Evlenmekten Korkuyorum

captainn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
6
0
36
İstanbul
Arkadaşlar benim 4 yıllık bir ilişkim var, 20 yaşındayım.Yıllarca ailemi erkek arkadaşıma karşı yumuşatmaya çalıştım, son 1 yıldır sevmeye başladılar.Bu haftasonu tanışmak istiyorlar ailesiyle ve iki ay sonrada nişan düşünülüyor Ekim gibi de düğün ama bizim çok büyük sorunlarımız var.Annesi ve anneannesiyle hiç anlaşamıyorum ve çok değişik insanlar kendi ailemde hiç böyle şeyler görmedim ben,erkek arkadaşım işe girdi beyaz eşyalarıda alalım dursun dedi çamaşır makinesini bulaşık makinesine laf etti annesi beni arayıp 10 kg fazla ne gerek var,bulaşık makineside iki program yeter gibisine konuştu bende tamam biz biraz daha bakalım ozaman dedim ama çamaşır makinesinden vazgeçmedim,bulaşık makinesini değiştirdim.Bunları normalde kız tarafı alır ama tanıdıkları olduğu için çok iyi bir fiyata alıcaz dediler aldılar bizde onların alacağı farklı bir şeyi alırız dedik. Bunlar basit şeyler,bu durumların önceside var annesiyle en başından beri anlaşamıyoruz.6-7 ay önce astım krizi geçirdim erkek arkadaşım beni hastaneye götürdü çok uzun bir sıra vardı acilde mecbur bekledik ve saat geç oldu,sabah beni görüntülü aramıştı.Anneside yanındaydı suratı asıktı,erkek arkadaşımda geçmiş olsun demeyecekmisin diyince sen niye bekledin başında anası babası yok muydu dedi.Benim duyduğumu bile bile daha sonra sürekli olarak şaka mı yapıyor bilmiyorum ama daha oğlum işe girecek biz parasını yiycez sonra evlenecek gibisine muhabbetler dönüyordu.Anneannesi daha kötü uzun zaman önce sinirsel problemlerim vardı onlardayken sinir krizi geçirdim.Anneanneye ayıp oldu özür dile dediler,özür diledim kadın başladı ben onaylamazsam bu iş olmaz,kim isterse istesin benim onayım şart,ben seni istemeyebilirim,ayağını denk al bir daha böyle bir şey yaşanırsa kulağıma gelir oğlumu vermem dedi.Bende sustum sonra erkek arkadaşımla tartıştım bana böyle dedi beni korumadın diye.Bunlardan öncede babasıyla bir sorunumuz olmuştu basit bir şeydi erkek arkadaşım bir partide çalışıyor.Mitinge gidecektik ama birlikte gidecektik ben onlara kahvaltıya gitmiştim.Kahvaltı bitti partiden aradılar erken gel yardım et diye çağırdılar.Bende gitmesini istemedim.Yeni geldim daha diye ama babası sinirlendi bana.Partiden arayan adamda ısrarla çağırınca telefonu alıp bağırdım müsait değil diyoruz anlamıyormusunuz diye.Babasıda bana kızdı kapıyı çarpıp gitti. 1-2 gün geçti özür dilemek için onlara gitmek istedim.Erkek arkadaşım,annem gelmesin diyor babam çok kızgınmış dedi diyince korktum ama zorladım ve gittim.Özür dileyecekmiş dediklerinde adam çokta sakin bir şekilde geldi konuştu,bende haklısınız dedim ve özür diledim elini öptüm ama sonra birden bire annesi konuşmaya başladı.Senden korkuyoruz evlendiğinizde oğlumuzla bizi görüştürmezsin,çocuklarınız olursa öldürürsün,hiç bize gelinlik yapmıyorsun ,evimizi temizlemiyorsun,yemek yapmıyorsun dedi.Bende sustum şoka girdim ne diyeceğimi şaşırdım.Bunlar böyle hep devam etti ve annesiyle anneannesi çok manipülatif insanlar evlerinde kadın hakimiyeti kurmuş,kocalarına,çocuklarına istedikleri herşeyi yaptırıyorlar.Erkek arkadaşımda bir durum olduğunda hep sessiz,köşesine çekiliyor ama ben bir hata yaptığımda ağzına ne gelirse sayıyor.1-2 ay önce annemle annesi,anneannesi tanıştılar anneannesiyle erkek arkadaşım konuşmuştu düğün erken olsun istiyorduk aileler benim okulumu söylüyorlardı anneannede bize destek olacağına söz vermişti ama tanıştıkları gün kız okulu bitirmeli yoksa evlenemezler,oğlan 3 yıl sonra askere gidecek çocuk yapmasınlar gibi ağza alınmayacak şeyler söyledi benimde suratım düştü haliyle ve kadın evlenmeyi istiyorum diye biraz ağır başlı ol dedi.Annemin yanında diyince çok alındım ama yine elimden bir şey gelmedi.Bugünde anneannesinin de aile tanışmasına geleceğini öğrendim neden geliyor çekirdek aile tanışılır dedim.Erkek arkadaşımla kavga ettik,ayrıldık.Sizce ne yapmalıyım? 3 gün sonra geleceklerdi,aileme ne demeliyim? Kafam çok karışık

icim doldu be yavrum
O aileden hayir gelmez bence daha smdiden laf sokmalar kavgalar vs vs ne bilim

Kız evi naz evidir benim bildiğim ne kıymetli oğulları varmış ailesi hayırsız. daha evlenmeden ne bu şiddet bu celal

Anne ile ara kötü baba ile bozulmuş anneanne ile sıkkntılı sevgili ile kavga ettin bu kadar sıkıntıya karşı evlen kardeşim ama birkaç ay sonra adliye de alırsın soluğu.ya hu şunu başta kabul edin aile istemiyorsa o evlilik kolay kolay devam etmez ayrıca evet yaşın küçük ve senin de hataların var anlattıkların da bu ne acele ASkere bile gitmemiş

Son 1 yıldır istiyorlar
Karşı tarafın yaptıklarını da mı bilmıyolar yoksa... Ayrılmışsın zaten bırak gitsin evli olsaydın boşanmak daha zor olurdu şanslılar gurubundasın bu yüzden. 20 yaşındasın önüne bakmalısın bence

Konuştuk biraz önce herşeyi,temelde yatan sebepleri,en son tanışma olmasın istemiyorum de ailene, iyice düşün sonra tanışılır dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…