- 11 Kasım 2024
- 9
- -18
- 24
- Konu Sahibi yayecensunur
Park bahçe isindeyim güneşin yağmurun altında olsa erkeklerle çalışıp taşıyorumÇok ağır bir iş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Park bahçe isindeyim güneşin yağmurun altında olsa erkeklerle çalışıp taşıyorumÇok ağır bir iş.
Ne güzel hem sevgili hem işe vakit ayiriyorsunuz . Tabloda vakit ayrılmayan tek iki kişi var. Kaç yaşında o iki çocuk ?Calismadigimi size kim söylüyor ben zaten çalışıyorum çok ağır bi işte hemde
Ne biliyorsunuz ki böyle konuşuyorsunuz 6 da evde oluyorum çocukları aliyorum 9 da geri çıkarıyorum onlari sabah 6 da ise geliyorum geriNe güzel hem sevgili hem işe vakit ayiriyorsunuz . Tabloda vakit ayrılmayan tek iki kişi var. Kaç yaşında o iki çocuk ?
Neden annesinin evinde yatakları yok ? Çocuklar kaç yaşında ? Ne biliyorum biliyor musun senin zevkine yaptığın iki çocuğun anne ve babasız bırakıldıgini . Böyle madem çocuklara her gün üç saat ayiriyorsun o adama ne ara vakit buluyorsun ? Hafta sonları mesela ? Çocuklar kaç yaşında ?Ne biliyorsunuz ki böyle konuşuyorsunuz 6 da evde oluyorum çocukları aliyorum 9 da geri çıkarıyorum onlari sabah 6 da ise geliyorum geri
Annesinin evi yok çünkü ben babamlarda kalıyorum babamın hayatı çok karışık alamıyorum dahil edemem onları ve onlar zaten babaannesi istiyolar çok iyi bakıyor cunku maalesefhayatim böyle bu yani hafta sonları pazar sadece evdeyim pazar günü full benimle oliyolarNeden annesinin evinde yatakları yok ? Çocuklar kaç yaşında ? Ne biliyorum biliyor musun senin zevkine yaptığın iki çocuğun anne ve babasız bırakıldıgini . Böyle madem çocuklara her gün üç saat ayiriyorsun o adama ne ara vakit buluyorsun ? Hafta sonları mesela ? Çocuklar kaç yaşında ?
Sevgiliyi ne zaman görüyorsunuz ? Bir sviniz yok kurulu düzeniniz yok . Vakitiniz çok kısıtlı otuz kere sordum çocukların yaşı çok küçük olduğu için söylemiyorsun . Arka arkaya çocuk yapmışsınız . Çok şükür tebrik ederim bir iş bulmussun en azından . Koca değil önce duzenini kur . 24 yaşında 35 yaşında olması gerekenleri yasamissin . Biraz Durul artıkAnnesinin evi yok çünkü ben babamlarda kalıyorum babamın hayatı çok karışık alamıyorum dahil edemem onları ve onlar zaten babaannesi istiyolar çok iyi bakıyor cunku maalesefhayatim böyle bu yani hafta sonları pazar sadece evdeyim pazar günü full benimle oliyolar
Zorla 16 yaşında evlenidrip Erkenden anne olunca öyle oluyor kızım 6 buçuk oğlum 3 yaşındaSevgiliyi ne zaman görüyorsunuz ? Bir sviniz yok kurulu düzeniniz yok . Vakitiniz çok kısıtlı otuz kere sordum çocukların yaşı çok küçük olduğu için söylemiyorsun . Arka arkaya çocuk yapmışsınız . Çok şükür tebrik ederim bir iş bulmussun en azından . Koca değil önce duzenini kur . 24 yaşında 35 yaşında olması gerekenleri yasamissin . Biraz Durul artık
Hayat zaten sana vuracagi vurmuş . Erkeklerden ne gelecegi belli değil mi ? Önce bir kendi hayatını kur . Bak şansın var ki çocuklara bakan bir kayınvaliden var . Kendine bir ev tutacak vir düzen olusturacak duruma gel . Çocukların çok küçük bir okula baslasinlar. O zaman kendine uygun birini bulursun zatenZorla 16 yaşında evlenidrip Erkenden anne olunca öyle oluyor kızım 6 buçuk oğlum 3 yaşında
