• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Evlenrken ne tür çamaşır, pijama vs alınmalı

gulsen034

😊😊😊
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.107
41
318
Diğer
BEN HALA CİCİLİ BİCİLİ ŞEYLER ALMAK İSTİYORUM ALIYORUM DA ALIYIM MI? ALMAYIM MI ?EVLENİNCE KOMİK GÖZÜKÜR MÜÜ?YORUMLARINIZI BEKLİYORUM:uhm:

Aldıklarımın içinde seksi şeylerde var ama diğerlerinden almayı bıraksam mı :)özellikle pijamaya zaafım var dayanamıyorum almak istiyorum da kızıyolar

pijamadan kime zarar gelmiş , her zaman kullanılabilecek bir şey ama aşırıya kaçmayacaksan ,pijamayı seviyorsun diye onlarca pijama almayasın şimdi:) , seksi şey dernek aklıma jartiyer geliyor

şu saten gecelik takımına verdiğim paraya hala yanarım ben
toplasan takımı bütüncek bi kez giymedim
geceliği 1 kez şortlu takımı 2 kez falan
onun yerine daha janjanlı tüllü pullu şeyler alabilirsin
pijamayı napcankaydirigubbakcemile3
bi de fazlaca iç çamaşırı almanı öneririmaklinialirimsmile

SATEN TAKIMDAN BENDE DE VAR BENDE GİYEBİLECEĞİMİ SANMIYORUM HER SATEN ESTETİK DURMUYOR İNSANIN ÜZERİNDE 10 TANE KADAR PİJAMA ALDIM :sFAZLAMI

pijamadan kime zarar gelmiş , her zaman kullanılabilecek bir şey ama aşırıya kaçmayacaksan ,pijamayı seviyorsun diye onlarca pijama almayasın şimdi:) , seksi şey dernek aklıma jartiyer geliyor
evet jartiyerli takımlar hoş yengem almıştı hediye çok hoş gözüküyor gelinlik içi içinde ondan almayı düşünüyorum

SATEN TAKIMDAN BENDE DE VAR BENDE GİYEBİLECEĞİMİ SANMIYORUM HER SATEN ESTETİK DURMUYOR İNSANIN ÜZERİNDE 10 TANE KADAR PİJAMA ALDIM :sFAZLAMI

yoo fazla değil hergün değişik değişik giyersin
ama yeter bence spor şortlu asklı takımlar var
hem rahat hem şık onlar epey iş görüyo
bi zaman sonra görüntü değil konfor arıyosun zaten
binbir hevesle aldığın şeyleri 2 kez giydikten sonra
aklına eserse giyiyosun bulunsun tabi fantezi şeylerde
ama daha çok kullanışlı ve rahat olmasına bak
onlar işin reklam kısmında işe yarıyo vitrin amaçlı:roflol:

10 Pijama aldın , daha da alacaksın yani:) Belli belli pijamaya karşı bir zaaf varmış gercektende:)
belli bir marka mı alıyorsun yoksa karma mı yapıyorsun , eğer karma yapıyorsan yeni inci ve penye mood un çok güzel pijamaları var

o jartiyerli takımları tek başınız nasıl giymeyi beceriyosunuz ya
ben de 3 tane var ama arkadaki kopcaları kavuşturmam için
ahtopot gibi 8 kollu olmam lazımkaydirigubbakcemile3

10 pijama aldın , daha da alacaksın yani:) belli belli pijamaya karşı bir zaaf varmış gercektende:)
belli bir marka mı alıyorsun yoksa karma mı yapıyorsun , eğer karma yapıyorsan yeni inci ve penye mood un çok güzel pijamaları var

evet bende onları çok beğeniyorum var onlardan...eskiden kızardım çeyiz denince şimdi kendim yapıyorum:)bu aralar sürekli bişeyler alasım var çamaşır alıyım dedim

arkadaşlar saten takımlarımı ben dayanamadım düğün olmadan giymeye başlattım, hatta yıkamam bile gerekebilir. siz nasıl beğenmediniz? çok rahat gerçekten bayanssulusmile

Back
X