Evleriniz mis gibi koksun..kendi bulusumdur :))

daha önceki sayfalarda da yazmistim..evet temizlik gibisi yok kizlar..mis kokulu bir evde yasamak..mis kokulu carsaflarda uyumak mis kokulu camasirlar giysiler giymek insani ne kadar mutlu kilar öyle degilmi....evimizde her daim mis kokularin olmasi ruhumuzu dingin tutuyor...ferahlik veriyor..ben boyle dusunuyorum....

sabah ilk isim elime alirim fisfisi tum evi fisfislarim mis gibi vernel kokusu yayilir tum odalarima....ve gün baslamis olur....:lepi:

bunu süresi ne kadarla sınırlı yani tüm ewe sıktıktan sonra kalıcılığı nedir eğer çok fazla sıkmak gerekiyosa air wick ler war onlar kendi kendine sıkıyolar

bunu süresi ne kadarla sınırlı yani tüm ewe sıktıktan sonra kalıcılığı nedir eğer çok fazla sıkmak gerekiyosa air wick ler war onlar kendi kendine sıkıyolar

ben sabah kalktigim zaman hemen hemen tum evime sıkıyorum..tam saat olarak ne kadar kaldiginin farkinda degilim..cunku aksam uzeri de sıkıyorum.kokuyu cok seven bir insan oldugum icin bu sureyi kestiremiyorum.her daim evimde guzel koku mevcut oluyor..

sevgimle

bende aşırı derecede temizliğe düşkün titiz biri olarak evimin her daim güzel kokmasınada dikkat ederim.sürekli oda sıpreyleri elimde gerçi sürekli çamaşır suyu kullandığım için ev çamaşır suyu temizlik malzemesi kokusu doluyo.hizjyenik koku :) en sevdiğim koku yumoşun oda spreyi kalıcı kokusuda var uzun süreli kalıyo.bu kokuyu yatak dolapları ve giysi dolaplarımada sıkarım kapakları her açtığımda ferah bi koku çarpıyo insanın yüzüne.

vernelde güzel fikir aslında uzun süre kalıcıdır tahminimce.onuda deniyecem paylaşımın için saol

bende aşırı derecede temizliğe düşkün titiz biri olarak evimin her daim güzel kokmasınada dikkat ederim.sürekli oda sıpreyleri elimde gerçi sürekli çamaşır suyu kullandığım için ev çamaşır suyu temizlik malzemesi kokusu doluyo.hizjyenik koku :) en sevdiğim koku yumoşun oda spreyi kalıcı kokusuda var uzun süreli kalıyo.bu kokuyu yatak dolapları ve giysi dolaplarımada sıkarım kapakları her açtığımda ferah bi koku çarpıyo insanın yüzüne.

vernelde güzel fikir aslında uzun süre kalıcıdır tahminimce.onuda deniyecem paylaşımın için saol

OO..Nevincim sen de ben gibisin..temizligi guzel kokuyu seviyorum..cok uzun calisma hayatim olmustu..calısırken bazi islere yetisememe stres yaratiyordu..simdi emekliyim ve herseyi istedigim gibi yapmanin keyfini yasiyorum...sevgimlee

OO..Nevincim sen de ben gibisin..temizligi guzel kokuyu seviyorum..cok uzun calisma hayatim olmustu..calısırken bazi islere yetisememe stres yaratiyordu..simdi emekliyim ve herseyi istedigim gibi yapmanin keyfini yasiyorum...sevgimlee

emekliyim dediğinize göre yaş ve saygıdan dolayı abla diyorum ablacım ben tam bi temizlik manyağıyım .birgün yapmasam sanki ev tozdan kirden gidiyo halbuki evde bişey yok ama rahat edemiyorum.ben çalışmıyorum zaten evde bol bol temizliğe zamanım var demek .çalışınca zor oluyo tabiki hem ev hem iş.şimdi rahatsınız tadını çıkarın :lepi:

mina abla bu keçfi seneler önce yapmıştımkaydirigubbakcemile5
tek fark ben yumoş kullanıyorum:lepi:

emekliyim dediğinize göre yaş ve saygıdan dolayı abla diyorum ablacım ben tam bi temizlik manyağıyım .birgün yapmasam sanki ev tozdan kirden gidiyo halbuki evde bişey yok ama rahat edemiyorum.ben çalışmıyorum zaten evde bol bol temizliğe zamanım var demek .çalışınca zor oluyo tabiki hem ev hem iş.şimdi rahatsınız tadını çıkarın :lepi:

canim ben 48 yasindayim 26/19 yasinda iki tane oglum var..abla demende cok hosuma gitti.samimi ve sicacik..canim bende temizligi cok seviyorum..bir ara iyice kaptirmistim kendimi ama sonunda ayagimi frene bastim.cunku evden cok kendimi yipratiyordum.simdi herseyi duzene soktugum icin yorucu olmuyor ama yinede gozum evimin üstünde:) can cikincaya kadar huy cikmaz derler ya..benden sana tavsiye guzelim ne olur yipratma kendini..bu ev işi gercekten cok nankor tatlim

seni sevgimle opuyorum

mina abla bu keçfi seneler önce yapmıştımkaydirigubbakcemile5
tek fark ben yumoş kullanıyorum:lepi:

gunebakanim..insanin kendi kendine yaptigi buluslar ne kadar guzel oluyor demi...bende bu olayi keşfettigimden bu yana maddi manevi bu anlamda daha rahat ettim.cunku ev kokularina cok para veriyordum.simdi gayet saglikli bir sekilde evim ferah kokularin icinde..
yumos kokusunu seviyorum ama ne bileyim vernele alismis elim.benimsedim artik bu kokuyu.hatta özümsedim
seni sevgimle opuyorum canim