Bende öyle düşünüyorum aslında önce bı ev tutabilsem diyorum duzenimi kursam erkek hiç olmasada olur diyoum ama bu çocuk hayatıma girdiğinden beri kaç kere ayrıldım yapamadım ben çok mutluyum sanki küçücük yaşta yaşadığım şeyler zaten ağır geliyor istemiyorum bitircem zaten bidaha hiç konusmuycamHayat zaten sana vuracagi vurmuş . Erkeklerden ne gelecegi belli değil mi ? Önce bir kendi hayatını kur . Bak şansın var ki çocuklara bakan bir kayınvaliden var . Kendine bir ev tutacak vir düzen olusturacak duruma gel . Çocukların çok küçük bir okula baslasinlar. O zaman kendine uygun birini bulursun zaten
Sen ergenligini yasayamamis hala bir cocuksun . Bırak biraz olgunlas . O zaman daha doğru karar vereceksin. Acele etme evet bulacaksın seni de sevecek birini .Bende öyle düşünüyorum aslında önce bı ev tutabilsem diyorum duzenimi kursam erkek hiç olmasada olur diyoum ama bu çocuk hayatıma girdiğinden beri kaç kere ayrıldım yapamadım ben çok mutluyum sanki küçücük yaşta yaşadığım şeyler zaten ağır geliyor istemiyorum bitircem zaten bidaha hiç konusmuycam
Siz neden boşanmıştınız?Annesinin evi yok çünkü ben babamlarda kalıyorum babamın hayatı çok karışık alamıyorum dahil edemem onları ve onlar zaten babaannesi istiyolar çok iyi bakıyor cunku maalesefhayatim böyle bu yani hafta sonları pazar sadece evdeyim pazar günü full benimle oliyolar
Neden annesinin evinde yatakları yok ? Çocuklar kaç yaşında ? Ne biliyorum biliyor musun senin zevkine yaptığın iki çocuğun anne ve babasız bırakıldıgini . Böyle madem çocuklara her gün üç saat ayiriyorsun o adama ne ara vakit buluyorsun ? Hafta sonları mesela ? Çocuklar kaç yaşında ?
Tamam sen ne çözüm buldun şimdi ? Aynen konu sahibi sen işe gidiyormussun bırak çocukları evlen bu adamla senin hayatın kurtulsun . Evlenince zaten iki çocuğu adam hayatta kabul etmez . Çünkü yoğun bir iş hayatın var boşver çocukları mi diyelim ? İnsanlar tek maaşla yaşıyor eksik gedik bir ev tutup düzen kuriyor . Bu kadının yapması gereken de bu . Herkes 3+1 evde değil . Kötü eski bir ev tutacak . Birkaç yıl sonra deneyim sahibi olup daha iyi bir ise girecek . O çocuklar zaten okul dönemine geçmiş olur . Ondan sonra babaanne destek o da çocukları götür getir bir şekilde yolunu bulacak . Akıl vermek çok kolay evet. Ne diyleim mesela hayat sana çok fena vurmuş en iyisi at çocukları napalim 16 yaşında anne olmussun mu diyelim ? Klasik laflarmis . Evet klasik laflar çünkü doğru . Hangimiz yüzlerce lira maaş alıyoruz? Değişiyor mu ? Babanne kaç yıl hayatta olacak ? Baba gezsin tozsun mu yazdım ben ? Velayet babadayken tazminat alamayacağı açık . Üstten üstten atmıyorum bu arada boşanmış çok ablamiz oldu iş yerinde . Boşanmış çok yakın tanıdıklarım var . Bu işin yolu çocuğu kenara atmak değil olamaz .Böyle üstten üstten yazmak ne kolay, 24 yaşında iki çocuk sahibi olduğuna göre kendisi daha ergenken evlenmiş, haliyle eğitimi yok, imkanları kısıtlı. Her boşanan kadın işe girip çocuklarını çekip çeviremiyor maalesef, bu kadın ne kadar maaş alacak en babası asgari ücret, neyle ev kuracak çocuk bakacak. Elinde bir mesleği bile yok sadece var olmaya çalışıyor. Forumda klasik laflar iş bul, çalış, çocuklarına bak bla bla gerçek hayat öyle olmuyor işte. En basitinden iş-kreş saatlerini bile uydurmak mesele. Kira ayrı