Evleriniz mis gibi koksun..kendi bulusumdur :))

ay ben koku manyağıyım hemen içeri gidip hazırlıycam.....koklar koklar sana dua ederim şeker saol...

Evet bende denemiştim önceden gerçekten güzel kokuyor.Kalıcı olması için halılara sıkmak gerekiyormuş.

ya onu bende denedim vernelle duvarlari bile sildim :roflol:
fakat simdi turk parasiyla 10 milyon civari elektrikli koku aldim icinde kucuk bir parfüm kutucugu var ve bir ay yetiyor devamli icindekini degistiriyorsun ben devamli takili halde bir ay kullanabildim yetti yani simdi eniden icine koku aldim evim disardan girildiginde misler gibi kokuyor:asigim:

fakat simdi turk parasiyla 10 milyon civari elektrikli koku aldim icinde kucuk bir parfüm kutucugu var ve bir ay yetiyor devamli icindekini degistiriyorsun ben devamli takili halde bir ay kullanabildim yetti yani simdi eniden icine koku aldim evim disardan girildiginde misler gibi kokuyor:asigim:

tatlim o kokudan bendede var...banyomda takilidir ..asagi yukari bir birbucuk ay gider..cunku ben zaman zaman kapatiyorum...ama yumusatici ile sulandirdigim kokum benim elim ayagim..sabah kalkinca evimi havalandiririm ..sonrasi tum yuzeylere ve tavanlara dogru kokumu sıkarım..ve bu hos koku hemen hemen tum gun devam eder..beni mutlu ediyor....

hımmm güzel fikir bu yaratıcı kadınlara bayılıyorum
valla bravo

tatlim o kokudan bendede var...banyomda takilidir ..asagi yukari bir birbucuk ay gider..cunku ben zaman zaman kapatiyorum...ama yumusatici ile sulandirdigim kokum benim elim ayagim..sabah kalkinca evimi havalandiririm ..sonrasi tum yuzeylere ve tavanlara dogru kokumu sıkarım..ve bu hos koku hemen hemen tum gun devam eder..beni mutlu ediyor....

evet mina ablissŞeniz
bambaska bir koku degil mi:asigim:
ya gercekte evi guzel kokmasi insani mutlu ediyor:asigim:
bende muhakkak sabahlari karsilikli camlari acip havalandiriyorum evi hava cok soguk olsa bile hatta bir gun ruzgarda vardi karsilikli actim deli giibi cam esyalarimdan bir kac parca bisey dustu kirildi:dilcikar:
ama yinede acmaktan vazmecmiyorum:mymeka:

bende bıtmıs parfum sısesıne evdekı parfumlerımden karıstırdım azda esımınkınden koydum mıs gıbı kokuyor ve kalıcı oluor gelen nerden aldın dıo solemıom hahhaha

:) sevgili guzel hatunlarim..ben utu yaparken koydugum suya da biraz en sevdigim cicek özlü parfumden sıkıp oyle ütümü yapiyorum.bu arada utulenen camasirlarda enfes kokuyor.bunuda deneyebilirsiniz...

sevgimle

bunu bende yapıyorum gerçekten çok güzel kokuyor bazende biten oda spreylerine su katıyorum ozamanda işe yarıyor içinde su var ama yinede harika kokuyor :)

Bazı evlerin böyle kendine has kokuları olur ya, sürekli o kokuyla sabittir ev.bayılıyorum.tabiki iyi kokanına hehe..ama nasıl yaparlar becerirler anlamıyoru.evde 5 çeşit oda parfümü var bu sabit kokuyu yakalamış değilim.en azından evin her köşesinde.bunu da deneyeyim bakayım.teşekkürler paylaşım için.

Bazı evlerin böyle kendine has kokuları olur ya, sürekli o kokuyla sabittir ev.bayılıyorum.tabiki iyi kokanına hehe..ama nasıl yaparlar becerirler anlamıyoru.evde 5 çeşit oda parfümü var bu sabit kokuyu yakalamış değilim.en azından evin her köşesinde.bunu da deneyeyim bakayım.teşekkürler paylaşım için.

canim...ben bir koku delisiyim..bedenim evim etrafim cevrem hep mis koksun isterim...:)
evimiz can yuvamiz..misler gibi koktugu zaman pozitifligimizi arttirir diye de dusunurum..
benim evimin esas kokusu bu oldu..yumusatici ile karistirilmis su :) islemde ne kadar basit degilmi...sabah camlari acip havalandirma olayim bitince hemen bu karisimi evimin tum yerlerine sıkar hem evimi ferahlatir hem de kendi ruhumu...

sevgimle

çok pahalı.bim den 2 litrelik bulut marka yumuşatıcı alıyorum ondan kullanıyorum 3ytl bile değil,içinden çok azını alıyorum o bile yetiyor.
10 ytl 1 ay için çok,bir daha alma bence.:kızgın:

Back