- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 45
- Konu Sahibi streshanim
Çoooook acımasızsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten evlenenler nasil başarıyor cidden bunun taktiği varsa söylesinler bilelim :)Evlenenler nasıl başarıyor bilmiyorum açıkçası. Formülü bilen varsa versin
Benim de değer görmeme durumum oluyor. Neden bilmiyorum inanın çevremde beğenilirim neşeli eğlenceliyim düzgün bir insanım da ... her türlü yalanı söyleyen, aldatan insanlar kadar değerim yok
Bence Türk erkekleri berbat. Bizde bir sorun yok, bu adamlar ne istediğini bilmiyor.
Aynen millet yıllarca flört ve nişanlılık evresi geçirip her türlü olumsuz olayı atlatıyor kavga dövüş bitiyor. Erkek kadının her türlü kaprisini nazini çekiyor ve evleniyor. Bizimkiler sacma şeylerden defolup gidiyor. Ya yeni bi arkadaşım fransızla nişanlandı. Düşünebiliyor musunuz? Ki fransızlar milliyetçidir genelde. Bildiğin adamin fransız ailesini turkiyeye getirip kendisini istetti. Düğün salonunda nişan yaptırttı falan. Alakasız kültürler. Fransız adam bile türk kültürüne uyup her seyi yaptı. Bunu bile başarmış diyorum kız ) ben dibimdeki adamin ailesini getirtemedim daha diye gülüyorum kendime :))yaşınıza değil de edindiğiniz ilişki tecrübelerine bakarak neden böyle hissettiğinizi o kadar iyi anlıyorum ki. 2 tane ilişkim oldu. Biri 3 senede ailesinin lafı ile tıpkı sizin gibi benden ayrıldı. Diğeri 2.5 yılın sonunda beni aldattı. Üstelik çok güzel bir ilişkimiz vardı. Şimdi bende cevreme bakıyorum herkes güzel evlilik teklifleri aldı herkes nişanlandı evlendi. Bizle gezen arkadaşlarımız, mezuniyete beraber katıldığımız dostlarımız. Neden ben niye benim ilişkim diyorum ? Neden beceremedim, neyi eksik yaptım ? Hiç hevesim kalmadı. Bazen gerçekten şanssız oluyoruz sanırım.
Sizin adınıza çok sevindim ve bana da moral oldu açıkçası çok teşekkürler. Dilerim omur boyu mutlu olursunuz.31 yaşında (2018) eşim ile Nisan ayında tanıştım.temmuz 2018 evlilik teklifi.Kasım 2018 aileler tanıştı. Aralık 2018de söz. Şubat 2019 nişan. Haziran 2019 evlendim. Şu an 33 yaşındayım. Bir hamilelik geçti ancak düşük ile sonuçlandı. Fakat bu yaşla alakalı değil rastlantısal.
Tanıştıktan 3 ay sonra evlenme teklifi aldım ve kabul ettim.
İstersen 10 yıl görüş yine tanıyamazsın insanları.
Ben kocama aşığım hiçte pişman değilim
Diyeceğim o ki yaşa takılma. Sadece sev, sevil, mutlu ol, huzurlu ol...
