Evlenmiş ayrılmış bir kadın bekar bir erkek

yayecensunur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
9
-18
24
Ben evlendim ayrıldım iki çocuğum var babasında velayeti babaanneleri bakıyor ama sürekli olarak hergun görüyorum karşı karşıyayiz çok sorun yasamadik yani anlaşmalı boşanmistik neyse asıl konu benim hayatımda başkası var 4 ay oldu sürekli ayrılıp barışma halindeyix ve ayrılan hep benim sebebi sen beni bırakırssn ailen duyarsa çevre duyarsa zorlaniirz diyorum oda bana senin kendini toparlaman için zaman lazım ben hep burdayım yanındayım ama kendimi toparla biraz dedi ben çok üzüldüm tabi napacam bilemiyorum ama o bekar ben evlenmiş ayrılmış iki çocuğu olan bı insanım o bana bu bir kusur değil ben birakmam diyor ama inanmıyorum bağlanmak istemiyorm

Ben evlendim ayrıldım iki çocuğum var babasında velayeti babaanneleri bakıyor ama sürekli olarak hergun görüyorum karşı karşıyayiz çok sorun yasamadik yani anlaşmalı boşanmistik neyse asıl konu benim hayatımda başkası var 4 ay oldu sürekli ayrılıp barışma halindeyix ve ayrılan hep benim sebebi sen beni bırakırssn ailen duyarsa çevre duyarsa zorlaniirz diyorum oda bana senin kendini toparlaman için zaman lazım ben hep burdayım yanındayım ama kendimi toparla biraz dedi ben çok üzüldüm tabi napacam bilemiyorum ama o bekar ben evlenmiş ayrılmış iki çocuğu olan bı insanım o bana bu bir kusur değil ben birakmam diyor ama inanmıyorum bağlanmak istemiyorm
Seçici olup dikkatli ve sağlıklı bir ilişki yürütmek zorundasın. Evlatların için kendin için. Evet hayat devam ediyor biri ile tanışmak isteyebilirsin. Ama sanırım sen eski ilişkinin ve çocuklu bekar anne olmanın getirdiği sürece henüz adapte olmamış bazı yaraların iyileşmemiş olabilir. İlişkiye hazır değilsen başlamaman en iyisi çünkü hata yapabilirsin.
Ayrılmış bir anne ile bekar bir adam elbette görüşebilir ancak ailesinin onay kısmında haklısın. Bu durumu onaylayacak biri ile görüşmek istemen de haklı bir sebep süreçte sadece sen yoksun çocukların ve sen de var etkilenmemek mutlu olmak isteyebilirsin. Ne kadar velayet diğer tarafta da olsa görüşmeye devam edeceksin. İyi düşün taşın. Kendin için profesyonel bir destek tavsiye ederim. Biraz toparlanman gerekiyor.

Seçici olup dikkatli ve sağlıklı bir ilişki yürütmek zorundasın. Evlatların için kendin için. Evet hayat devam ediyor biri ile tanışmak isteyebilirsin. Ama sanırım sen eski ilişkinin ve çocuklu bekar anne olmanın getirdiği sürece henüz adapte olmamış bazı yaraların iyileşmemiş olabilir. İlişkiye hazır değilsen başlamaman en iyisi çünkü hata yapabilirsin.
Ayrılmış bir anne ile bekar bir adam elbette görüşebilir ancak ailesinin onay kısmında haklısın. Bu durumu onaylayacak biri ile görüşmek istemen de haklı bir sebep süreçte sadece sen yoksun çocukların ve sen de var etkilenmemek mutlu olmak isteyebilirsin. Ne kadar velayet diğer tarafta da olsa görüşmeye devam edeceksin. İyi düşün taşın. Kendin için profesyonel bir destek tavsiye ederim. Biraz toparlanman gerekiyor.
Ben hiç iyi değilim zaten psikolojik olarak randevu aldım gidicem sürekli ağlıyorum çok erken yaşta evlendrildm attlatamiuorum yaşadıklarımı karşı tarafı seviyorum ama sürekli darlamak engellemek çok saçma onadaeziyet ediyorum tamam diyoruz ayrıldık en sonunda oda tamam dedi artık ama ven dayanamayacam yine yazacam gbi hissediyorum

Ben hiç iyi değilim zaten psikolojik olarak randevu aldım gidicem sürekli ağlıyorum çok erken yaşta evlendrildm attlatamiuorum yaşadıklarımı karşı tarafı seviyorum ama sürekli darlamak engellemek çok saçma onadaeziyet ediyorum tamam diyoruz ayrıldık en sonunda oda tamam dedi artık ama ven dayanamayacam yine yazacam gbi hissediyorum
Bence arama, önce sen kendi enkazını bir toparla. Belki o şahısla görüşmek de istemeyeceksin iyi hissettiğinde. Mantıklı doğru kararlar alamazsın bu süreçte. Gene üzülürsün

aceleniz ne anlamadım 4 ay ya 4 ay çoçuklar sende değil eş düşüneceğine işe gir çoçuklarını yanına al sen bir annesin sonuçta koca bulunur her türlü
Bosanali 4 ay oldu demiyorum konuşmaya başlayalı 4 ay oldu dedim çalışıyorum zaten çocuklarımı alabilcek konumda değilim ama hergun görüyorum zaten

Bosanali 4 ay oldu demiyorum konuşmaya başlayalı 4 ay oldu dedim çalışıyorum zaten çocuklarımı alabilcek konumda değilim ama hergun görüyorum zaten
Guven probleminiz vardi niye ilişkiye basladiniz ki?

Elaleme yazik degil mi?

