- 28 Şubat 2013
- 469
- 254
- 53
- 41
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
Öncelikle bakire olup olmadığına emin olmalısınız eğer bakire ise kızın ailesine ayrılmak istediğini söyleyin çocuğun kızı tehdit ettiğini de söyleyin bu arada adam olayı açıklarsa inkar edin tabi ki kimse bilemez yapan çocuk zaten söylemez ki adam onu getirtip konuşturamaz ayrıca ben adamın da kıza bir şeyler yapmış olabileceğini düşünüyorum elinde görüntü falan yoksa kız da bakire ise nasıl ispatlayacak umarım yardımcı olabilmişimdir bir fikir işte
o adamla evlenecek olsa ömür boyu bu yaptığı hatayı yüzüne vuracak
hergün ama hergün bu kızcağız kendini değersiz hissedecek...
şimdiye kadar destek olmuşsunuz yine olun bu sefer daha çok destek verin...
bakire olduğu kesinse nişanı bir bahane ile atın...
o insancıkta bu bildiği şeyi kullanacak olursa inkar edin, uyduruyr deyin...
maddiyatları yok demişsiniz, ama ne olursa olsun kız anne ve babası o mahalleden ve o ortamdan uzaklaşsın
yeni bir hayat yani bir düzen yardımseverlerden akrabalardan elbirliği ile yeni bir ev tutulsun...
hiçbirşey imkansız değildir, yeterki bir adım atılsın gerisi gelir...
bu kızımızz kaderine bırakılırsa daha çok hatalar yapar...
göz göre göre ateşe atılmasın yazık olur...
Nişanı attığında ne kadar zorlukla karşılaşacak olursa olsun evlendiğinde yaşayacaklarının yanında devede kulak kalacağı kesin.
Size her şeyini anlattığından bahsetmişsiniz. Belli ki size çok güveniyor. Ki zaten siz de her zaman destek olduğunuzu söylemişsiniz.
Onunla konuşmaya devam edin. Diğer ilişkisinde ne yaşadıysa da sizin yanınızda olduğunuzu bilsin.
Şu anda her şeyi anlatmamış olabilir ve bu yüzden de ayrılamıyordur belki.
Geçmişte intihar teşebbüsünün olduğunu da söylemişsiniz.
İletişiminize devam edip size daha da güvenmesini sağlayın. Çok bıçak sırtı bir konumda da olabilir ve eldeki tek destek sizmişsiniz.
Zamanla ikna edebilirsiniz belki.
Çok açık yazacağım şimdiden özür dilerim..
Öncelikle diğer arkadaşlarım gibi nişanı atmasını söylemekle başlayacağım..
O adam olacak herif, en fazla anlatır şöyle şöyle diye, bakire dediniz, hay şu kelimeye de takığım ama kullanmak icap ediyor, ispat edemez.. İftira dersiniz, bişey dersiniz, nişanı attık çamur sıçratıyor dersiniz, bir cevap bulunur ona o kısım kolay; ama pabuç bırakmayın o adama.. Bunu nişanlısının yüzüne vuran adam diye gezinen şahıs, şahsi fikrimi söylüyorum kızı satabilir bile..
Of daha çocuk bu yaa...
Neler yaşıyor...
Evet sadece bana güvenir ve bir tek benim yanımda ağlar... psikologa gönderdik yarım bıraktı... nişanı atınca ona kim göz kulak olacak bilmiyorum gider yine bir hata yapar ben başka şehirdeyim çünkübu işin imkansızlığını anlattım ona ama saplanmış bir noktaya koparamıyorum oradan.Tek düşündüğü beni kimse sevmez almaz... Anlatıyorum anlamıyor neden anlamıyor anlamıyorum. ben elinden tuttukça o daha da batıyor (
Aynısı geldi aklıma bunu kullanan ve istediğini bu yolla yaptıran adamın yarın bu kızı satmasını da beklerim. Elaler ne derden önce mahvolacak hayatını düşünsün.bugünü böyle kurtarır belki ama hayatı kayarsa kimse kurtaramaz elalemin de umurunda bile olmaz. Hiç bi zaman kafam basmayacak bu elalem korkusuna. Bütün bi ömür mü önemli elalem mi?Çok açık yazacağım şimdiden özür dilerim..
Öncelikle diğer arkadaşlarım gibi nişanı atmasını söylemekle başlayacağım..
O adam olacak herif, en fazla anlatır şöyle şöyle diye, bakire dediniz, hay şu kelimeye de takığım ama kullanmak icap ediyor, ispat edemez.. İftira dersiniz, bişey dersiniz, nişanı attık çamur sıçratıyor dersiniz, bir cevap bulunur ona o kısım kolay; ama pabuç bırakmayın o adama.. Bunu nişanlısının yüzüne vuran adam diye gezinen şahıs, şahsi fikrimi söylüyorum kızı satabilir bile..
Of daha çocuk bu yaa...
Neler yaşıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?