- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.530
- Konu Sahibi yayecensunur
Bu ne gamsızlık ya. Erkek derdine düşeceğinize çocuklarınızı yanınıza almak için çabalayın. Ne annesi başında, ne babası. Ne hakkınız var onlara bunu yaşatmaya?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kusur değil zaten ama siz bu kusurmuş gibi davranıp adamın aklında olmayanı aklına sokmaya devam ederseniz sonunun kötüBen evlendim ayrıldım iki çocuğum var babasında velayeti babaanneleri bakıyor ama sürekli olarak hergun görüyorum karşı karşıyayiz çok sorun yasamadik yani anlaşmalı boşanmistik neyse asıl konu benim hayatımda başkası var 4 ay oldu sürekli ayrılıp barışma halindeyix ve ayrılan hep benim sebebi sen beni bırakırssn ailen duyarsa çevre duyarsa zorlaniirz diyorum oda bana senin kendini toparlaman için zaman lazım ben hep burdayım yanındayım ama kendimi toparla biraz dedi ben çok üzüldüm tabi napacam bilemiyorum ama o bekar ben evlenmiş ayrılmış iki çocuğu olan bı insanım o bana bu bir kusur değil ben birakmam diyor ama inanmıyorum bağlanmak istemiyorm
Tam da bu yüzden 20 yaşında evlenenlere tepki gösteriyoruz sonra bize yozlaşmış diyorlar. 24 yaşında tam olarak kendini bulduğu, kadın hissetmeye başladığı yaşta ama eteğinde iki çocuk var. Annelikle dürtüsellik arasında sıkışmış birçok genç anneden biri. 30 yaşında anne olmuş bir kadının boşanması ile bu yaştakinin bir olmuyor. Bunun sadece işle parayla da ilgisi yok, süreci yönetme biçimleri bambaşka oluyor. Ne yazık ki konunun mağduru yine çocuklar24 yaşında 2 cocuk (babaneye baktırılan) ve yeni sevgili çok hızlı gidiyorsunuz.
Sizin yapmanız gereken kendinize garanti bir iş bulup çocukları babaneden alıp bakmak olmalı.
Şu an aşk gereksiz yoksa bunla da evlenip bakamayacağınız 2 çocuk daha yapacaksınız.
Erkekleri düzgün bir iş bulana ve çocuklarınıza düzgün bakacak duruma gelene kadar hayatınızdan çıkarın.
Velayet babannede bence, baba herkesin yaptığı gibi atmış anasının başına, çocuksuz bir kadın bulup zaten annem bakıyor yea diye kandırıp evlenene kadar da durum bu.Böyle konularda hep anne kokusuna hasret çocuklar bilmem ne diye konuşan insanlar ölüyor, kadın her gün gördüğü halde böyle yorum yapılmış. Ama kimse çocuk annede kalınca baba kokusuna hasret çocuk diye arabesk arabesk yorumlar yapmıyor. Kadınlar ne yapıyorsa yine birbirine yapıyor. Çocuk annenin uzantısı, anneye zamklanan bir şey değil. Anne kadar baba da ebeveyn. Velayetin babada olduğu her konuda şu yorumları yapmayı kesin artık.
Önce bir kendi hayatınızı elinize alın iş vs. Kendinizi tanıyın. Kendinize yatırım yapın spor kitap gezme vs. Çocuklarınızın geldiklerinde kalabileceği ortam oda eşya. Gönül işlerini erteleyin biraz. Ve hemen evlilik odaklı bakmayın 4 ayda ne ailen istemez tripleri..istese koşa koşa gidecek misiniz bı durum4 ayda ne evliliği..çocuklarınız babaannesi de. Hiç yanınıza almayı düşün müyor musunuz o da bir konu mesela.Ben evlendim ayrıldım iki çocuğum var babasında velayeti babaanneleri bakıyor ama sürekli olarak hergun görüyorum karşı karşıyayiz çok sorun yasamadik yani anlaşmalı boşanmistik neyse asıl konu benim hayatımda başkası var 4 ay oldu sürekli ayrılıp barışma halindeyix ve ayrılan hep benim sebebi sen beni bırakırssn ailen duyarsa çevre duyarsa zorlaniirz diyorum oda bana senin kendini toparlaman için zaman lazım ben hep burdayım yanındayım ama kendimi toparla biraz dedi ben çok üzüldüm tabi napacam bilemiyorum ama o bekar ben evlenmiş ayrılmış iki çocuğu olan bı insanım o bana bu bir kusur değil ben birakmam diyor ama inanmıyorum bağlanmak istemiyorm
Çocuğumu çalıştığım için zaten akşam görüyorum, yanımda olmaması durumunu psikolojik olarak kaldıramam. baba bakıyor vs gerçek dışı... Anne olanlar genelde bu şekilde görüyor ve yorum yapıyor. Peki siz anne misiniz?Böyle konularda hep anne kokusuna hasret çocuklar bilmem ne diye konuşan insanlar ölüyor, kadın her gün gördüğü halde böyle yorum yapılmış. Ama kimse çocuk annede kalınca baba kokusuna hasret çocuk diye arabesk arabesk yorumlar yapmıyor. Kadınlar ne yapıyorsa yine birbirine yapıyor. Çocuk annenin uzantısı, anneye zamklanan bir şey değil. Anne kadar baba da ebeveyn. Velayetin babada olduğu her konuda şu yorumları yapmayı kesin artık.