Valla ben de yıllarca bu duruma kafa yormuş biri olarak ve gözlemlerime dayanarak şunu söyleyeyim: ağzınız iyi laf yapsın tatlı dilli olun. Başka özelliğiniz olmasına gerek yok. Kendinizden kat kat özelliği olanlarla evleniyorsunuzAynen millet yıllarca flört ve nişanlılık evresi geçirip her türlü olumsuz olayı atlatıyor kavga dövüş bitiyor. Erkek kadının her türlü kaprisini nazini çekiyor ve evleniyor. Bizimkiler sacma şeylerden defolup gidiyor. Ya yeni bi arkadaşım fransızla nişanlandı. Düşünebiliyor musunuz? Ki fransızlar milliyetçidir genelde. Bildiğin adamin fransız ailesini turkiyeye getirip kendisini istetti. Düğün salonunda nişan yaptırttı falan. Alakasız kültürler. Fransız adam bile türk kültürüne uyup her seyi yaptı. Bunu bile başarmış diyorum kız ) ben dibimdeki adamin ailesini getirtemedim daha diye gülüyorum kendime :))
Haha iyi fikir wp grubu mu kursak acaba evde kalanlar diye :)))buranın müzmin bekarları toplanıp bi sohbet şeysi falan olsa da dertleşsek, olmadık adamlara yapışacağımıza çok dertliyim şu sıralar. kazen bey chati geri getirse keşke
Bende mesela ilk ilişkimde aileler arasında mezhep vs farkı vardı. Çocuğun ailesi beni istemedi benim ailem bilmiyordu, henüz okuyorduk bitti. İkinci ilişkimde ailesi resmen 2. Ailemdi. Düşünün o kadar seviyor seviliyordum ki yine bitti. Yani nasıl oluyor bu hiçbir şekilde devamını getiremiyorumAynen millet yıllarca flört ve nişanlılık evresi geçirip her türlü olumsuz olayı atlatıyor kavga dövüş bitiyor. Erkek kadının her türlü kaprisini nazini çekiyor ve evleniyor. Bizimkiler sacma şeylerden defolup gidiyor. Ya yeni bi arkadaşım fransızla nişanlandı. Düşünebiliyor musunuz? Ki fransızlar milliyetçidir genelde. Bildiğin adamin fransız ailesini turkiyeye getirip kendisini istetti. Düğün salonunda nişan yaptırttı falan. Alakasız kültürler. Fransız adam bile türk kültürüne uyup her seyi yaptı. Bunu bile başarmış diyorum kız ) ben dibimdeki adamin ailesini getirtemedim daha diye gülüyorum kendime :))
wpde telefon no görünüyor diye pek tercih edilmiyor telegram discord falan uyarsa şaapabiliriz hanımlar. inşallah site kurallarına aykırı bişey değildir bu arada.Haha iyi fikir wp grubu mu kursak acaba evde kalanlar diye :)))
Aynen millet yıllarca flört ve nişanlılık evresi geçirip her türlü olumsuz olayı atlatıyor kavga dövüş bitiyor. Erkek kadının her türlü kaprisini nazini çekiyor ve evleniyor. Bizimkiler sacma şeylerden defolup gidiyor. Ya yeni bi arkadaşım fransızla nişanlandı. Düşünebiliyor musunuz? Ki fransızlar milliyetçidir genelde. Bildiğin adamin fransız ailesini turkiyeye getirip kendisini istetti. Düğün salonunda nişan yaptırttı falan. Alakasız kültürler. Fransız adam bile türk kültürüne uyup her seyi yaptı. Bunu bile başarmış diyorum kız ) ben dibimdeki adamin ailesini getirtemedim daha diye gülüyorum kendime :))
Haha iyi fikir wp grubu mu kursak acaba evde kalanlar diye :)))
Yani aynen boyle deger veren adamlari hayretle izliyorum
En son herif bana son derece kaba davrandi ciktim gittim ben de aramadi bile . Sonra ben neden deger goremiyorum diye kendimi cok kotu hissettim, simdi dusunuyorum da ne yapan insanlar deger goruyor karsidakinden, ne yapmak gerek ki ben de el ustunde tutulayim ...
Tatlım emin ol eşimle tanışana kadar benimde olumsuz ilişkilerim oldu.Sizin adınıza çok sevindim ve bana da moral oldu açıkçası çok teşekkürler. Dilerim omur boyu mutlu olursunuz.
Bence siz evlenmeyi düşünmüyorum diyin karşınızdakine...nInanın bilmiyorum sorun bende mi cevremde mi sanssizlikta mi? Bazen diyorum ki ben ilişkilerimde özveriliyim bağlanıyorum ve bunu hissettiriyorum. O yuzden bu adamlar beni artik cebinde gördüğü için mi böyle şeyler yaşıyorum diyorum... insan gibi değer vermek de suç sanırım. Köpek muamelesi mi yapmak lazim bu erkeklere? Evlenenler öyle mi evleniyor ne saçma düşünce aslinda :)
Ah bacım bu senle değil adamın karakteriyle alakalıYani aynen boyle deger veren adamlari hayretle izliyorum
En son herif bana son derece kaba davrandi ciktim gittim ben de aramadi bile . Sonra ben neden deger goremiyorum diye kendimi cok kotu hissettim, simdi dusunuyorum da ne yapan insanlar deger goruyor karsidakinden, ne yapmak gerek ki ben de el ustunde tutulayim ...