evli adamlarla birlikte olan kadinlar

zeliss8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
38
0
Dunden beri cok sinirliyim kendimi yiyorum burda paylasmak istiyorum somestr tatili icin esimi evde birakip memlekete geldim bikacgun kayinvalidemlerde kalacaktim kayinvalidemin bir arkadasi geldi kadinla meslektasiz o da ogretmen ne yazikki kirkli yaslarinda bir bayan iki oglu var yillar once kocasi genc bir kizla kacip gitmis bosanmamislar hala cocuklarini kendi buyutmeye calismis ama suanda evli ve iki cocuklu bi adamla dost hayati
yasiyo esim falan diyo adama ustelik adamin karisi kanser guya iki yillik omru kalmis kadinin nasil eminlerse ki bnce vicdanlarini rahatlatmaya calisiyorlar ama o kadar masum goruyo ki kendini cok kizdim cok sinirlendim esimin Bole bisi yaptigini dusundum hatta arayip sinirimi kocamdan cikarttim neden bayanlara yine en cok zarari bayanlar verir ya hala cok sinirliyim allah kimseye bole bisey yasatmasin kimseyi bole durumlara dusurmesin

ben pek katılmıyorum bayanlara bayanlar bişey yapamaz eşler izin vermezse.
bende çok karşıyım bu duruma ama neden bayanları suçluyosunuz evli erkekler suçsuz mu sorumluluk sahibi olmaları gerekirken başka kadınlarla ne işleri var
herkes kendinden sorumludur..bazı bayanlarda erkekler tarafından kandırılıyor bekarım diye... eşine sadık olmalı insan diğer bayana kucak açmamalı

iyide başkalarının hayatı onları ilgilendirir.siz niye kendinizi yedinizki?
hoşunuza gitmediyse görüşmeyiverirsiniz.
kimsenin gerçekte ne yaşadığını bilmeden yorum yapmak doğrumu?

Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın,kimseyi şaşırtmasın.Bu insanlar da hiç mi akıl fikir yok?Allah herkesi böyle kötülüklerden korusun

bu dünya nimetleri için yasıyolar hiç öbür tarafı günah aldıklarını düşünmüyolar ama hiçbirininde sonu iyyi olmuyo olmazda kınamayalım genede çokk ayıplıyorumm

hepsinden nefret ediyorum Allah kahretsin ki eşimin öyle olacağında korktuğum için şu an erkek arkadaşıma ailevi durumlarımı yansıtıyorum yapan erkeği de kadını da allaha havale ettim!!

Ben kadinin yasamini gordugumde esimi disundum ise diye ciktiginda bi kadinin yanina gittigini dusundum bu beni cok etkiledi kadin ne yasamis olursa olsun bu durumu hakli cikarmaz bir yuvayi yikmak icin gecerli bi mazeret yoktur malesef bole yasamak normallesmeye basladi bu bni yeterince korkutuyo

eşinizde olmadıktan sonra hiç bir kadın bişey yapamaz..

eşinize güveniyorsanız problem yok

böyle şeyleri yapan erkek de vaar kadın da varr. her şey vicdan da biter. bırak onlar vicdansızsa öyle takılsınlar. ne de olsa mutlu olamazlar.

evli insanların başkaları ile ilişki kurmalarının sebbei yolunda gitmeyen evlilikleri olabilir mi?yani mutsuzdur,boşanmaya da cesaret edemiyordur,birine aşık olur,onunla ilişkisi başlar ve ilk evliliği bu aldatma olayı ile biter.

herkesin hayati kendine, kim ne istiyorsa yapar,nasil istiyorsa yasar.Eden kendine eder.Ve kimseyide kinamayin,insan kinadigi seyi yasamadan olmezmis:)

hadi bir olup kadını recm edelim

valla ya dimicanım herkesin kendi hayatı senle ilgili birşey yok ortada oluyor böyle şeyler sizin kızdığınız kadında yara almış bir kadın bunu unutmayın oda eşinden boşanmış belki adamı çok seviyor bilemeyiz ki bunları kimse ikinci kadın olmak istemez eğer kabulleniyorsa oda eşi kadar sevmiştir o adamı.

katılıyorum.kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz ki,ben evli adamlarla birlikte olan kadından çok o evli adama kızarım bu vakalarda,ya biri ya diğeri,iki tarafı da muallakta bırakıp acı çektirmek en büyük günahtır bence.

Başkasıyla evli kadın + Başkasıyla evli adam ilişkisi; kadın suçlu. Evli barklı kadın, uz durmuyor. İki yuva birden yıkacak. Püü rezil.
Evli kadın + Bekar adam ilişkisi; kadın suçlu. Kocası dururken elin adamına bakıyor, hem de bekar. Olacak iş değil. Ar namus kalmamış.
Bekar kadın + Evli adam ilişkisi; kadın suçlu. Evli barklı adamı yoldan çıkarmış. Gül gibi karısı var gözünü kör etmiş adamın.

Her durumda da kadını suçluyoruz ya. Aferin bize. Evli adamların başkasıyla ilişkisi olması normal sanki. Ya da erkekler tümüyle melek de ortada baştan çıkarma amaçlı dolaşan kadınlar var sanki.

Ben konuyu açan kişiye katılıyorum,olay kadında biter ewet..Hiçbir kadın ikinci olmayı kabul etmese,zaten metresler olmazdı ..Erkekleri bulunmaz Hint kuması kategorisine böyle böyle getiriyorlar işte..Adam sıkılıp yeni birşey arıyorsa boşanıp arasın,şerefli olsun..Ayrıca,karısı da sıkılıp aldatsın o zaman akbul etsin..Bu ülkede aldatmak erkeklere mahsus sankı,bosanan kadınların sonu neden ölüm oluyor mesela..Eskiden bizim okul zamanlarımızda peşimizden bir sürü erkek kosardı ,şimdi ortaokulda okuyan 3-4 kız bır erkek için sac saça girioyr..Öğretmenım ben ve bunları gördukce cıldırıyorum..Mümkün oldugunca kız ögrencılerımle konusuyorum bunları,ama nafıle .Erkeklerde mükemmel olan nedır ,çözemedım..Neden bizim secme sansımız yokken onların olsun..

Çok haklisiniz ama Allah insanin kinadigini yasatmadan öldurmezmis, aman diyeyim...:26:

adamda suç tabi ki iki kadının da kalbini kırıyor sonuçta bu şekilde yaparak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…