bir mesele, tek başına bunca yükü taşımak her kişinin harcı değil. Kadına çocukları zevkine yapmışsınız demek biraz acımasız olmamış mı ? Zevkine yapılan bu çocukların babaları nerede, babaanneye atmış çocukları o da kendi derdinde. Kendim boşanmış ebeveynlerin çocuğuyum dört kardeştik biz, üçünü annem aldı beni babama verdiler, öyle babaanne falan da yoktu babam yalnız bir adamdı. Bir konuda haklısınız ki baba asla anne gibi çocuk bakamaz ama öldürmedi beni, eksik gedik büyüdüm. Bu olmalı ile hayat şartları arasında dağlar kadar fark var bu ülkede. Bunca çaresizliğin içinde tutunmaya çalışıyor işte yüklenmeden önce biraz düşünmek lazım. Bir omuz bir yoldaş arayışı içinde bu demek değildir ki her şey zevk için. Konu baştan sona zor 24 yaşında bir kadın iki çocuk sahibi olmamalı bence bu devirde ama her şey yanlış başlamış zaten. Şu senaryoda en azından çocukların başında bir babaanne var başlarında bir çatı var, yediren içiren var tabi ki anne gibi olmaz olamaz ama şartlara göre yaşıyor insanlar. Bu kadın ziyan edilmiş bir çocuk aslında zor hayatlar vesselam ....
Tamam sen ne çözüm buldun şimdi ? Aynen konu sahibi sen işe gidiyormussun bırak çocukları evlen bu adamla senin hayatın kurtulsun . Evlenince zaten iki çocuğu adam hayatta kabul etmez . Çünkü yoğun bir iş hayatın var boşver çocukları mi diyelim ? İnsanlar tek maaşla yaşıyor eksik gedik bir ev tutup düzen kuriyor . Bu kadının yapması gereken de bu . Herkes 3+1 evde değil . Kötü eski bir ev tutacak . Birkaç yıl sonra deneyim sahibi olup daha iyi bir ise girecek . O çocuklar zaten okul dönemine geçmiş olur . Ondan sonra babaanne destek o da çocukları götür getir bir şekilde yolunu bulacak . Akıl vermek çok kolay evet. Ne diyleim mesela hayat sana çok fena vurmuş en iyisi at çocukları napalim 16 yaşında anne olmussun mu diyelim ? Klasik laflarmis . Evet klasik laflar çünkü doğru . Hangimiz yüzlerce lira maaş alıyoruz? Değişiyor mu ? Babanne kaç yıl hayatta olacak ? Baba gezsin tozsun mu yazdım ben ? Velayet babadayken tazminat alamayacağı açık . Üstten üstten atmıyorum bu arada boşanmış çok ablamiz oldu iş yerinde . Boşanmış çok yakın tanıdıklarım var . Bu işin yolu çocuğu kenara atmak değil olamaz .
Siz kadınlara uzulmeyi tercih ediyorsunuz ben çocuklara . Bu kadın bir ilişkiye başlayacak kadar olgunlaşmamış. Ortada iki çocuk var. Yani insanlar nasıl ev kurup düzen oturtuyorsa o da yapacak. Babaanne iki çocuğa bakıyormuş zaten bu büyük bir şans . O çocukların da bir hayata ihtiyacı var. Burada konu açılınca sürekli erkeklere neden birşey demiyorsunuz diyen tayfayi da anlamıyorum . Hani muhattabimiz kadın oluyor ya erkekler yok bizde kadına söylemek zorundayız . Adam olsa zaten 16 yaşında çocukla evlenemezdi . Erkek ırkının çok çocuk sevdiği, baktığı veya iyilikten anladığı söylenemez milyonlarca örnekte görüldüğü gibiBu kadın için evlilik doğru yol değil kendisi de farkında zaten
Tüm bu anlattıkların zaman işi, elbet kendisi de ister evini düzenini kursun, bu geçecek zaman içinde çocuklar için en iyi seçeneği değerlendirmiş zaten. Elinden geldiğince çocuklarıyla vakitte geçiriyor onları atmış değil yani. Zevk için çocuk yaptın demek , onları bir kenara attın demek çok uç bir suçlama ve bu da çözüm getirmez.
