pijamadan kime zarar gelmiş , her zaman kullanılabilecek bir şey ama aşırıya kaçmayacaksan ,pijamayı seviyorsun diye onlarca pijama almayasın şimdi:) , seksi şey dernek aklıma jartiyer geliyor
şu saten gecelik takımına verdiğim paraya hala yanarım ben
toplasan takımı bütüncek bi kez giymedim
geceliği 1 kez şortlu takımı 2 kez falan
onun yerine daha janjanlı tüllü pullu şeyler alabilirsin
pijamayı napcankaydirigubbakcemile3
bi de fazlaca iç çamaşırı almanı öneririmaklinialirimsmile
pijamadan kime zarar gelmiş , her zaman kullanılabilecek bir şey ama aşırıya kaçmayacaksan ,pijamayı seviyorsun diye onlarca pijama almayasın şimdi:) , seksi şey dernek aklıma jartiyer geliyor
yoo fazla değil hergün değişik değişik giyersin
ama yeter bence spor şortlu asklı takımlar var
hem rahat hem şık onlar epey iş görüyo
bi zaman sonra görüntü değil konfor arıyosun zaten
binbir hevesle aldığın şeyleri 2 kez giydikten sonra
aklına eserse giyiyosun bulunsun tabi fantezi şeylerde
ama daha çok kullanışlı ve rahat olmasına bak
onlar işin reklam kısmında işe yarıyo vitrin amaçlı:roflol:
10 Pijama aldın , daha da alacaksın yani:) Belli belli pijamaya karşı bir zaaf varmış gercektende:)
belli bir marka mı alıyorsun yoksa karma mı yapıyorsun , eğer karma yapıyorsan yeni inci ve penye mood un çok güzel pijamaları var
o jartiyerli takımları tek başınız nasıl giymeyi beceriyosunuz ya
ben de 3 tane var ama arkadaki kopcaları kavuşturmam için
ahtopot gibi 8 kollu olmam lazımkaydirigubbakcemile3
10 pijama aldın , daha da alacaksın yani:) belli belli pijamaya karşı bir zaaf varmış gercektende:)
belli bir marka mı alıyorsun yoksa karma mı yapıyorsun , eğer karma yapıyorsan yeni inci ve penye mood un çok güzel pijamaları var
evet bende onları çok beğeniyorum var onlardan...eskiden kızardım çeyiz denince şimdi kendim yapıyorum:)bu aralar sürekli bişeyler alasım var çamaşır alıyım dedim
o jartiyerli takımları tek başınız nasıl giymeyi beceriyosunuz ya
ben de 3 tane var ama arkadaki kopcaları kavuşturmam için
ahtopot gibi 8 kollu olmam lazımkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar saten takımlarımı ben dayanamadım düğün olmadan giymeye başlattım, hatta yıkamam bile gerekebilir. siz nasıl beğenmediniz? çok rahat gerçekten bayanssulusmile