Evlenmelerini istemiyorum...

nişanlısı ile ne yaşadılar soramadım daha doğrusu şoka girmiştim. Ahhh ben çok dedim de dinlemedi benim de evim var her zaman göz kulak olamam ki. Dinlemedi beni

Evlenmemeliler. O adamdan koca olmaz.Layığı gibi birisini bulsun. İstemiyorum desin,atsın bir sebepten. Baskı var zaten. Kız reşit bile değil zaten. Müsade etmeyin evlenmelerine ne olur.

yalan desin iftira desin ayrılsın.üstüne mahkemeye bile verilebilir tehdit ediyor diye

yapmış kız bir hata, ayrı mevzuu aslında hepsi , ama şimdi yapılması gereken ilk şey nişanı atmak.. bu nişanlısı , o kızın daha önce yaşadıklarını nereden biliyor, elinde bir delili var mı?
kime ne ispat edebilir ki?
atsın kız yüzüğü, istemiyorum, anlaşamıyorum, uyuşamıyorum desin, dirensin.. adam ailesine bir şey anlatmaya kalkarsa yalanlarsınız artık yapacak başka bir şey yok maalesef..
tehdit alıyorsa savcılığa başvurabilir..
pabuç bırakmayın böyle pis heriflere..
olmazsa bir süreliğine alın getirin kızı kendi evinize bence, uzun uzun konuşun, hem o da aklını başını toplamış olur biraz..

herşeyi yapmışlar derken ben ters ilşki falan anladım acaba bunları nişanlısıyla yaşadı da ondan mı susuyo

Kızın okulda ki evresi bunu ezikleme durumundalar sürekli, damga yiyecek derken o çevre ya da diğer başka kişiler hakkında atıp tutacak Ben de bozma taraftarıyım ama en az zararla bunu atlatmalıyız kız da kapasite yok patlamaya hazır bomba haraket ederken o zarar görmemeli. Yoksa onu nasıl toplarım bilmem. Desteğimi çekmem vicdanım rahat değil.

Yanınıza alamaz mısınız ? Farklı şehirlerdesiniz sanırım.

İnternet imkanı falan yok. Ben dürüst davranmak istedim diyor :S Kızım madem bu kadar dürüsttün neden düştün böyle bir şeye ve bana demedin diyorum cevap yok gözü doluyor. Oysa ki bilir ben onu ne yaparsa yapsın suçlamam. Kızarım ama suçlamam ne halin varsa gör demem.

bahsettiğimiz kişi daha çocuk o herifin onu bu şekilde korkutması bile suç. ıspatlandığı takdirde cezası da var.
adım çıkar bilmem ne diye düşünmesin. insanların ağzı torba değil, onlar her şeye konuşuyor. yapmış bir hata dersini alıp hayatını yoluna koymaya çalışsın kızcaz. fakat o heriften onu kurtarmak lazım.
durumu aile büyüklerine anlatın en fazla içlerinden biri öfke patlaması yaşar. bu da belki kızcaza yansır. ama ömür boyu ağlamasındansa şimdi ağlasın ilerde unutur. bu yaşananları.
ortak karar alınsın ve bu kız bu adamdan kurtarılsın.

En temizi oradan taşınıp , başka bir çevre, başka bir okul bulup hayatını sıfılamak.
Tabi nişanlısından da ayrılacak.
Eziklemek ne demek, hayatı boyunca hem ezicek kızı , hemde saygı göstermeyecek.
Yanınıza alamazsınız babaya bakıyor demişsiniz ama bu kıza yol gösterilmesi şazım.
Uzaktan ne kadar olur ki.
Çaresizlik elini kolunu bağlıyor insanın ama gözgöre görede gencecik bir kız hatta çocuk ateşe atılmaz ki

Son düzenleme:

Ne diyim ki, çok üstüne gitmeden çözüm bulmaya çalışın birlikte..
Umarım kalbine göre veriri Allah..

Nişanlısının elin de ne var bilmiyorum. Belki de onla da :S:S:S:S Bir kere eve getirmek istedim yengem izin vermedi kaçar bu yanından dedi. Yalvardım ama izin vermediler. yanıma alsaydım farklı olurdu biri ile çıksa bile onu yönlendirirdim ama olmadı işte.

öncelikle kızın annesini arayıp işte kızın evlenmek istemediğini ama nişanlısının eğer ayrılırsa senin namusunu lekelerim iftira atarım gibi tehditlerde bulunduğunu bunu size anlattığını söyleyin ki annesine bilsin, daha sonra kızı ikna edin yanınıza gelmesi için ve nişanı atmasını sağlayın böylece hem ailesi iftira atmış diye önceden sizin uyarınızdan dolayı adamın söylediklerini dikkate almaz hemde kız ordan uzaklaşıp bu olaylardan daha az etkilenir

herşeyi yapmışlar derken ben ters ilşki falan anladım acaba bunları nişanlısıyla yaşadı da ondan mı susuyo

Bekareti bozmayacak ne varsa yapmışlar kendinin demesiyle. Bilmiyorum ki kim? Bana anlattığı kişiyi yarım yamalak biliyorum adı sanı yok. Ondan ayırdım ama kızımız ayrıntı vermedi neyin nesi bilmiyorum nerde bulurum bilmiyorum.

yasal bir hakkının oldunu sanmıyorum sonuçta bakireymiş nasıl ispatlanabilir ki biriyle birşeyler yasadığı... Hem adı nasıl çıkıcakmış? Nasıl ispatlayabilir ne ile tehdit edebilir ki gidip bakireliği için rapor alsanız temiz çıkıcak. Sadece yüzeysel birşey olmuş... Ve şuan bile kızı ezikliyormuş... Hiç birşeye mecbur değil hemde daha bakire ve yası ufak .. Oturup nişanlısıyla konusun bitirin.. Ama anlayaışlı bi aile bireyinede anlatın bence destek olur size.

ergenlik çağı ne kadar tehlikeli yaşlar bir daha görmüş olduk.
çok hata yapılıyor ama bu hatalardan ders çıkardığımızı bu çağı geçince anlıyoruz.
çok üzüldüm bu kız için ya.
bi de ne yaparsanız yapın ona hayat şuan zından gibi gelecek.
dediği gibi işte ona mecbur hissediyor. bir tedavi görse güzel olur. mecbur olmadığını görmeli.

Çevre değiştirecek maddiyatta değiller

o kşiyi bulsanız ne yapıcaksınız ki kendi istedi der.. öncelikle kız kendi istemesi lazım nişanlısından ayrılmayı , sizden yardım istemesi ve herşeyi anlatması lazımki siz bişey yapasınız yoksa kendi kendinize uzaktan ne yapılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…