evli adamlarla birlikte olan kadinlar

Dunden beri cok sinirliyim kendimi yiyorum burda paylasmak istiyorum somestr tatili icin esimi evde birakip memlekete geldim bikacgun kayinvalidemlerde kalacaktim kayinvalidemin bir arkadasi geldi kadinla meslektasiz o da ogretmen ne yazikki kirkli yaslarinda bir bayan iki oglu var yillar once kocasi genc bir kizla kacip gitmis bosanmamislar hala cocuklarini kendi buyutmeye calismis ama suanda evli ve iki cocuklu bi adamla dost hayati
yasiyo esim falan diyo adama ustelik adamin karisi kanser guya iki yillik omru kalmis kadinin nasil eminlerse ki bnce vicdanlarini rahatlatmaya calisiyorlar ama o kadar masum goruyo ki kendini cok kizdim cok sinirlendim esimin Bole bisi yaptigini dusundum hatta arayip sinirimi kocamdan cikarttim neden bayanlara yine en cok zarari bayanlar verir ya hala cok sinirliyim allah kimseye bole bisey yasatmasin kimseyi bole durumlara dusurmesin

çok haklısın bu o kadar yaygın ki su an farkedilmesede şimdilik gidişat gerçekten çok kötü bi yuva bu şekilde yıkılmamalıoda bi bayan ve herşeyden öenmlisi anne bunu nasıl yapabilir eşinin ona yaptıgını başka masuma yaşatmak insanlık mı çok ayıp ALLAH ıslah etsin

Kadını suçluyorsunuz ama pekı hanımlar sızı aldattan eşınız neden kendısı muhdale etmıyor ızın bırakıyor veya yeter demıyor
belkı evde bır eksıklık hıssedıyordur ve bu yuzden gozu dısardadır yada gozu doymuyor bılemem artık :KK51:

Bir kadının canını diğer kadın bilerek yakıyor...Bunun başka açıklaması yok, böyle düşmanlık yok...Lanet olsun öyle kadınada erkeğede...

ben pek katılmıyorum bayanlara bayanlar bişey yapamaz eşler izin vermezse.
bende çok karşıyım bu duruma ama neden bayanları suçluyosunuz evli erkekler suçsuz mu sorumluluk sahibi olmaları gerekirken başka kadınlarla ne işleri var
herkes kendinden sorumludur..bazı bayanlarda erkekler tarafından kandırılıyor bekarım diye... eşine sadık olmalı insan diğer bayana kucak açmamalı

sana bişi diyimmi canım kadının en büyük düşmanı kadındır benim çevremde hep aldatılmalar o pislik kadınların yüzünden olmuştur en iyi arkadaşının eşini yoldan çıkartıyolar bak canım erkekler aciz yaratılmış gidersen kabul eder geneli böledir Allah korkusu fazla olanlar hariç,kadınlar fitnedir cehennemde en çok kadınlar olacaktır çünkü kadınlar fitnedir kadın kuyruk sallamasa erkek tahrik olmaz ve üstelemez tatlım unutma senin en büyük düşmanın kadın buna dikkat et emi sonra canın yanmasın kadınlara bir yere kadar güven eşinede bir yere kadar güven....

sana bişi diyimmi canım kadının en büyük düşmanı kadındır benim çevremde hep aldatılmalar o pislik kadınların yüzünden olmuştur en iyi arkadaşının eşini yoldan çıkartıyolar bak canım erkekler aciz yaratılmış gidersen kabul eder geneli böledir Allah korkusu fazla olanlar hariç,kadınlar fitnedir cehennemde en çok kadınlar olacaktır çünkü kadınlar fitnedir kadın kuyruk sallamasa erkek tahrik olmaz ve üstelemez tatlım unutma senin en büyük düşmanın kadın buna dikkat et emi sonra canın yanmasın kadınlara bir yere kadar güven eşinede bir yere kadar güven....

