- 7 Aralık 2018
- 6.805
- 17.707
- 27
-
- Konu Sahibi Sibel 1923
Siz ileride kızınıza alın o zaman. 1.70 boy 90-100 kilo demek obez demek. Cinsel işlevlerini bile zor yerine getirir. Konusunu bile açmayın bence kıza.90-100 kilo çok anormal bir kilo değil, adamda bir kalite var yaa. N'olacak ki, verir kilolarını. Fit ve yakışıklı erkek olup da kadınların burnundan fitil fitil getirenler var.
Bence hiç gereksiz duygusallığa girmeyelim. 1.70 boy 95-100 kilo obez demektir. Cinsel işlevler bile bozulur bir süre sonra. Arkadaşınız da mide ameliyatı olarak kendine mükemmel bir hediye vermiş.90-100 kiloluk insanlar evlenmesinler mi ? Belki adamın metabolizma problemi vardır yada belki yemek yemeği seviyordur. Çok kilolu insan tanıdım ve onlarla evlenecek insanların gerçekten şanslı olduğunu düşünüyorum. Bir arkadaşım var geçen yaza kadar 100 küsür kiloydu ve boyunda 155 civarı bişey. Kız gitti midesinden ameliyat oldu ve 60 kiloya düştü. Bir ay önce de kendinden küçük fit yakışıklı bir çocukla evlendi. Aslında biraz kızmıştım önce illaki o zayıf mı olmak gerekiyor yakışıklı biriyle evlenebilmek için diye …
Ne biçim yorum bu? Benim kızım 4 yaşında, onu buraya konuya dahil etmeniz seviyenizi gösteriyor, aslında yazmak için içimden çok şey geçiyor da... En iyisi sizi konudan çıkarayım.Siz ileride kızınıza alın o zaman. 1.70 boy 90-100 kilo demek obez demek. Cinsel işlevlerini bile zor yerine getirir. Konusunu bile açmayın bence kıza.
Anlaşılan bu konuda deneyimlisinizBence hiç gereksiz duygusallığa girmeyelim. 1.70 boy 95-100 kilo obez demektir. Cinsel işlevler bile bozulur bir süre sonra. Arkadaşınız da mide ameliyatı olarak kendine mükemmel bir hediye vermiş.
Doğru dedin de şimdi taşlayacaklar.Siz ileride kızınıza alın o zaman. 1.70 boy 90-100 kilo demek obez demek. Cinsel işlevlerini bile zor yerine getirir. Konusunu bile açmayın bence kıza.
bayılırım çöpçatlık işlere :)Aslında tam sizin dediğiniz şekilde talepleri. Eksik ifade etmiş olabilirim.
bayılırım çöpçatlık işlere :)
amaaan yapın gitsin ayoll ne olacak
baştan ben sadece tanıştırırım gerisi sizde demeyi de unutmayın
hadi hayırlısı :)
Siz sadece tanıştirmak amaçlı istiyorsunuz pat diye nikah masasına oturmucaklar bakarlar tanırlar uyumlu olursa evlelik düşünür..ha şunuda soyleyin bak ben sizi tanıştırdım ama gerisini karışmm kendiniz ölçün tartın ona göre yola cikinHer ikisi de evlenmeye istekli, olur da sorun çıkarsa çok üzülürüm.