Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler minesera ablacım hemen deniyicem a.s.
bunu bende denicem soleeee burnuma guzel kokular gelsı evın ıcınde. mutfagım amerıkan mutfak oldugu ıcın yemek kokusu sorununu cok yasıyorum cunku tesekkurler..
denedikten sonraki edindigin izlenimleri paylasirsan sevinirim..meraktayim :)))
sevgimle
denedım ve sonuç super oldu cok tesekkur ederım evımın heryerı mıssler gıbı kokuyo artık :)
ya onu bende denedim vernelle duvarlari bile sildim :roflol:
fakat simdi turk parasiyla 10 milyon civari elektrikli koku aldim icinde kucuk bir parfüm kutucugu var ve bir ay yetiyor devamli icindekini degistiriyorsun ben devamli takili halde bir ay kullanabildim yetti yani simdi eniden icine koku aldim evim disardan girildiginde misler gibi kokuyor:asigim:
tatlim o kokudan bendede var...banyomda takilidir ..asagi yukari bir birbucuk ay gider..cunku ben zaman zaman kapatiyorum...ama yumusatici ile sulandirdigim kokum benim elim ayagim..sabah kalkinca evimi havalandiririm ..sonrasi tum yuzeylere ve tavanlara dogru kokumu sıkarım..ve bu hos koku hemen hemen tum gun devam eder..beni mutlu ediyor....
hımmm güzel fikir bu yaratıcı kadınlara bayılıyorum
valla bravo
Bazı evlerin böyle kendine has kokuları olur ya, sürekli o kokuyla sabittir ev.bayılıyorum.tabiki iyi kokanına hehe..ama nasıl yaparlar becerirler anlamıyoru.evde 5 çeşit oda parfümü var bu sabit kokuyu yakalamış değilim.en azından evin her köşesinde.bunu da deneyeyim bakayım.teşekkürler paylaşım için.
ya onu bende denedim vernelle duvarlari bile sildim :roflol:
fakat simdi turk parasiyla 10 milyon civari elektrikli koku aldim icinde kucuk bir parfüm kutucugu var ve bir ay yetiyor devamli icindekini degistiriyorsun ben devamli takili halde bir ay kullanabildim yetti yani simdi eniden icine koku aldim evim disardan girildiginde misler gibi kokuyor:asigim: