Evlenmelerini istemiyorum...

Ona ''Seni anlıyorum, yaptığın doğru ve takdir edilecek bir durum değil ama yapmışsın cahilliğine verdim. Sen günahkar değilsin Allah bile tövbe edildiğinde büyük günahları bile affederken sen neden kendini suçluyorsun? Hatalısın ama günah keçisi değilsin bu hatayı tekrarlarsan işte o zaman suçlusun. Ben de senin yaşlarında farklı hatalara düşmüşümdür örneğin evliliğime bak hep hatalarımızın bedelini ödüyoruz. Fakat sen kurtulabilirsin en basitinden oku kendini kurtar seni seven biri illa ki çıkacaktır buna emin ol yeter ki doğru adınlarla ilerle ve biraz olsun beni dinle. Ben mükemmel değilim, ben hatasız değilim ama en azından bir tecrübem var'' dedim ama dinlerse....

Aklıma geldikçe de deliriyorum bi de kıza diyormuş ki; ''Okulunu bırak ben seni kıskanıyorum'' Gebersin kıskançlıktan değilde içinin pisliğinden ölsün!

Öncelikle bakire olup olmadığına emin olmalısınız eğer bakire ise kızın ailesine ayrılmak istediğini söyleyin çocuğun kızı tehdit ettiğini de söyleyin bu arada adam olayı açıklarsa inkar edin tabi ki kimse bilemez yapan çocuk zaten söylemez ki adam onu getirtip konuşturamaz ayrıca ben adamın da kıza bir şeyler yapmış olabileceğini düşünüyorum elinde görüntü falan yoksa kız da bakire ise nasıl ispatlayacak umarım yardımcı olabilmişimdir bir fikir işte

Bir bu kız iki eşim ömrümü yediler...

Beni kandırdı ya şimdi nasıl inanayım ona? Bakire olup olmadığından ben emin olamam. Salak etti beni iyice bilmiyorum ki nişanlısında ne kozlar var işte bu yüzden tıkanıyorum madem pişmansın doğruları söylede sana gerçekten yardımcı olabileyim be kızım yaa

arkadaşım bakire olup olmadığını öğrenin ok adam uygunsuz görüntü çekmişse falan bunların hiç birine kulak asmayın bir kere bunların hepsi suç. yani görüntü ile şantaj suç sözlü şantaj suç. bunların cezai yaptırımları var.
sizin tek yapmanız gereken hiç birşeyden korkmayarak. o kızı o adamdan kurtarmak. yani aileniz duysun mahalle duysun. bunlar o kızcazın geleceğinden önemli mi.
zaten 18 yaş altı bu genel sağlık sigortasından faydalanıyordur. hiç bir güvencesi yoksa bile. psikolojik yardım alsın.

o adamla evlenecek olsa ömür boyu bu yaptığı hatayı yüzüne vuracak
hergün ama hergün bu kızcağız kendini değersiz hissedecek...
şimdiye kadar destek olmuşsunuz yine olun bu sefer daha çok destek verin...
bakire olduğu kesinse nişanı bir bahane ile atın...
o insancıkta bu bildiği şeyi kullanacak olursa inkar edin, uyduruyr deyin...
maddiyatları yok demişsiniz, ama ne olursa olsun kız anne ve babası o mahalleden ve o ortamdan uzaklaşsın
yeni bir hayat yani bir düzen yardımseverlerden akrabalardan elbirliği ile yeni bir ev tutulsun...
hiçbirşey imkansız değildir, yeterki bir adım atılsın gerisi gelir...
bu kızımızz kaderine bırakılırsa daha çok hatalar yapar...
göz göre göre ateşe atılmasın yazık olur...

Ne olursa olsun evlenmesine engel olun.. Kız diretsin evlenmek istemiyorum diye,nişanı atsın... Adı çıkması falan mı önemli, onu ezen,bildikleri yüzünden sömüren ve evlenince de dayak manyağı yapacak adamla evlenip hayatının kararması mı önemli....

Çok yazık.. İnsanlar her şeyini anlatmaya niye meraklı olurlar ki o kızı kullanan hayvana söyleyecek zaten bir şey yok..
Sonuçta kız bakireyse her türlü aklanır.. Kimseyi ilgilendirmese de....

Destek vermekten başka çarem yok. 10 kişi ile olmuş olsa bile onu atamam zor ama atamam

nişanlısının elinde koz olup olmadığını öğrenebilseniz işler kolaylaşır..
iftira der geçersiniz ayrılmaya da bahane olur hatta...
bence de kesinlikle inkar edilmeli ama elinde koz varsa işte
kıyamam ya

Nişanı attığında ne kadar zorlukla karşılaşacak olursa olsun evlendiğinde yaşayacaklarının yanında devede kulak kalacağı kesin.
Size her şeyini anlattığından bahsetmişsiniz. Belli ki size çok güveniyor. Ki zaten siz de her zaman destek olduğunuzu söylemişsiniz.
Onunla konuşmaya devam edin. Diğer ilişkisinde ne yaşadıysa da sizin yanınızda olduğunuzu bilsin.
Şu anda her şeyi anlatmamış olabilir ve bu yüzden de ayrılamıyordur belki.
Geçmişte intihar teşebbüsünün olduğunu da söylemişsiniz.
İletişiminize devam edip size daha da güvenmesini sağlayın. Çok bıçak sırtı bir konumda da olabilir ve eldeki tek destek sizmişsiniz.
Zamanla ikna edebilirsiniz belki.

