Evlenmelerini istemiyorum...

en basta ıntıhara kalkısan bırı kocasının bu zulmune ne kadar dayanır kı? ozaman ıntıhar etmesı daha da kolay olurr hem allah korusun...ayırın unıversıte sınavlarına gırsın okusun...ne derse desın ınsanların lafı mı onemlı bır omur boyu cekecegı bu zulum mu nısanlısı fırsatcılık yapmıs bunu da sonuna kadar kullancaktır herzaman ..o adamdan ne kadar koca olabılrı kı ona.. adam gıbı bırı olsa zaten böyle davranmaz...kuzenınız adına uzuldum cekıp alın onu ordAN..en fazla dedıkodusunu yaparlar bu hayatının tamamen sönmesınden ıyıdır ...cunku böyle pislik herifler her ısteklerını zorla tehdıtle yaptırmayı alıskanlık halıne getırecektır..nişanlısıyla da konusabılrısınız herseyı bıldıgınızı anlatabılırsınız..sehirdisında bır akrabanız yada iş ımkanı olsada oraya gıtseler keske aılecek....ınsanların zayıflıklarını güçsüzlüklerini kullanmak kadar asagılık bır durum olamaz....

babası nıye ölsunya evlenınce kızının o mutsuz halını görüncede ölür ozaman gençler hataya düşebılır helekı başıboşsa sureklı hataya düşürmek isteyen kötü nıyetlilerle dolu olur etrafı
bence ailesı bılmeli ne olursa olsun babasınada bişi olmaz kızına sahıp çıksın evlenmesıne musade etmesın o kızı vazgeçerebilecek kişiler annesıve babasıdır başka kımse vageçiremez ozaten onlar için suçlu hıssedıyor en çokta kendısını ayrıca ona bu kötülüğü yapan kişi cezasını çeksin neden bukız hayatını mahfederek bu cezayı çekiyor bence kesıonlıkle söyleyın ailesine

evlenmesinler yazık ya ilerde kocası onu ezecek çok net
bence kuzenin nişanlısına rest çekip ayrılsın nişanlısı da onun yaşadıklarını millete anlatırsa iftira deyip kabul etmesin
tabi bunu yapanı bulamadığınız senaryo bu
bulursanız da burnundan getirin kanunen kanıtlamaya çalışın ama bir yandan yayılmaması lazım kızın da adı çıkmasın offf ne zor durumlar türkiyede kız olmak

çekin alın o adamdan onu herşey daha kötü olur yavrum ya daha küçücük nasıl üzüldüm... bişeyler yaşamış olabilir hayatın sonu değil yapmış bir hata okuyup kendini kurtarması evlenmekten önce gelmeli o adam hayatı zindan eder ona kız da kimseye hiç anlatamaz. Şimdi ayrılıcam dese adam tehdit edebilir de anlatırım herşeyi diye orası da küçük bir yer madem yani işin içinden siz de çıkamazsınız bence annenizle paylaşın önce ah be niye anlatmış nişanlısı olacak o adam müsvettesine

kızı nişanlısından ayrılması için cesaretlendir anne babasına evlenmek istemediğini okumak istediğini söylesin nişanlısı birşeyler anlatacak olursa da iftira desin kimseyi umursamasın şu cahil yaşında yaptığı bir hata bütün hayatına mal olmasın yazık olur kıza gerekirse sen ailenle dayınla yengenle konuş kız pişman oldu evlenmek istemiyor de arkasında ol canım kız küçük çok cahil ona birilerinin doğruyu göstermesi gerek

Ben bile sıkılmışken sizin kuzeniniz icin üzülmeniz normal
Fakat, o pislikleri yapan kişi nişanlısı olmadığını söylemiş ya, inkar etmiş olabilir! Ysni yüzde 85% o adam yapmışdir.
Degilsede, mecbur degil, onu istemedigi icin iftira atiyor dersiniz.
Sende destek vere bilirsin, ama diyer tarafdan bu dogrumu, emin degilim.

Iyi vallah, herkez nerde bir zayif kiz bulursa, eşekmiş gibi üstüne ciksin!
Vallah bence tez ayrilsin! Yoksa hayatı mahvolur.

Küçücük kizlardada iyi cezaret var, ne yanaşirlarki bu erkeklere bukadar.
Bugunde bir kizin, bir adamin evine girerken gördüm, valla ben bakmaya utandim! Ama utanmakdan cok üzüldüm.
Belki başina geleceklerden haberi bile yoktur. ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…