Bu konuyu yazarken "neyse asıl konu" yazıp devaminda bir şeyler demişsiniz ya; bence asıl konu o kelimeden önceki iki çocuk.Ben evlendim ayrıldım iki çocuğum var babasında velayeti babaanneleri bakıyor ama sürekli olarak hergun görüyorum karşı karşıyayiz çok sorun yasamadik yani anlaşmalı boşanmistik neyse asıl konu benim hayatımda başkası var 4 ay oldu sürekli ayrılıp barışma halindeyix ve ayrılan hep benim sebebi sen beni bırakırssn ailen duyarsa çevre duyarsa zorlaniirz diyorum oda bana senin kendini toparlaman için zaman lazım ben hep burdayım yanındayım ama kendimi toparla biraz dedi ben çok üzüldüm tabi napacam bilemiyorum ama o bekar ben evlenmiş ayrılmış iki çocuğu olan bı insanım o bana bu bir kusur değil ben birakmam diyor ama inanmıyorum bağlanmak istemiyorm
Böyle konularda hep anne kokusuna hasret çocuklar bilmem ne diye konuşan insanlar ölüyor, kadın her gün gördüğü halde böyle yorum yapılmış. Ama kimse çocuk annede kalınca baba kokusuna hasret çocuk diye arabesk arabesk yorumlar yapmıyor. Kadınlar ne yapıyorsa yine birbirine yapıyor. Çocuk annenin uzantısı, anneye zamklanan bir şey değil. Anne kadar baba da ebeveyn. Velayetin babada olduğu her konuda şu yorumları yapmayı kesin artık.
Yo değil anne kadar baba ebeveyn falan değil . Öyle olsa baba doğurur baba emzirirdi çocuğu. Öyle olsa çocuklar ağladığında anne değil baba derdi. Bakamayacagi bir çocuğu anne dogurmayacak . Herseyin de dengesi var artık . Şeyini de çıkarmamak lazım . Çocuk yapmayınBöyle konularda hep anne kokusuna hasret çocuklar bilmem ne diye konuşan insanlar ölüyor, kadın her gün gördüğü halde böyle yorum yapılmış. Ama kimse çocuk annede kalınca baba kokusuna hasret çocuk diye arabesk arabesk yorumlar yapmıyor. Kadınlar ne yapıyorsa yine birbirine yapıyor. Çocuk annenin uzantısı, anneye zamklanan bir şey değil. Anne kadar baba da ebeveyn. Velayetin babada olduğu her konuda şu yorumları yapmayı kesin artık.
Ayrıca arabesk yorum dediğin psikolojik bir gerçek . Bir çocuğun birincil bakım veren ebeveyne ihtiyacı vardır . Bu kişi tahmin et bakalım kim oluyor . Biyolojik olarak hazırlanan hormonları da buna uygun olan anne . Çocuk aciktiginda sütü akmaya başlıyor . Çocuğu hastalandığında sütun içeriği değişiyor . Doğanın resmen mucizesi . Anne olmak bu sebeple kutsal . Dünyanın en zor işi . Ben mühendis bir kadın olarak sahalarda çok çalıştım . Mobingin kralını da gördüm . Hayatımda en çok zorlandığım işte bu oldu . Çocuğumu da babasıyla birlikte büyüttüm .Bir buçuk senedir babası evde . Zor anlarında , uykuya geçerken veya bir sıkıntısı olduğunda ilk lafı anne . Kızım babammm diye seslenir babasına ve her şekilde babası ihtiyaçlarını giderir . Ben olmasam gözüm asla arkada kalmaz benden daha anlayışlı bir ebeveyn olmasına rağmen . Ama bir gün bile onu bırakıp gidememBöyle konularda hep anne kokusuna hasret çocuklar bilmem ne diye konuşan insanlar ölüyor, kadın her gün gördüğü halde böyle yorum yapılmış. Ama kimse çocuk annede kalınca baba kokusuna hasret çocuk diye arabesk arabesk yorumlar yapmıyor. Kadınlar ne yapıyorsa yine birbirine yapıyor. Çocuk annenin uzantısı, anneye zamklanan bir şey değil. Anne kadar baba da ebeveyn. Velayetin babada olduğu her konuda şu yorumları yapmayı kesin artık.
