Başkasıyla evli kadın + Başkasıyla evli adam ilişkisi; kadın suçlu. Evli barklı kadın, uz durmuyor. İki yuva birden yıkacak. Püü rezil.
Evli kadın + Bekar adam ilişkisi; kadın suçlu. Kocası dururken elin adamına bakıyor, hem de bekar. Olacak iş değil. Ar namus kalmamış.
Bekar kadın + Evli adam ilişkisi; kadın suçlu. Evli barklı adamı yoldan çıkarmış. Gül gibi karısı var gözünü kör etmiş adamın.
Her durumda da kadını suçluyoruz ya. Aferin bize. Evli adamların başkasıyla ilişkisi olması normal sanki. Ya da erkekler tümüyle melek de ortada baştan çıkarma amaçlı dolaşan kadınlar var sanki.
Dunden beri cok sinirliyim kendimi yiyorum burda paylasmak istiyorum somestr tatili icin esimi evde birakip memlekete geldim bikacgun kayinvalidemlerde kalacaktim kayinvalidemin bir arkadasi geldi kadinla meslektasiz o da ogretmen ne yazikki kirkli yaslarinda bir bayan iki oglu var yillar once kocasi genc bir kizla kacip gitmis bosanmamislar hala cocuklarini kendi buyutmeye calismis ama suanda evli ve iki cocuklu bi adamla dost hayati
yasiyo esim falan diyo adama ustelik adamin karisi kanser guya iki yillik omru kalmis kadinin nasil eminlerse ki bnce vicdanlarini rahatlatmaya calisiyorlar ama o kadar masum goruyo ki kendini cok kizdim cok sinirlendim esimin Bole bisi yaptigini dusundum hatta arayip sinirimi kocamdan cikarttim neden bayanlara yine en cok zarari bayanlar verir ya hala cok sinirliyim allah kimseye bole bisey yasatmasin kimseyi bole durumlara dusurmesin
Başlık eksik olmuş..''Evli olduğu halde bu adiliği yapan erkekler ve bu adiliğe (mal)zeme olan kadınlar'' olmalıydı başlık.