Minasera ablamın bu yazısını okuduğum günden beri bende pahalı oda farfümleri yerine bunu kullanıyorum.kaydirigubbakcemile5

Yerleri silmek için aldığım deterjanımı da sulandırıp fısfıslı kutuya koydum, banyo ve tuvalet kokusu olarak kullanıyorum. Tuvalet lavabomun yanına da bulaşık fırçası astım, zaten bunlar vilada suyuna karıştırılıp kullanıldığı için iki fıs fıs hemen temizliyorum.
Tuvalet fırçamın içine bile koydum.:utangac: Her yerim çiçek gibi kokuyor şimdi...
hihoyyyt

canim ben 48 yasindayim 26/19 yasinda iki tane oglum var..abla demende cok hosuma gitti.samimi ve sicacik..canim bende temizligi cok seviyorum..bir ara iyice kaptirmistim kendimi ama sonunda ayagimi frene bastim.cunku evden cok kendimi yipratiyordum.simdi herseyi duzene soktugum icin yorucu olmuyor ama yinede gozum evimin üstünde:) can cikincaya kadar huy cikmaz derler ya..benden sana tavsiye guzelim ne olur yipratma kendini..bu ev işi gercekten cok nankor tatlim

seni sevgimle opuyorum

maşallah ablam allah çocuklarınızı bağışlasın.

ben kendimi frenliyemiyorum ablam bazen kendimi doktorluk bile görüyorum .değil evi temizlemeden kalsın elim bi yere değse hemen yıkamaya gidiyorum.eşim zaten bana diyo gidişatın hiç iyi değil.bu gidişle hem aç kalırsın (herşeyden tiksinme huyumda var :( )
hemde hastanelik olursun fazlasıda zarar be ablam gerçekten .bakalım nereye kadar böyle sürecek belki yaşlanınca biraz yavaşlarım artık :)

bende seni kocaman ve seygiyle öpüyorum ablacım Şeniz

Minasera ablamın bu yazısını okuduğum günden beri bende pahalı oda farfümleri yerine bunu kullanıyorum.kaydirigubbakcemile5

Yerleri silmek için aldığım deterjanımı da sulandırıp fısfıslı kutuya koydum, banyo ve tuvalet kokusu olarak kullanıyorum. Tuvalet lavabomun yanına da bulaşık fırçası astım, zaten bunlar vilada suyuna karıştırılıp kullanıldığı için iki fıs fıs hemen temizliyorum.
Tuvalet fırçamın içine bile koydum.:utangac: Her yerim çiçek gibi kokuyor şimdi...
hihoyyyt

canim ne guzel degilmi tum evin misler gibi kokmasi.oo..bak sendende ogrendiklerim oldu simdi..canimsin tesekkurler tatlim

maşallah ablam allah çocuklarınızı bağışlasın.

ben kendimi frenliyemiyorum ablam bazen kendimi doktorluk bile görüyorum .değil evi temizlemeden kalsın elim bi yere değse hemen yıkamaya gidiyorum.eşim zaten bana diyo gidişatın hiç iyi değil.bu gidişle hem aç kalırsın (herşeyden tiksinme huyumda var :( )
hemde hastanelik olursun fazlasıda zarar be ablam gerçekten .bakalım nereye kadar böyle sürecek belki yaşlanınca biraz yavaşlarım artık :)

bende seni kocaman ve seygiyle öpüyorum ablacım Şeniz

canim temizlik titizlik guzelde inan ki fazlasi insan bunyesini hirpaliyor.hadi biraz frenle kendini..biliyorsun sakinan goze cop batiyor...demi tatlim..bende seni sevgimle opuyorum

bende denicemmmmmmmmmm

dene guzelim..pisman olmayacaksin inan sen bize

bende öyle yapıyorum tavsiye ederim......her yer mis gibi kokuyo

harika..iste mis gibi kokan evlerde misler gibi huzurlu keyifli yasamlar dilerim .

minaseracım dün hemen denedim evde oda parfümleri var ama denemek istedim perdelere koltuklara sıktım mis gibi oldu sağol paylaşım için öptüm sevgiler

buyrun bende size bir fikir veriyim isterseniz.şimdi k olduğu için doğalgazlar yanıyo değil mi.bir pamuğa sıktığnız parfümü üzerine koyun.miss gibi koksun eviniz.yazın ise mutfakta yemek pişirdikten sonra hafif sıcak olan ocağınızı yine bununla silin mis gibi koksun.ayrıca evi süpürürken bazen hoş olmyan kokular çıkar ya.o zamanda süpürgenin torbasına parfüm sıkın.BEN BULDUUUM nasıl ama

benim toz torbam kağıttan onun neresine sıkayım anlamadım bende bi koku manyaaaaaaa olarak karşınızdayım bööle mesajların dewamı dileğimle bende şöle yapıyorum her sabah yumoşun oda parfümünü kullanıyorum ewdeyken kokusu belli olmuyo ama bi yere git gel harika kokuyo 8 yaşındaki ooolumun deyişiyle manyak güzel kokuyo yaaaa:1hug:gamyoncuiremsu

arkadaşlar bi ara bende takmıştım şu yumuşatıcı işine oolum evde kayarak gezdiği için vazcaymıştım çoktandır uygulamadığım içinde unutmuştum ben tuvalet we banyoyu yıkıyorum wernelle ama su dökünce yuvarlak yuwarlak dağılıyo bu su wede benim hoşuma gitmiyo tuwalet we banyoyu neyle yıkıyosunuz önerilerinizi bekliyorum ekonomik we hoş kokulu olması göz önünde bulndurulursa sewinirim

merak ettim yaa ben de deniyim.. bi kokudan mutluluk duyalım demi ama:dance:

Back