evli adamlarla birlikte olan kadinlar

Başkasıyla evli kadın + Başkasıyla evli adam ilişkisi; kadın suçlu. Evli barklı kadın, uz durmuyor. İki yuva birden yıkacak. Püü rezil.
Evli kadın + Bekar adam ilişkisi; kadın suçlu. Kocası dururken elin adamına bakıyor, hem de bekar. Olacak iş değil. Ar namus kalmamış.
Bekar kadın + Evli adam ilişkisi; kadın suçlu. Evli barklı adamı yoldan çıkarmış. Gül gibi karısı var gözünü kör etmiş adamın.

Her durumda da kadını suçluyoruz ya. Aferin bize. Evli adamların başkasıyla ilişkisi olması normal sanki. Ya da erkekler tümüyle melek de ortada baştan çıkarma amaçlı dolaşan kadınlar var sanki. :KK50:

:KK9::KK9::KK9::KK9:
Kadın nedense her durumda günah keçisi, hala "erkektir yapar" zihniyetinden kurtulamayanlar var malesef.

karakteri bozuk olan bir kadın ve adam karşılaşınca evlilik masal oluyor. eşime ihanet etmiş olucam rezil olucam düşüncesi bitiyor. aşkımın peeşindn gidicem pembe dizisi başlıyor.
sanki zamanında karısı yada kocasıyla kendi isteğiyle evlenip aynı yastığa baş koyan insan o değilmiş gibi yeni bir kişilik oluşturuyor.

böyle biri ihanet söz konusu olunca boşamamakta ısrar eden kişileri hiç ama hi:KK50:ç anlamıyorum.

Dunden beri cok sinirliyim kendimi yiyorum burda paylasmak istiyorum somestr tatili icin esimi evde birakip memlekete geldim bikacgun kayinvalidemlerde kalacaktim kayinvalidemin bir arkadasi geldi kadinla meslektasiz o da ogretmen ne yazikki kirkli yaslarinda bir bayan iki oglu var yillar once kocasi genc bir kizla kacip gitmis bosanmamislar hala cocuklarini kendi buyutmeye calismis ama suanda evli ve iki cocuklu bi adamla dost hayati
yasiyo esim falan diyo adama ustelik adamin karisi kanser guya iki yillik omru kalmis kadinin nasil eminlerse ki bnce vicdanlarini rahatlatmaya calisiyorlar ama o kadar masum goruyo ki kendini cok kizdim cok sinirlendim esimin Bole bisi yaptigini dusundum hatta arayip sinirimi kocamdan cikarttim neden bayanlara yine en cok zarari bayanlar verir ya hala cok sinirliyim allah kimseye bole bisey yasatmasin kimseyi bole durumlara dusurmesin

yıllar önce kendisinin yaşadığını şimdi o bir başkasına kadına :yaşatıyor. tabi bence günahkar olan kadından çok adam karın kanser hiçmi insanın vicdanı sızlamaz.kocanıza tepki göstermenizde saçma olmuş. karakteri düzgün kişiliği oturmuş bir adam, bence kadın karşısında neyaparsa yapsın pas vermez:KK50:

Erkekler aldatmaya meyillidir...
bence 3'e ayrılırlar;
1. Fiziksel aldatan erkekler
2. Beyinsel aldatan erkekler (bazen bu şıkkın sonunda 1. şık gerçekleşebilir)
3. Arkadaşlık kisvesi altında, iş yerinde, sosyal bir ortamda flörtvari davranan, flörtçü erkekler.. (Bu ara sıra erkeğin 2. şıkka dönüşmesine neden olur.. rüyada/cafede/özel bir anda.. uzun süreli durumlarda 1. şıkka dönüştüğü de söylenir)

İstisnaların kaideyi asla bozmayacağı o pek ender ve fakat sevimli durumlarda, neredeyse tüm erkekler 3. şıkka girer.. Üstelik "arkadaşlık" kisvesi sadece sizi ikna etmek için değildir.. Kendisi ve karşısındaki de buna ikna olmuştur..

Tüm bunları neden anlattım...
Aldatmaya meyilli olanın erkek olduğunu göstermek için... Ve bu nedenle kadının aklını çelmeye müsait olan da kendisidir aslında... Ve çok iyi niyetli bir 3. şık ile başlar her şey... Erkeğin bu arkadaşça yaklaşımını yanlış (!?) yorumlayabilen kadın, bu ilgiye karşılık verebilir.. Bu ilk kuyruk sallama değildir... Zayıflıktır... Ve elbette affedilir değildir, iradeli olmak gerekir...
Ancak suçlu.. bana göre.. Erkektir...

Selamlar,

dünyada başka erkek mi yok ya anlamıyorum
evli erkeklerle ilişki kuran kadınlara ben başka bir isim veriyorum ama burada yazmasan diyorum daha iyi olur

kadınlar kadınlara zarar verir diye bişey yok. 3. kadının sorumluluğu kendine, kendi vicdanına, ahlakına ve topluma. adamın karısına karşı bir sorumluluğu olduğunu düşünmüyorum. aldatılan kadına karşı sorumlu olan tek kişi koca bence. onun için de kadına karşı tek suçlu adamdır.

