Evlenmiş ayrılmış bir kadın bekar bir erkek

Böyle konularda hep anne kokusuna hasret çocuklar bilmem ne diye konuşan insanlar ölüyor, kadın her gün gördüğü halde böyle yorum yapılmış. Ama kimse çocuk annede kalınca baba kokusuna hasret çocuk diye arabesk arabesk yorumlar yapmıyor. Kadınlar ne yapıyorsa yine birbirine yapıyor. Çocuk annenin uzantısı, anneye zamklanan bir şey değil. Anne kadar baba da ebeveyn. Velayetin babada olduğu her konuda şu yorumları yapmayı kesin artık.
çocuklara ne anne bakıyor ne baba.Babaanne bakıyor.Sorun da bu zaten

Annesinin evi yok çünkü ben babamlarda kalıyorum babamın hayatı çok karışık alamıyorum dahil edemem onları ve onlar zaten babaannesi istiyolar çok iyi bakıyor cunku maalesefhayatim böyle bu yani hafta sonları pazar sadece evdeyim pazar günü full benimle oliyolar
Allah yardımcınız olsun detayları bilmediğimiz için çok da yorum yapmak istemiyorum ancak gönül meselenize birkaç cümle kurmak isterim.Öncelikle daha yaşınız çok genç.İki tane evladınız var boşanmışsınız.Kendinize ait bir eviniz bir hayatınız anladığım kadarı ile henüz yok.Bu şartlar altında kendi ayaklarınız üzerine sağlam basmadan acele edip gönül işlerine dalmayın derim.cocuklarınızın velayetini dahi alamadığınızı yazmışsınız babanızın evinde kaldığınız için ve babanızın karışık durumlarından dolayı.Önce bu karışık durumlardan sıyrılın

Çocuklar zaten siz de değilmiş
Nesini şey ediyorsunuz ki
Yeniden mi evleneceksiniz ?
Ben çok üzülüyorum böyle olgunlaşmadan kendini tanımadan savrulup giden hayatlara ve peşinde savrulan çocuklara.Evlilik , özellikle çocuk çok büyük sorumluluk isteyen bir durum.Yoksa herkes herkesi sever.Herkes herkesle evleniverir de bosanıverir de yenisinden de hoslanıverir de.

Ben çok üzülüyorum böyle olgunlaşmadan kendini tanımadan savrulup giden hayatlara ve peşinde savrulan çocuklara.Evlilik , özellikle çocuk çok büyük sorumluluk isteyen bir durum.Yoksa herkes herkesi sever.Herkes herkesle evleniverir de bosanıverir de yenisinden de hoslanıverir de.
Maalesef 🥲

X