mizojin detected:KK51:

erkekler aciz yaratılmamış, isteyen erkek gayette iradesine hakim olur.
tam tersi kadınların bu durumda diğer kadını suçlaması, kendini buna inandırıp kocasını koruması acizliğin en alası.
kadın kadının en büyük düşmanı değildir, kadının gücü kadına yeter. küçük dünyalı kadınların tabi ki:KK51:

bence bu iliskilerde suc herbirinde var.esini aldatan insanda,aldattigi insanda, aldatilan insanda kabahatlidir.ilk kabahat tabiki evli olup aldatan insandadir.Esine evlenirken sadakat sozu verip tutmayan kisi o dur cunku.3. kisinin kabahati askini gozu kor olacak sekilde yasamasidir.gercekleri goremeyecek hale gelmesidir.evli olan kisinin zaten onu karisiyla aldatiyordur ama o bunun yalanlarla suslenmis sekline inandirilmistir.:)evli olup aldatilan kisi tarafina baktigimizda evlilikte yolunda gitmeyen biseyler vardir.bunlar onemsenmez ustune gidilmez nasolsa benim,tapusu bende dusuncesinin varolmasidir.Fakat erkekler evliligi oyle gormemektedir.ve tabiki iletisim kopuklugu yeni heyecanlar aramaya yonelis baslar.Evlilik zor is sevgi caba anlayis hosgoru duygusal ve dusunsel iletisim emek ister.bence biz kadinlar da zaman zaman kendine guven eksikligi yuzunden bu olaylar hep hemcins savasina donusmustur.2 kadin birbirine girer falan film sahnesi gibi :)halbuki goruldugu uzere bu olay tam bir zincirleme kazadir.Allah hickimseye yasatmasin.yasayan insanlara da en yakin zamanda ayaga kalkmalarini nasip etsin.Ilk once kendimizi sevelim biz kendimize guvenmezsek sevmezsek baska biri nasil sevsin saysin.

Allah herkese akıl fikir versin.ne rezil bir hayat.İnşallah böyleleriyle karşılaşmayız hiçbirimiz

erkektede suç var elbette her iki tarafta cezısını çeksin inşallah ama bi kadın hele bi anne bunu yapmamalı

tamam yanlis bisey dogru birsey demiyorum amaaa bazen insan öyle bir durumun icin oluyor ki gözü hic birsey görmüyor.. dogruyu yanlisi ayirt edemiyor..

BU NASIL BİR MANTIKTIR...kadın fitnedir kuyruk sallamasa gitmez.bu tabirleri yapan bir kadın ise eger sizin gibi insanların mantaliteleri yüzünden herşey.
baba sapık kızını taciz ediyor.anne kızım fitne kesin kuyruk salladı mı diyecek.
ya da adam azgın uçkuruna sahip çıkamıyor diye kadını suçlamak ne kadar dogru.
neymiş cehennemde en çok kadın olacakmış.allahın karşısına çıktıgında ben erkegi aciz yarattım kadın onu ayarttı bu aciz yaratıkta tuzagına düştü onu affetti kadınıda cehenneme yolladım mı diyecek.
saçmalık ötesi düşüncelerinizi kendizinize saklayın bence.

Bence kaybedecek bişeyi olan endişe etsin.Erkek evliyken bunu yapıyorsa neler kaybedebileceğini düşünmeli.
Kadın muhtemelen bekardır.Onun için evli bir erkek muhteşem bir av.Hiç bir sorumluluk yok,kaynana kayınpeder, tüm gün
temizlik,çocuk bakımı yok.Yapacağı iş belli.......
sinirim bozuldu bende yaşadım..

Doğru bulmuyorum ama kınamamak gerekir.Peygamber efendimizin şöyle bir sözü var :
Kınadığınızla kınanmadıkça dünyayı terkedemezsiniz...

Evli adamlar özellikle evli kadınlarla ilişki kurarlar.

Yani dünya kadar kadın var ilgiyi dışarda arayan.Bu tek taraflı bir hadise değil yani.

Hem birbirlerine evlilik sorunlarını,dertlerini anlatıyorlar,hem aile mutluluklarını anlatıyorlar;hem de beraber ilişki yaşıyorlar.