Allah o kadınları bildiği gibi yapsın bizim gibi bekarlari da yanılıp şaşırtmasın diyorum

Uzun zamandır konulara yorum yapmıyorum,yapma niyetimde yoktu ama bu konuyu görünce dayanamadım.
Öncelikle o adamın eşine Allah acil şifalar versin bir an önce hem hastalık hem de bu ihanet acısından kurtulsun inşallah.
İlk olarak adam suçlu.Yıllarını vermiş karısını düşünmeden bu tarz şeyler yapabiliyor.Birini sevmeyebilirsin,anlaşamayabilirsin bunu anlarım.Ama o zaman boşanacaksın !
Bu yapılan sevgiden,aşktan öte vefasızlıktır...Çoğumuz bize güler yüz gösteren sıradan bir insanı bile kırmazken emek vermiş bir eşe bunun yapılması tamamen kişiliksizlik.
Kadına gelirsek,evet o da suçlu...Adam kendi karısını düşünmüyorsa ben mi düşünücem dememeli.Zamanında kendi başına da gelmiş.Gerçekten çok mu kolay?
Bir de ölecek nasıl olsa deniyor..Sakin sakin yazdığıma bakmayın inanın çok sinirliyim şu an.
Ve kadına hak verenler,e ne yapsın sevgi arıyor diyenler çok merak ediyorum kendi annelerinin başına gelmiş olsa bu durum 'anne karşıda ki kadına da yazık,aşkı bulmuş garip,hem zamanında o da yaşamış mutlu olsun' diyebilecekler mi acaba?
Veya kendi başlarına gelse sadece kocalarını suçlayıp amaaan diğeri de bir kadın duyguları var diyebilecekler mi?
Kınamıyorum,Allah hepimize doğru yolu göstersin ama yıllarca bu konular yüzünden annesi göz yaşı dökmüş biriyim ben.Ve bu konuda böyle empati kurulabilecek bir konu değil.
Dünyada adam bitmiş de değil..Ha yok o adamda ısrarcıysa önce kendisi boşanamadığı kocasından boşansın sonra o çok aşık beyefendi de boşansın mutlu mesut baksınlar hayatlarına...Birinin ahıyla olduğu kadar.​

bu olaylarda evli olan kimse o daha suçludur bana göre.kendi evini,ailesini düşünmesi gereken evlilerdir,kadında olsa erkekte olsa farketmez:KK50:

kadin yuva yikiyorsa erkekde yuvasini yikmasina izin veriyor
erkek izin vermese hic bi sorun yasanmayacak

Başlık eksik olmuş..''Evli olduğu halde bu adiliği yapan erkekler ve bu adiliğe (mal)zeme olan kadınlar'' olmalıydı başlık.

kadın vicdansız doğru ama burda asıl suçlu erkek:KK23:kanseli karısını başka bir kadınla aldatacak kadar adi bir erkek:KK20:Allah kimseyi şaşırtmasın diyorum

fizikte her boşlık doldurulur diye bi şey var...Gerçi insanlar maymun iştahlarındanda yapıyorlar.Yasak hep tatlı oluyor.Bu anlattığınız benim duyduklarım gördüklerim arasında masum kalıyor.Evli bir insana takılmak sonunda dönüp bulaşanı vuracaktır.Toplum gözünden bu kadar düşmek değermi yani.İşin içinde biraz kalitesizlik var.

kadının esı yıllar once kendısını bırakıp baska bır kadın ıcın gıtmıs kadın cocuklarıyla bırlıkte yanlız yasam mucadelesı vermıs hıc mı uzulmemıs hıc mı ders almamıs kı sımdı aynı acıyı baska bır kadına kendı yasatıyor ustelık dedıgıne gore kanser hastası olan bır kadına allah ıslah etsın ne dıyeyım:KK50:

Böyle insanlar çok fazla , ve hepsi birimizin tanıdığı ne yazıkki
Benimde bekar bir arkadaşım vardı hatunun evli sevgilisi vardı
Sonra ayrıldılar ,sonra bu kız evlendi başka biriyle bir çocuğu oldu
Birde onu kocasına soracak olursanız dünyanın en temiz en masum insanı

benımdee ısyerınde ıkı tanıdıgım kişi var

biri ısyerınde muthıs hanfendı olarak tanınır
ama evlı adamla ılıskısı var

dıgerınınde babası dın gorevlısı
kendı bosanmıs
aılecek gorustuklerı bı adamla ılıskısı var
herkesın bıldıgını bılıyor
ondan sureklı ınsanları kelıme yerındeyse ısırır kuyusunu kazar

ya genelde boyle ınsanlar
o muhabbetlerde kendılerıne hıcbı sekılde laf soyletmıyorlar
sankı ak kasıkmıs gıbı kafaları dik gezerler
hıc kımseyı de sallamazlar

adamsa bı gun kahve ıcmeye gelmsıtı bana
ben nerde mutluysam oraya gıdıyorum ahlakı boyutunu bılıyorum yanlıs dedı
ne dıyım abi Allah ıslah etsın dedım
guldu gıttı
anlıyor musunuz durum cok fenalarda yanı artık gunumuzde

ben sucu adamda buluyorum sonucta karisini cocuklarini ve yuvasini dusunmesi gereken kisi o :KK20:

her ıkı tarafta suclu.
ama asıl suc adam da.yuvasını esını adam dusunmedıkten sonra ,kadın mı dusunecek onun yuvasını kanserlı esını .

X