Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalklaşık 1 sat önce kalktım banyoya gittim ben cam sil şişelerini yani fısfıslarını atmam sud oldururr toz alırken kullanırım neyse suyu döktüm verneli koydum birazda su ekledim ve sıktım halılara koltuklara perdelere sonuçmu?? süper bişiiiiiiiiii ayrıca vantilatörü açtım vernelli karışımı vatilatöre doğru sıktım koku tüm odaya yayıldıı ALLAH RAZI OLSUN
bunu duymuştum birisi parfüm olarak kullanıodu şaşırdım...
sırnaşık şeybende bu yöntemi deneyen ve uygulayanlardanım ....
bende yeni evliyken evde ayıptır söylemesi balık kızartmıştım ve çat kapı misafirim geldi napim ne edim derken aklıma bu yöntem geldi daha sonrada gündelik ev işlerimi bitirdikten sonra kullanıyorum ooooooohhhhhhhh misssss gibi akşama kadar koklaya koklaya oturuyorummmmşakkıdı
Süpeerr ya hemen denicem sağolun iyiki varsiniz siz ya
kizlar ben bunu yillar oncesinde denedim ama halilarimda ve koltuklarimda lekeler kaldi ama simdi ayni sey olurmu bilmiyorum gercekten kalici koku oluyor ama lekede oluyor ah ah herseyi denedim ev kokusu dedimi oraya daliyom bayiliyom ya bana sifa gibi geliyor onlar
süper bir fikir tebrik ederim
tbrkler canım iyi bir konu açmışsın ben bunu yıllardır yapıyorum özellikle perdelere ve evdeki yapay çiçeklerin üzerine sıkarım dolap taki çamaşırlarada pürkürtüyorum harika oluyor hep taze ve temiz kokuyo eve dile getirdiğin için teşekkürler
çok sağol canım yaa okur okumaz hemen denedim harika.
bu vernel olayını ben farklı şekilde duymuştum.bir cezveye biraz vernel birazda su koyup kaynatıyosun kaynadıkça koku mutfaktaki kötü kokuyu alıyo ve tüm eve yayılıyo
yaw ne akilli hatunsun bayiliyorum boyle pratik zekali hatunlara gel opecem hemide sulu suluŞeniz
evet cok guzel oluyor kizlar ben annemden biliyordum evlendim bende yapmaya basladim super oluyo mis gibi kokuyorr