Evet,denk geldim buna...Ne yazık ki sadece evli olan taraf erkek değil,kadın olarak bunu gerçekleştiren çok var.

mizojin detected:KK51:

erkekler aciz yaratılmamış, isteyen erkek gayette iradesine hakim olur.
tam tersi kadınların bu durumda diğer kadını suçlaması, kendini buna inandırıp kocasını koruması acizliğin en alası.
kadın kadının en büyük düşmanı değildir, kadının gücü kadına yeter. küçük dünyalı kadınların tabi ki:KK51:

bence gerçekten bildiğin zaman konuş ben bilmediğim zaman susmayı tercih ederim sen de öle yap ayrıca muhatabım sen değilsin bana muhatap olduğum arkadaşım yazabilir küçük dünyalı kadınlara geince işte o bahsettiğim kadınlar onlardır erkekler hormonal biyolojik olarak böle yaratılmışlardır bir erkeğin karşısına çıplak bir kadın koy bakmadan durabilirmi bakınca etkilenmeyen kaç erkek olabilir ama bir kadın çıplak erkek görsün kaçı etkilenir yılan olan kadınlardır küçük dünyalı kadınlar ben buna inanıyorum sen inanma ozaman ama anatomiden biyolojiden biraz bilgi edin kuran_ı kerim yetmiyorsa tıpiaçıklıyor erkeklerin zayıf yaratııldığını

bence gerçekten bildiğin zaman konuş ben bilmediğim zaman susmayı tercih ederim sen de öle yap ayrıca muhatabım sen değilsin bana muhatap olduğum arkadaşım yazabilir küçük dünyalı kadınlara geince işte o bahsettiğim kadınlar onlardır erkekler hormonal biyolojik olarak böle yaratılmışlardır bir erkeğin karşısına çıplak bir kadın koy bakmadan durabilirmi bakınca etkilenmeyen kaç erkek olabilir ama bir kadın çıplak erkek görsün kaçı etkilenir yılan olan kadınlardır küçük dünyalı kadınlar ben buna inanıyorum sen inanma ozaman ama anatomiden biyolojiden biraz bilgi edin kuran_ı kerim yetmiyorsa tıpiaçıklıyor erkeklerin zayıf yaratııldığını

Hangi tıp kitabı açıklıyor,bana kaynak gösterir misiniz?:KK14:

BU NASIL BİR MANTIKTIR...kadın fitnedir kuyruk sallamasa gitmez.bu tabirleri yapan bir kadın ise eger sizin gibi insanların mantaliteleri yüzünden herşey.
baba sapık kızını taciz ediyor.anne kızım fitne kesin kuyruk salladı mı diyecek.
neymiş cehennemde en çok kadın olacakmış.allahın karşısına çıktıgında ben erkegi aciz yarattım kadın onu ayarttı bu aciz yaratıkta tuzagına düştü onu affetti kadınıda cehenneme yolladım mı diyecek.
saçmalık ötesi düşüncelerinizi kendizinize saklayın bence.[/QUOTE

Bunu derin olarak açmak isterim ama sizlerin beyni basmaz kusura bakmayın çünkü anlasanız böle cvp yazmazdınız bak ne diyosun baba kızına tecavüz etti ya baba aciz zayıf ayrıca sapık her neyse aç kuran_ı kerim i oku o buna en güzel cvp tır

bana esim o adiligi yaptıktan sonra ben neden karsıdaki kadını sucluyum beni hayat arkadasım dusunmemis elin kadınımı dusunecek..yeri geliyor evli adamlar sevgilisi olan adamlar sarkıntılık yapıyor ben kabul etmiyorum veya bir baskası kabul etmiyor ama adam neticede bunu eyleme dokmek istemis asıl olanda bu zaten kafasında baska bir kadınla olmak istedikten sonra sucu diger kadınlarda aramak yerine erkekde aramak daha mantıklı..

saçmalık ötesi düşüncelerinizi kendizinize saklayın bence.

Bunu derin olarak açmak isterim ama sizlerin beyni basmaz kusura bakmayın çünkü anlasanız böle cvp yazmazdınız bak ne diyosun baba kızına tecavüz etti ya baba aciz zayıf ayrıca sapık her neyse aç kuran_ı kerim i oku o buna en güzel cvp tır

X