Mesleksiz, temelsiz boşanmış kadınlara en büyük örneğim kendi annemdir, işini gücünü yoluna koydu ama bunlar hep zamanla oldu, beni ancak on yıl sonra alabildi yanına ve bu on yılda ben annemi bir kez bile görmedim. Kurduğu düzen içinde kardeşlerim de bir sürü yokluk, zorluk gördüler annemin düze çıkması ortalama 15 seneyi buldu ki kendi işini yapıyordu maaşlı çalışan değildi. Bunlar olurken en ağır yükü ablamla ben çektik. O yüzden bu durumda kadınlara üzülüyorum, yaşadıkları hayat çok zor öyle yap böyle yap derken düşünmek biraz da üzmemek lazım her tarafları dert çünkü
Ne kocadan yüzü gülmüş ne babadan böyle bir durumda insan erkek görmek istemez,bu kadar ağır işte çalışıp çocuklarına hasret günde sadece akşamları 3 saat onlarla vakit geçiren bir anne önce kendi düzenini kurmak ister,ilişki yaşamak gibi bir" lüksünüz" yok hayatı erkeklerin iki dudağı arasından çıkan lafa göre yaşayan bir kadın aynı hatayı yapmaz, yapmamalı lütfen kendinizi toplayın önce kendinizi kandırmayı bırakın yaşadığınız şey aşk değil en azından adam için ,aklınızı başınıza alın......Hayat zaten sana vuracagi vurmuş . Erkeklerden ne gelecegi belli değil mi ? Önce bir kendi hayatını kur . Bak şansın var ki çocuklara bakan bir kayınvaliden var . Kendine bir ev tutacak vir düzen olusturacak duruma gel . Çocukların çok küçük bir okula baslasinlar. O zaman kendine uygun birini bulursun zaten
Bir cehennemden başka cehenneme bu sırada yeni olan çocuklar , ilk eşinden olan çocuklar hepsi de rezil rüsva olacak .Ne kocadan yüzü gülmüş ne babadan böyle bir durumda insan erkek görmek istemez,bu kadar ağır işte çalışıp çocuklarına hasret günde sadece akşamları 3 saat onlarla vakit geçiren bir anne önce kendi düzenini kurmak ister,ilişki yaşamak gibi bir" lüksünüz" yok hayatı erkeklerin iki dudağı arasından çıkan lafa göre yaşayan bir kadın aynı hatayı yapmaz, yapmamalı lütfen kendinizi toplayın önce kendinizi kandırmayı bırakın yaşadığınız şey aşk değil en azından adam için ,aklınızı başınıza alın......
Çocuklar zaten siz de değilmişBen evlendim ayrıldım iki çocuğum var babasında velayeti babaanneleri bakıyor ama sürekli olarak hergun görüyorum karşı karşıyayiz çok sorun yasamadik yani anlaşmalı boşanmistik neyse asıl konu benim hayatımda başkası var 4 ay oldu sürekli ayrılıp barışma halindeyix ve ayrılan hep benim sebebi sen beni bırakırssn ailen duyarsa çevre duyarsa zorlaniirz diyorum oda bana senin kendini toparlaman için zaman lazım ben hep burdayım yanındayım ama kendimi toparla biraz dedi ben çok üzüldüm tabi napacam bilemiyorum ama o bekar ben evlenmiş ayrılmış iki çocuğu olan bı insanım o bana bu bir kusur değil ben birakmam diyor ama inanmıyorum bağlanmak istemiyorm