- 28 Şubat 2013
- 469
- 254
- 53
- 41
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
off zor bir durum.evlenmelerine kesinlikle mani olunmalı kız da istemiyor zaten.nişanlısı olacak herifle konuşsan hani gözünü korkutsan felan.olanları biliyorum sahipsiz mi sandın bizim kızı desen ne bileyim üzüldüm çok.gerekirse herşeyi anlat yeter ki kız kurtulsun..
aile büyüklerinden bu konuyu paylaşabileceğiniz ve anlayışlı olduğunu düşündüğünüz kişi varmı hani ayrıntıya girmeden ona anlatsanız bu kızın sahipsiz olmadığını nişanlısına belirtse , yoksa çok çeker kızcağız ,
Anlasa anlasa annem anlar ama bunu ne babasına ne annesine anlatamayız ikiside yıkılır ya da dayım ölür. o kadar köşeye sıkıştım ki işin içinden çıkamıyorum.
Ya Sabır yaaa.Valla canım konu neresinden tutsam elimde kalıyor.
Kızın yaptıklarına mı üzülelim ?
Yaptıklarını nişanlısına anlatmasına mı üzülelim ?
O adamın(!) bunu kullanmasına mı ?
Yani ayrı ayrı cevaplanacak bir sürü soru. Kimse almaz ne demek ?Hayatının en güzel yılları,üniversiteye hazırlanması gerekirken uğraştığı dertlere bak. Hiçbir şey için geç kalınmış değil.
Bildiğim kadarıyla suç olması lazım,kız reşit bile değil. Mutlaka bir yolu olmalı,yoksa çok yazık olacak kıza.
acılen ayrılmalı...
kız ıstemıyor belllı zorunlu sanıyor kendını..
ayrılsın.. oğlan soylerse bunları ıftıra dersınız..
baska turlu yolu yok cunku.
bakireolduguna emın galıba...
bakıreyım ama herseyı yaptı kısmını pek anlıyamadım..
opusme elleme falansa bu zamanda emın ol o yaslarda yapan bunları cok kısı var..
valla cnm zor bır durum allah yardımcınız olsun
aynen benimde elimde kalıyor. annesinden çok ben anlardım onu o kadar çektim çıkardım 13 yaş küçük benden kızım gibi hissediyorum Çok koydu bana''Kızım neden anlattın nişanlına madem kaldıracak bünyesi yok ya susacaktın, ya almayacaktı ya da aldıysada o susacaktı'' dedim ama cevap yok kalbi temiz aslında tek suçu hayatta tek olması ve saflığı.
Kız bebek gibi oğlanın maksadı ucuz yolla kuzenimi almak eve kapatmak
aynen benimde elimde kalıyor. annesinden çok ben anlardım onu o kadar çektim çıkardım 13 yaş küçük benden kızım gibi hissediyorum Çok koydu bana''Kızım neden anlattın nişanlına madem kaldıracak bünyesi yok ya susacaktın, ya almayacaktı ya da aldıysada o susacaktı'' dedim ama cevap yok kalbi temiz aslında tek suçu hayatta tek olması ve saflığı.
Kız bebek gibi oğlanın maksadı ucuz yolla kuzenimi almak eve kapatmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?