öbür kadın adamı baştan çıkaran yuva yıkan kadın ne kadar güzel bi savunma yöntemi değilmi

bunu nerden biliyorsunuz diycemde acın kuranıkerimi okuyun orda yazıyor diyceksiniz muhtemelen:KK34: ben ve bircok bayan bunu uzerine almayacaktır kendi adınıza yorum yapın tum kadınları katmayın lutfen:KK19:

kadınlar cehennemde çok olacak erkekler cennete öylemi onlar yalan söylediği için bi insanın duygularıyla hayatıyla oynasada önemli değil kadın kuyruk sallamıştır oda o yüzdenmi oynamıştır hemen kadınları suçlamak kolay

Kadın erkek meselesi değil bu ; iman, vicdan, merhamet, görgü, kişilik meselesi.

Ne erkekler var kendi yolunda gitmeye çalışan bayana huzur vermeyen, ne kadınlar var aynı şekilde.

Defalarca şahit oldum bir erkeğin kendini, gözünü, kalbini korumak için çok çabaladığını ve kazandığını.

Erkekler zayıf değildir..

İnsanlar yaratılmışların en şereflisi ve en güçlüsü olarak yaratılmıştır.

Budur izahat; zayıf güçlü diye cinsiyet ayrımı yapılmamıştır.

Aklını kullanmayıp, kalbini köreltenler hayvanlarla aynı katagoriye kendini sokar hepsi bu.

ya sizin sorununuz ne neden üzerinize alınıyorsunuz ben kadınlar ayartıyor derken kadınları suçlarken kendimi bu kefeye koyuyormuyum hayır tabikide sizler yada ben böleyiiz demiyorum ama okadar fena kadınlar varki siz neden üzerinize alınıyorsunuz anlamadm şüpheniz mi var kendinizden ben alınıyormuyum bak yooo sizde alınmayın böle bir yönünüz yoksa alınmayın üzerinize rahat olun ya bişi dedim olay oldu yaaa erkekler de suçlu ben onları iyi diyormuyum suçlar eşit tabikide ama buna neden olan çok kadın var diyorum bir adam kadının gönlü yoksa asla o kadını ikna edemez ama bir kadın aklına birini düşürürse ne yapar eder elde eder ben bunu derken siz ne anlıyorsunz anlamadm ağzınıza laf verilmeye görsün pek dolusunuz maşallah...bidaha da bişi yazmayacağım merak etmeyin daha fazla germeyeceğim sizi üff yeter...

Kur'an'da nerede yazıyor erkeklerin daha zayıf yaratıldığı? örnek verir misiniz? laf sokmak için değil merak ettiğimden soruyorum...ben böyle bişeye rastlamadım da :KK55:

Hala bu zihniyette düşünen bir kadın olduğunuza göre;
Evet kadının en büyük düşmanı kadındır haklısınız....
:KK19:

Çalıştığım kurumda neler duyuyorum ağzım açık kaldı
Son günlerde bazı birimlerdeki kişilere soruşturma açıldı ben de soruşturmaya gireceğim
Şimdiden yazıları geldi ağzım açık kaldı
Kadının bir tanesi özellikle kurumda evli erkeklerle ilişki kuruyormuş
Kadındaki fantaziye bakar mısınız midem bulandı

Son düzenleme:
her ikiside suçlu.kadında erkekte.
evliysen ne işin olur başka kadınla
evliyse ne işin olur o adamla.
binde birlik bir durumda ise üçüde birden suçlu.

Sanırım toplum genelde erkekleri irade yoksunu olarak görüyor. Olayın kadında bittiğini zannediyorlar, kadın yüz verirse erkek gider, yüz vermezse bir şey olmaz. Oysa erkekler işini çok iyi biliyor. Kadınların duygusal olduklarını bilip genelde "mutsuzum, boşanmak üzereyiz, ayrı yaşıyoruz" yalanlarıyla kendilerini acındırarak yaklaşıyorlar. Bir süre sonra da oltayı atıyorlar... Nasıl olsa kendileri hiç bir durumda suçlu görünmüyor hep yuva yıkan kadın oluyor nasılsa...

burda kadınıda erkeğide ayırmak yanlış bence.
aldatan kadın kendi hemcinsine kötülük yapıyor, o adamı ele geçirse kendi başına aynı şey gelse ne hisseder.
aldatan adam da da biraz haysiyet olsa karısının gururuyla oynamaz. ama kendisi aldatılsa namus meselesi yapar.
aldatılan kadın ise ona ne denir bilmem.
kadının kadına yaptığını erkek yapmaz lafını genelde kaynanalar için derler. ama nedendir ki evli erkekle beraber olan kadında bir başka kadına yapıyor. kendini hiçmi aldatılan kadının yerine koymuyor yada ne sanıyor erkeğin karısını bırakıp gidip kendisini mi alacağını sanıyor aldı diyelim yuva yıkanın yuvasımı olur sanıyor.
kadının 2 sene ömrü kalmış demişsiniz, bunu bile bile kocası nasıl bu kadını aldatır hiç mi vicdanı sızlamıyor bu adamın. vicdanı yok demekki. yada diğer kadını oyalamak için böyle birşey demiş de olabilir.
ben çalışırklen neleri gördüm neleri. evli bayan evli bir erkekle. kocasıda bu evli bayanı işten almaya gelirdi. aldattığı adamla oturtup muhabbet bile ettirirdi. bizde öğrenmeden önce bizlere kocamı çok seviyorum aşkım canım cicimler falan. inanamadık aldattığına. sonra ne oldu işten kovuldu. adama tabi bişey olmadı işine devam ettirdiler. kadında işten kovulunca 2 ay sonra bebek yaptı.
bir başka çalışan kadın ise patronun nişanlı oğluyla beraber olmuş. hemde oğlana mesajlar bile atmış. bir daha istiyorum diye. oda işten ayrıldı bir kaç sene sonra bebek yaptı:)
birde dul bir bayan vardı oda evli bir adamla beraberdi. utanmadan evine bile gidip karısının hazırladığı tatlıdan börekten çörekten yedi. nasıl yüzüne baktı aklım almıyor.
yani kadını erkeği ayırmak yanlış. ortada bir suç varsa kadınında erkeğinde suçu var. yok efendim erkek nefsine yenilirmiş falan geçin bunları. evliysen erkeksen kadınsan elini eteğini çekeceksin bu tür şeylerden.

X