Ben evlendim ayrıldım iki çocuğum var babasında velayeti babaanneleri bakıyor ama sürekli olarak hergun görüyorum karşı karşıyayiz çok sorun yasamadik yani anlaşmalı boşanmistik neyse asıl konu benim hayatımda başkası var 4 ay oldu sürekli ayrılıp barışma halindeyix ve ayrılan hep benim sebebi sen beni bırakırssn ailen duyarsa çevre duyarsa zorlaniirz diyorum oda bana senin kendini toparlaman için zaman lazım ben hep burdayım yanındayım ama kendimi toparla biraz dedi ben çok üzüldüm tabi napacam bilemiyorum ama o bekar ben evlenmiş ayrılmış iki çocuğu olan bı insanım o bana bu bir kusur değil ben birakmam diyor ama inanmıyorum bağlanmak istemiyorm
Son olarakta şunu ekleyeceğim . Sen böyle konuşunca Oh, my aramızdaki en modern , en feminist olmuyorsun . Bu şekilde yetişen çocuklar ileride hepimizin problemi olacak . Sevgi görmemiş ona bakması gereken anne ve baba tarafindan bırakılmış çocuklar sokakta senin en değerline de zarar verebilir . Bir insan kadın veya erkek farketmez çocuk yaptıysa önce onun hakkını gözetmek zorunda . Bunu yapmıyorsa toplum olarak hepimiz onu elestirecegiz ki buna yüzü olmayacak . Çünkü sağlıklı toplum sağlıklı çocukla olur . Yok öyle doğurup büyüklere atayım yeni bir karı veya koca bulayim demek .Böyle konularda hep anne kokusuna hasret çocuklar bilmem ne diye konuşan insanlar ölüyor, kadın her gün gördüğü halde böyle yorum yapılmış. Ama kimse çocuk annede kalınca baba kokusuna hasret çocuk diye arabesk arabesk yorumlar yapmıyor. Kadınlar ne yapıyorsa yine birbirine yapıyor. Çocuk annenin uzantısı, anneye zamklanan bir şey değil. Anne kadar baba da ebeveyn. Velayetin babada olduğu her konuda şu yorumları yapmayı kesin artık.
Takıntı yapmışsınız ardı ardına okumadım bile. Uzun süredir fark ettigim bir gerçek bu. En modern falan diye etiketlemişsiniz hemen, sizden farklı düşünüyorum diye etiketleyip kavga çıkarmayın.Son olarakta şunu ekleyeceğim . Sen böyle konuşunca Oh, my aramızdaki en modern , en feminist olmuyorsun . Bu şekilde yetişen çocuklar ileride hepimizin problemi olacak . Sevgi görmemiş ona bakması gereken anne ve baba tarafindan bırakılmış çocuklar sokakta senin en değerline de zarar verebilir . Bir insan kadın veya erkek farketmez çocuk yaptıysa önce onun hakkını gözetmek zorunda . Bunu yapmıyorsa toplum olarak hepimiz onu elestirecegiz ki buna yüzü olmayacak . Çünkü sağlıklı toplum sağlıklı çocukla olur . Yok öyle doğurup büyüklere atayım yeni bir karı veya koca bulayim demek .
Takıntı yapmak , kavga etmek çok büyük laflar karşındaki insanlara kesin artık böyle yorumlar yapmayın , kadınlara zarar veren yorumlar yapmayın diye etiketleyen sen söylüyorsun. 24 yaşındaki kadının olan iki çocuğun ki eminim büyük en fazla 4 küçük 2 yaşında bir çocuğun daha önce nasıl büyütüldügune dair bir fikrin olmadan hem de . Gerçekten karşındaki kadını önemsiyor olsan ona vereceğin akıl git çalış paranı kazan olur .Takıntı yapmışsınız ardı ardına okumadım bile. Uzun süredir fark ettigim bir gerçek bu. En modern falan diye etiketlemişsiniz hemen, sizden farklı düşünüyorum diye etiketleyip kavga çıkarmayın.
Calismadigimi size kim söylüyor ben zaten çalışıyorum çok ağır bi işte hemdeTakıntı yapmak , kavga etmek çok büyük laflar karşındaki insanlara kesin artık böyle yorumlar yapmayın , kadınlara zarar veren yorumlar yapmayın diye etiketleyen sen söylüyorsun. 24 yaşındaki kadının olan iki çocuğun ki eminim büyük en fazla 4 küçük 2 yaşında bir çocuğun daha önce nasıl büyütüldügune dair bir fikrin olmadan hem de . Gerçekten karşındaki kadını önemsiyor olsan ona vereceğin akıl git çalış paranı kazan olur .
Ne işi?Calismadigimi size kim söylüyor ben zaten çalışıyorum çok ağır bi işte hemde
Çok ağır bir iş.Ne işi?