17 yaşındaki kızın ne damgası olur yaa zaten nerden baksan bir 7 8 9 yılı var evlenme yaşı için o zamana kadar herşey unutulur gider evlenmesin o adamla bin pişman olur

Çok açık yazacağım şimdiden özür dilerim..

Öncelikle diğer arkadaşlarım gibi nişanı atmasını söylemekle başlayacağım..
O adam olacak herif, en fazla anlatır şöyle şöyle diye, bakire dediniz, hay şu kelimeye de takığım ama kullanmak icap ediyor, ispat edemez.. İftira dersiniz, bişey dersiniz, nişanı attık çamur sıçratıyor dersiniz, bir cevap bulunur ona o kısım kolay; ama pabuç bırakmayın o adama.. Bunu nişanlısının yüzüne vuran adam diye gezinen şahıs, şahsi fikrimi söylüyorum kızı satabilir bile..
Of daha çocuk bu yaa...
Neler yaşıyor...

Evet sadece bana güvenir ve bir tek benim yanımda ağlar... psikologa gönderdik yarım bıraktı... nişanı atınca ona kim göz kulak olacak bilmiyorum gider yine bir hata yapar ben başka şehirdeyim çünkü bu işin imkansızlığını anlattım ona ama saplanmış bir noktaya koparamıyorum oradan.Tek düşündüğü beni kimse sevmez almaz... Anlatıyorum anlamıyor neden anlamıyor anlamıyorum. ben elinden tuttukça o daha da batıyor (

Bütün arkadaşların önerilerini bir bir dinleyeceğim. Ama bu ÇOCUK için başka ne yapabilirim bilmiyorum. Bana yardımcı olmuyor an be an batağa saplanıyor. (

Sakın boynu bükük davranmayın adama karşı çocuk bunları yaparken yaşı küçükmüş. Hiç vakit kaybetmeden bu olaya bi çözüm bulun. Adamı ailesi vazgeçti evlendirmekten diyebilirsiniz ne bileyim daha iyi kısmetleri çıktı ondan vazgeççtik, kızımızı okutmaya karar verdik gibi bahaneleri konu komşuya söyleyebilirsiniz. Hem adı çıkarsa da çıksın iki ağzı gevşek kadın bu olayı konuşacak diye gencecik kızın hayatını mı yakacaksınız nişanlısı malın önde gideniymiş daha bu olayı çook kulanır.

Adamla da öyle anne göndermeyle konuşmayın. Ortaya dayıları amcaları sokun. Sen bizim kızı tehdit ediyormuşsun bizim kıza kötü davranıyormuşsun diyerek konuya girsinler göz dağı versinler. Biz nişanı attık oldu bittiye getirsinler. Gerekirse dayılar adam sapıktı biz gittik kızın nişan atmasını istedik desin.

Haklısınız zor bir durum. Ayrı şehirlerde yaşarken daha da zor. Çok da sıkıntılı bir yaşta. Psikoloğa tekrar yönlendiremez misiniz böyle bir imkan varsa? Siz de elinizden geldiğinde konuşmaya, yalnız olmadığını hissettirmeye devam etseniz belki çözülür bir yerden sonra. Yazdıklarınıza bakılırsa anlatmadığı bir şeylerin olma ihtimali biraz yüksek gibi hissettim. 17 yaş nişan için çok erken. Kaldı ki buradaki zaten birbirini seven iki gencin nişanı da değil. Bir şekilde her ne yaşamış olursa olur sizin her zaman arkasında olacağınız fikrini aşılamaya çalışın. Ama çok da bunaltmayın ki kendini size de kapatmasın.

Aynısı geldi aklıma bunu kullanan ve istediğini bu yolla yaptıran adamın yarın bu kızı satmasını da beklerim. Elaler ne derden önce mahvolacak hayatını düşünsün.bugünü böyle kurtarır belki ama hayatı kayarsa kimse kurtaramaz elalemin de umurunda bile olmaz. Hiç bi zaman kafam basmayacak bu elalem korkusuna. Bütün bi ömür mü önemli elalem mi?

Bence o çevreden acil uzaklaşması gerekiyor gelip sizle kalsın bi süre bence. Ama nişanı atıp oradan bi süre ayrılmalı

bencede ayrılmalı nişanlısı bunu kullanıp daha fazla şeyler yapıp sonra bırakmıyacağı ne malum, nedemek beni kimse almaz kimseye bişey anlatmak zorunda değil kendine çeki düzen versin okusun gerisi önemli değil

Küçücük kızcağız sahip çıkanı olmadığından kanmış birine
Ama bunun bedelini ömür boyu ödememeli
Gerekirse her şeyi anlatın kız hala bakireyim demiş nasıl olsa ispatlanabilir iftira dersiniz
Bu yalana giriyor ama kızın hayatının mahvolmasından iyidir

Nişanısı olacak şeref yoksunu bilmese iyiymiş
Kötü olmuş böyle olması olan olmuş o kızı kurtarmaya bakın
Zaten aklı da başına gelmiştir onun emin olun
O adamdan kurtulup eğitimine bakmalı
Yazık ya üzüldüm şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…