- 2 Mayıs 2024
- 36
- -10
- 1
- 24
- Konu Sahibi wonderwoman2
kızlar selam. benim çok uzun süren bir ilişkim var birlikte büyüdük. zamanında ben çok kötü durumdaydım yani ailem yoktu başımda kimse yoktu ve öyle veya böyle erkek arkadaşım sahip çıktı. şu anda toksik bi ilişkimiz yok eskiden toksik bi ilişkimiz vardı ama evsiz 5 parasız kaldığımda hep o bana baktı cebime para koymusluğu da çok vardır. tek başıma hastayken annesi baktı etti falan. onların evinde kalmasaydım yıllarca kesinlikle güvende olmayacaktım. ben de bu yaptıklarının çok kıymetli şeyler olduğunu fark ettim aramızdaki olaylardan bağımsız olarak. çünkü 8 yıl böyle geçti aslında ve suan işe güce okula bakabiliyorsam onun sayesinde. her neyse biz bu yıl evlilik kararı aldık ve ailesinin durumu çok çok iyi ama o ailesiyle görüşmüyor, daha doğrusu çocuk yaşta onu dışladılar aileden, diğer kardeşlerine lüks bir hayat sundular. maddi olarak zor bir durumda bi miktar borcu var ve ev kurabilecek bir geliri yok, çalışıyor ama. ben de yeni bir işe başlıyorum karşımdaki de benim kadar kazanırsa gayet kendimize yetebileceğimiz bir maaş ile. bir de evim var ve o eve zaten kendim yerleşecektim. dedik madem durum böyle evlenelim ve hayat için birlikte çabalayalım birbirimize yoldaş olalım. ama evimizi babam sağlıyor içine alınacak eşyalar da öyle aman aman yeni gelin eşyası olmayacak yani önemlil de değil benim için. ben sadece huzurlu olalım istiyorum. ve ben de dedim ki bunları biz halledeceğiz zaten ama senin ailen de düğünü yapsın ya da bize araba alsınlar. bunun yapılabilecek bir şey olduğunu düşünüyorum ama teyzelerime durumu anlattım biraz. onlar da diyor ki ''bizden kız almak öyle kolay değil, içgüveysi mi alıyorsun? yarın bir gün eline para geçtiğinde ayrılır senden körün ilk kırdığı şey bastonu olur'' falan filan. yani böyle bi şey yapacağını düşünmüyorum tabiki öncelikle ama beni de strese soktular. erkek arkadaşım herkese karşı çok gururlu kimseye param yok demez. sakin ve çok atılgan biri değil çalıştığı yerde yaşıyor ve alması gereken parayı almıyor patronu parça parça 1k 2k falan atıyomuş harçlık gibi. bana bunu yeni itiraf etti evlilik kararından sonra. bunu yapmaması gerektiğini söyledim ve konuştu etti durumların düzeleceğini ya da iş değiştireceğini söyledi. yani konuştuğumda çözebiliyor rahatsız olduğum şeyi, yönlendirebiliyorum. erkek arkadaşım da diyor ki madem seni bu kadar seviyorlar yıllardır sen sürünürken neden yanında değillerdi ve haklı da. onun bana bu kadar emek harcamasından sonra ona bu desteği çok görmüyorum ben. siz ne düşünüyorsunuz sizce ne yapmalıyım?
Son düzenleme: