Evleriniz mis gibi koksun..kendi bulusumdur :))

günaydın kızlar . bende yapıyorum 10 gündür ama kalıcı deil . uçup gidiyor. elimde şişeyle dolaşır oldumsırnaşık şey

evet bende oda sipreyini kulaniyorum bitince yumosun utu suyunu kulanirim cok guzel kokuyo yumosun urunleri yumusaticisini sulandirmak aklima gelmisdi ama hic denemedim

astımı ve alerjisi ,nefes darlığı olanlar sakın denemeyin.

tabiki gunescim bu anlamda cok dogru soyluyorsun.zaten astimi alerjisi olanlarda kendilerine neyin iyi neyin kotu gelebilecegini almis olduklari tedavilerde biliyorlardir.ben de boyle dusunuyorum....

bu yumusaticiyi sulandirma yontemi ile evlerimiz mis gibi kokuyor..ama tabiki uzun soluklu kaliciligi yok.. ama yine de ben sabah aksam evimin odalarina banyosuna sıktıgım icin evimde her daim guzel bir ferah koku oluyor..biz ailece bu kokuya alistik ve seviyoruz..
hem pratik hem ucuz hemde bizim ev enerjimizi yuksek tutuyor. :)

sevgimle

evet çok pratik ve sonucu harika ancak bu sentetik bir koku olur, bunu yerine aktardan alacağınız lavanta, karanfil esansı hem güzel kokutur hem de haşerelri kovar hemde 3,5 ytl ye alacağınız bu esans size en az üç ay gider

bende yumuşatıcı su karışımını toz alırken uygularım yıllardır gerçektende miss gibi kokuyor heryer..

aayy ne güzel tavsiyeleriniz var kızzzlarrr...ben de temmuzda evlenicem...bunların hepsini birer birer yazıyorum aklıma...evimde hepsini uyguluycaammm

uygula canim gercekten memnun olacaksin.gerci zevkler ve renkler tartisilmaz kavrami vardir.ama ben yinede memnun kalacagina inaniyorum

cocuklugumda karşı komşumuz kapısını actıgında veya evine girdigimde mis gibi vernel kokusu olurdu ama onunun bunu düşünüpte yaptıgını sanmıyorum o cok fazla vernel tüketirdi evindeki tüm eşylarını verneller haftada bir yıkar miss gibi kokardı hala o koku hatıradır burnumda sanki ve cok özenirdim evlendigimde benimde evim mis gibi böyle kokucak derdim bu fikir muhteşem bişi cok begendim hemen yapıcam vernelim bitmişti yarın hemen alırım
ben bide camı acık olan perdeme sıkıyorum mesela kokuları dışardan gelen hava perdeye sıktıgım kokuyu evin icine dagıtıyor buda benden size bir fikir olsun

Evlerimizin de mis gibi kokmasi ferah bir koku icinde olmasi hangimizi sevindirmezki...bitip de atmadigim agzı fısfıslı temizlik kutumun yarısına kadar Vernel yumusatıcı koydum üstüne de agzına kadar su doldurdum..bu karısımı odalarıma, koltuklarıma sıkıyorum misler gibi kokuyor...deneyim..tecrubeyle sabittir...

minesera saol paylaşımın için bende küçük su şişelerine oda kokusu alıyorum onu azar azar fısfıslı şişelere su katarak kullanıyorum bu şekildede epey zaman gidiyor böylece hazır sulandırılmışlara bir sürü para vermekten kurtuluyorum tavsiye ederim.jeyyar jeyyar

minesera saol paylaşımın için bende küçük su şişelerine oda kokusu alıyorum onu azar azar fısfıslı şişelere su katarak kullanıyorum bu şekildede epey zaman gidiyor böylece hazır sulandırılmışlara bir sürü para vermekten kurtuluyorum tavsiye ederim.jeyyar jeyyar

oo.anlattiginda guzel bir yöntem..uygularim..kokulari cok severim.evim mis gibi koksun bayilirim canim... tesekkurlerimle

Valla bu yöntemi bende denicem eminim faydalı oluyordur ama kayınvalidemin de bir yöntemi var süper wc deki ve banyoda ki fırçalığın içine bir miktar yumuşatıcı döker valla mis gibi kokar , ben ondan öğrendim süper oluyor .

evet iyi fikir ben her kokuya tahammül edemem,ama kokusunu sevdiğim yumuşatıcılar var,diğer oda parfümleri gibi ağırda olamaz kokusu ben de deneyeceğim. Vernelin kırmızı renkli arma trapi gül kokulusunu çok beğeniyorum.Çamaşırlar çok hoş kokuyor.

Back