Cocuklariniza niye bakabilecek konumda degilsiniz?

biraz para bırıktırıp yanına almaya çalış her gun görmekle yanında olması aynı şeyler değil kaç yaşındalar bilmiyorum ama anneye muhtaçlar yani senin önceliğin çoçukların olmalı elin adamını salla

Kötü evlilik,çocuklardan ayrılmak, yaralar tazeyken hopp yara bandı arayışı,sağlıklı bir ilişki içinde değilsiniz.Kendi hayatınız için en kolay bulduğunuz yol yine evlilik mi??? Ders almak, kendi ayaklarin üstünde durmak ,çocuklarınız için güçlenmek, onları yanınıza almak yok Hemen bir adama kapılıp ergence oturup aşk acısı çekmek çok saçma ve arabeskçe değil mi?? Çocuklarınıza ne katıyor,nasıl hayata hazırlıyorsunuz,onlar için ne yapıyorsunuz?????

24 yaşında 2 cocuk (babaneye baktırılan) ve yeni sevgili çok hızlı gidiyorsunuz.

Sizin yapmanız gereken kendinize garanti bir iş bulup çocukları babaneden alıp bakmak olmalı.

Şu an aşk gereksiz yoksa bunla da evlenip bakamayacağınız 2 çocuk daha yapacaksınız.

Erkekleri düzgün bir iş bulana ve çocuklarınıza düzgün bakacak duruma gelene kadar hayatınızdan çıkarın.

Son düzenleme:
Öncelikle psikolojik destek alın, size iyi gelecek şeyler yapın toparlaninca kendinizi bir iliskiye hazır hissedince adım atarsınız. Boşanmış çocuklu erkek ve bekar kadın olsaydı yine sorun olur derdim. 2 çocuğunuz var, kendiniz ve çocuklarınız için dikkatli seçim yapmalısınız. 4 aydır konusmuşsunuz çok kısa bir süre. Tanımak için daha çok erken. Ailesi size karşı ön yargılı davranıp bu ilişkiyi istemeyebilir bu konuda haklısınız. Yaşadığınız şeyler asla ve asla bir kusur değildir. Kendisi de sizin için güzel şeyler söylemiş ama emin olmak lazım

Kötü evlilik,çocuklardan ayrılmak, yaralar tazeyken hopp yara bandı arayışı,sağlıklı bir ilişki içinde değilsiniz.Kendi hayatınız için en kolay bulduğunuz yol yine evlilik mi??? Ders almak, kendi ayaklarin üstünde durmak ,çocuklarınız için güçlenmek, onları yanınıza almak yok Hemen bir adama kapılıp ergence oturup aşk acısı çekmek çok saçma ve arabeskçe değil mi?? Çocuklarınıza ne katıyor,nasıl hayata hazırlıyorsunuz,onlar için ne yapıyorsunuz?????
Bazi insanlarin hep tutunacak dala ihtiyaclari vardir Menekse, hic kendilerine tutunmak akillarina gelmez.

Bazi insanlarin hep tutunacak dala ihtiyaclari vardir Menekse, hic kendilerine tutunmak akillarina gelmez.
Çok acı değil mi? Çocukları yanında değil her gün görüyorum diye bizi ( kendini) kandırıyor.O çocuklarla neyi ne kadar paylaşıyor? Gitmiş hemen bir adam bulmuş hiç derdi yok gibi bir de ilişkinin geleceği için oturup ağlıyor.Cocuklari yanında olmadığı için kaç kere oturup ağladı acaba???

Çok acı değil mi? Çocukları yanında değil her gün görüyorum diye bizi ( kendini) kandırıyor.O çocuklarla neyi ne kadar paylaşıyor? Gitmiş hemen bir adam bulmuş hiç derdi yok gibi bir de ilişkinin geleceği için oturup ağlıyor.Cocuklari yanında olmadığı için kaç kere oturup ağladı acaba???
Cok aci hemde, cok üzülüyorum anne kokusuna hasret buyuyen cocuklara. Diyecek birsey bulamıyorum ya cidden, başlarım askina da izdirabina da güvenemiyormus, guvenme zaten.

Buna çok katılıyorum bizimde bir tanıdığımız vardı kadın boşandı. Eşi evin eşyalarını vs komple ona bıraktı. İki oğlu vardı. İstese çalışır çocuklarına da gül gibi bakardı. Ev eşyaları zaten vardı, evinde kira sözleşmesini uzatırdı fakat kadın boşandıktan kısa bir süre sonra 3-4 kişiyle konustu yani birini bırakıp evlenemeyeceğini anlayınca yeni birini buluyordu. Çok kısa bir süre sonra da evlendi biriyle. Hep tutunacak birini arıyordu.

1..Nasıl bekar bır kadın cocuklu adam ılişkisi olmaz yurumex dıyorsak bekar bır erkek ve cocuklu kadın ilişkisi de yurumez..
2...Adamın cıkar için yanında olmadıgı ne malum
3...maddı ve manevı toparlanıp cocuklarını yanına almam gerekırken hemn sevgili işine ne gerek var
4..ınsan anne olunca öncelık kım nederse desın cocuklarıdır. Baba için de bnce once cocukları olmalıdır ama anne farklıdır
5...once bır toparlan cocuklarını al. (Babaanne mı anne mı bakmalı cocuga)
Sonra gidersin asktan ote bırazda mantığına yasam standardına uygun bırını bulursan bulursun

Çocuklarin senin yanında olmadığı iyi olmuş çünkü iyi bir evebeyn değilsin belli ki. Perişan olurdu sabiler.

Eğer arkadaşın dedigi gibi 24 yasindaysan biraz sakinleş ne bu böyle ? Daha kendine bakamiyorsun bunları düşünüyorsun. Elbette sevip sevilmeye ihtiyacın olabilir ama olgunlaştıktan sonra.

X