Evleriniz mis gibi koksun..kendi bulusumdur :))

kizlar ben bunu yillar oncesinde denedim ama halilarimda ve koltuklarimda lekeler kaldi ama simdi ayni sey olurmu bilmiyorum gercekten kalici koku oluyor ama lekede oluyor ah ah herseyi denedim ev kokusu dedimi oraya daliyom bayiliyom ya bana sifa gibi geliyor onlar

tbrkler canım iyi bir konu açmışsın ben bunu yıllardır yapıyorum özellikle perdelere ve evdeki yapay çiçeklerin üzerine sıkarım dolap taki çamaşırlarada pürkürtüyorum harika oluyor hep taze ve temiz kokuyo eve dile getirdiğin için teşekkürler

yalklaşık 1 sat önce kalktım banyoya gittim ben cam sil şişelerini yani fısfıslarını atmam sud oldururr toz alırken kullanırım neyse suyu döktüm verneli koydum birazda su ekledim ve sıktım halılara koltuklara perdelere sonuçmu?? süper bişiiiiiiiiii ayrıca vantilatörü açtım vernelli karışımı vatilatöre doğru sıktım koku tüm odaya yayıldıı ALLAH RAZI OLSUN

:dance:
yalklaşık 1 sat önce kalktım banyoya gittim ben cam sil şişelerini yani fısfıslarını atmam sud oldururr toz alırken kullanırım neyse suyu döktüm verneli koydum birazda su ekledim ve sıktım halılara koltuklara perdelere sonuçmu?? süper bişiiiiiiiiii ayrıca vantilatörü açtım vernelli karışımı vatilatöre doğru sıktım koku tüm odaya yayıldıı ALLAH RAZI OLSUN

bunu duymuştum birisi parfüm olarak kullanıodu şaşırdım...

sırnaşık şeybende bu yöntemi deneyen ve uygulayanlardanım ....
bende yeni evliyken evde ayıptır söylemesi balık kızartmıştım ve çat kapı misafirim geldi napim ne edim derken aklıma bu yöntem geldi daha sonrada gündelik ev işlerimi bitirdikten sonra kullanıyorum ooooooohhhhhhhh misssss gibi akşama kadar koklaya koklaya oturuyorummmm:kahve: şakkıdı

kizlar gercekten bu yöntem harika oluyor..inanin sabah kalkar kalkmaz evimin pencerelerini actigim gibi hemen bu koku ile tum evime fis fis yapiyorum..bu temiz koku hem evimi hemde ruhumu guzellestiriyor..alistim artik asla birakamiyorum...

Süpeerr ya hemen denicem sağolun iyiki varsiniz siz ya

kizlar ben bunu yillar oncesinde denedim ama halilarimda ve koltuklarimda lekeler kaldi ama simdi ayni sey olurmu bilmiyorum gercekten kalici koku oluyor ama lekede oluyor ah ah herseyi denedim ev kokusu dedimi oraya daliyom bayiliyom ya bana sifa gibi geliyor onlar

süper bir fikir tebrik ederim

tbrkler canım iyi bir konu açmışsın ben bunu yıllardır yapıyorum özellikle perdelere ve evdeki yapay çiçeklerin üzerine sıkarım dolap taki çamaşırlarada pürkürtüyorum harika oluyor hep taze ve temiz kokuyo eve dile getirdiğin için teşekkürler

:teytey: kizlar ben koltuklara sıkmıyorum duvarlara sıkmıyorum.. halilara sıkıyorum halilarim desenli oldugu icin leke durumlari sözkonusu olmadi...mutfak dahil tum evimin odalalarina havadan fisfis yapiyorum... dedigim giibi cok memnunum... ..

Ay ben de denemek istiyorum ama şu anda fısfıslı şişem yok.En kısa zamanda alıp denemeli.Teşekkürler Minesera arkadaşım.Böyle güzel fikirleri aramızda paylaşalım....

bu vernel olayını ben farklı şekilde duymuştum.bir cezveye biraz vernel birazda su koyup kaynatıyosun kaynadıkça koku mutfaktaki kötü kokuyu alıyo ve tüm eve yayılıyo

bu vernel olayını ben farklı şekilde duymuştum.bir cezveye biraz vernel birazda su koyup kaynatıyosun kaynadıkça koku mutfaktaki kötü kokuyu alıyo ve tüm eve yayılıyo

yaw ne akilli hatunsun bayiliyorum boyle pratik zekali hatunlara gel opecem hemide sulu suluŞeniz

bu da guzel bir dusunce ...tabiki cok mantikli....biraz dan uygulayacagim

bende pratik zeki hatunlari pek severim....

:teytey:Şeniz

evet cok guzel oluyor kizlar ben annemden biliyordum evlendim bende yapmaya basladim super oluyo mis gibi kokuyorr

evet cok guzel oluyor kizlar ben annemden biliyordum evlendim bende yapmaya basladim super oluyo mis gibi kokuyorr

daha önceki sayfalarda da yazmistim..evet temizlik gibisi yok kizlar..mis kokulu bir evde yasamak..mis kokulu carsaflarda uyumak mis kokulu camasirlar giysiler giymek insani ne kadar mutlu kilar öyle degilmi....evimizde her daim mis kokularin olmasi ruhumuzu dingin tutuyor...ferahlik veriyor..ben boyle dusunuyorum....

sabah ilk isim elime alirim fisfisi tum evi fisfislarim mis gibi vernel kokusu yayilir tum odalarima....ve gün baslamis olur....:lepi:

Back